- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kobitki:-).ja zaraz do mojej "ulubionej"pracy zmykam,ale nie mogłam nie wpaść na moment:-)
pyzunia baaardzo się cieszę,że z Wami wszystko ok.teraz tylko dużo odpoczywaj i nie denerwuj się:-)
anieszka super,że dobry nastrój wraca:-),ciesz się zbliżającym urlopem:-)
josephine dobrze,że z Twoją pracą wszystko dobrze i promotorka dodała Ci otuchy:-).współczuję tego pakowania,to naprawdę wyczyn wszystko ogarnąć gdzie i kiedy.dasz radę:-)
margolcia trudno nas nadrobić,to fakt,chociaż przez ostatnie 2 dni ,aż tak dużo nie nabazgrałyśmy:-)
sol o obydwie sobie kalorii dopakowałyśmy,a co tam,raz nie zawsze.mam nadzieje,że uda Ci się wreszcie tą stronkę pomyślnie zakończyć
mama05 chyba ten serwer to na amen Ci padł:-(
marylka wielkiego utargu życzę
ja dziś popołudniu do teściów jadę,a wracam jutro pod wieczór.może przed wyjazdem jeszcze uda mi się do Was zajrzeć
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI:-)
pyzunia baaardzo się cieszę,że z Wami wszystko ok.teraz tylko dużo odpoczywaj i nie denerwuj się:-)
anieszka super,że dobry nastrój wraca:-),ciesz się zbliżającym urlopem:-)
josephine dobrze,że z Twoją pracą wszystko dobrze i promotorka dodała Ci otuchy:-).współczuję tego pakowania,to naprawdę wyczyn wszystko ogarnąć gdzie i kiedy.dasz radę:-)
margolcia trudno nas nadrobić,to fakt,chociaż przez ostatnie 2 dni ,aż tak dużo nie nabazgrałyśmy:-)
sol o obydwie sobie kalorii dopakowałyśmy,a co tam,raz nie zawsze.mam nadzieje,że uda Ci się wreszcie tą stronkę pomyślnie zakończyć
mama05 chyba ten serwer to na amen Ci padł:-(
marylka wielkiego utargu życzę
ja dziś popołudniu do teściów jadę,a wracam jutro pod wieczór.może przed wyjazdem jeszcze uda mi się do Was zajrzeć
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI:-)
S
Sol
Gość
josephine - to miłego szykowania się
bibinka - no ja ostatnio sobie folguje ale też i ostatnio schudłam więc mogę. Ja tam się wagą nie przejmuję - wyglądam dobrze i czuję się dobrze we własnej skórze Mam 167 cm i 67 kg i jest ok jak ważyłam 56 kg to wyglądałam jak wieszak - mam dużą gęstość kości a co za tym idzie i ich wagę
Miłego dnia dziewczynki Ja siadam do pracy - jak to jest dwóch informatyków mówi mi że formuła jest prawidłowa, a nie działa Gdzieś coś musiałam skopać niestety Tylko że łatwiej od początku napisać niż błędu w kodzie szukać
bibinka - no ja ostatnio sobie folguje ale też i ostatnio schudłam więc mogę. Ja tam się wagą nie przejmuję - wyglądam dobrze i czuję się dobrze we własnej skórze Mam 167 cm i 67 kg i jest ok jak ważyłam 56 kg to wyglądałam jak wieszak - mam dużą gęstość kości a co za tym idzie i ich wagę
Miłego dnia dziewczynki Ja siadam do pracy - jak to jest dwóch informatyków mówi mi że formuła jest prawidłowa, a nie działa Gdzieś coś musiałam skopać niestety Tylko że łatwiej od początku napisać niż błędu w kodzie szukać
maryla86
Fanka BB :)
no musze sie pochwalić że utarg wczoraj był zadowalający i dziękuje kochane że trzymałyście kciukiWitam dziewczyny!:-)
Marylka dobrze zrobilaś, oby szybko do nas wróciła;-) a jak tam Twój utarg dziś bo jak klienci byli to może dużo kasy zostawili
Wiolka cieszę się że Iwusia ma się dobrze
Kpi - Fajnie że wam się udał urlop:-) zdrowiej jak najszybciej
Mi też jest smutno po wiadomości mamy99, tym bardziej że jedna z moich znajomych też niedawno poroniła:---(
mama nadzieje że dziś będzie powtórka
wkleję fotkę ze mną w oceanie tutaj bo ja na zamkniętym nie umiem ... trzeba mieć jakieś konto gdzieś na serwerze ... nie mam czasu siedzieć nad tym i rozpracować. ale zainteresowanych zapraszam na NK ...
ja jestem wściekła na tą swoję chorobę, ale prawdę mówiąc obawiałam się tego w ciąży ... bo ja zawsze tak mam (słabe gardło) i zawsze zimą mam problemy ... a do tego bólu gardła, kaszlu i kataru jeszcze doszła zgaga ... ehhhh .... ciężko jak nie wiem co ....
fajnie, że dobrze idzie interes
matka chrzestna czuwa
marylko, byłam na Wyspach Kanaryjskich, a dokładnie na Fuerteventura ... piękne miejsce ... zresztą zobaczcie same
oj, chciałabym być już zdrowa ...
ja trzymam kciuki żeby choroba mineła Tobie i mężulkowi, no a tej wycieczki to naprawde tylko pozazdrościć i fajnie że przed dzidzią sobie zdążyliście jeszcze tak odpocząć
no ja nie wątpie że czuwasz i zauważyłam że w ty m-cu dopiero jak przyleciałaś to interes się ruszył kochana nie wyjerzdżaj tak daleko
ekstrasko że fasoleczka zdrowiutka i Ty zadowolona oby tak dalejhey dziewczynki malinki sorki ze niue wpadałam ale byłam na urlopie rzeby soobie wypocząć z moja fasoleczko jest wszystko super i ze mna też oj jak ja za wami teskniłam buziolki dla was
ja oczywiście zapraszam na zakupy z otwartymi rękamiAleś mi ochoty na frytki zrobiła A u lekarza ok. Dostałam leki, mam odstawić plastry, za miesiąc mam przyjść na testy i jest ok.
maryla - nie martw się - niedługo sobie u Ciebie wózek i parę innych dupereli zamówię ale to jeszcze trochę
A ja wyszłam sobie jeszcze na zakupy po leki, maszynkę do golenia dla męża i Karoli się oberwały prezenty - dostała domino takie kolorowe z różnymi obrazkami, śpiocha z kłapouchym i batoniki Hipp a i żelki Vibowitu z witaminami. A sobie kupiłam Lenor i Vanish - kura domowa się ze mnie robi - a no i leki Siądę wieczorem do mojego "portalu" chociaż za chiny to portalu nie będzie przypominało
Witam was kochaniutkie
Mam dobre informacje,dołek już mija))obudziłam się rano dobre samopoczucie samo zagościło dla mojej twarzy
Teraz jestem haapy i zaczynam po woli przygotowania do naszego długo planowanego urlopu)
hip hip hura hura tak sie ciesze że humorek lepszy i odrazu widać to po kubusiu kochana oby tak dalej z uśmiechem przez całe zycie
mama05 jeszcze nie ma zasilacza naprawionego bo to był służbowy laptop i Tom zabiera go dziś do pracy i jak dobrze pójdzie to dopiero jutro będzie miała bidulka kompa, ja jej wczoraj relacje zdałam i dziś tez to zrobie przesyłam pozdrowienie od mamy05 dla wszystkich
Roxana: co tam Ci ginek powiedział???
Josephine: widzisz z tym pisaniem pracy nie będzie tak źle i z pakowaniem tesz dasz rade
kurcze co za baba do mnie przyszła wzieła butelke - zamiast spytać jaki smok tu jest to ta wzieła ściągneła nakrętke smoka do buzi i pociągneła i mówi do mnie ale tu mała dziórka jest szok co za baba kazałam jej ją kupić, no masakra 6zł z kubusiem puchatkiem a ta mi mówi że droga a jeszcze pisze że antykolkowa masakra
a tak wogule to dzieńdobry kochane
sol: ja mam wzrost 163 i waga 64 więc troche podobnie ale tak z 2 kg a najlepiej 4 kg bym chciała zrzucić bo u mnie wszystko w brzuch idzie ale tez nie rozpaczam z tego powodu mój mąż tez mówi że jak miałam 56kg to wyglądałam jak chodząca anoreksja i wieszak - ale kiedy to było ja po prostu kocham jeść i naszczęście mój maż jest cięższy i ma większy brzusio
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam Was Kobietki
Wpadłam na chwilkę, zameldować, że żyję;-)
Nie zaglądam na forum, gdyż nie mam czasu... tak jak pisałam wcześniej- kupiliśmy mieszkanko no i jest teraz remont- mam nadzieję, że do końca miesiąca już będzie wszystko zrobione i się wprowadzimy
poza tym, przeziębienie mnie coś wzięło
a od kwietnia powracam do pracy. Wystarczy już siedzenia w domu...
pozdrawiam wszystkie. Buziaki
Wpadłam na chwilkę, zameldować, że żyję;-)
Nie zaglądam na forum, gdyż nie mam czasu... tak jak pisałam wcześniej- kupiliśmy mieszkanko no i jest teraz remont- mam nadzieję, że do końca miesiąca już będzie wszystko zrobione i się wprowadzimy
poza tym, przeziębienie mnie coś wzięło
a od kwietnia powracam do pracy. Wystarczy już siedzenia w domu...
pozdrawiam wszystkie. Buziaki
WIOLKA1509
czesc dziewczyny:-)
a ja mam dzis nerwa....wczoraj poklucilam sie z M dzis od rana poprawilismy i nie gadaly ze soba czasem tak mnie wkurza ze.....
milego dnia wszystkim zycze;-)
a ja mam dzis nerwa....wczoraj poklucilam sie z M dzis od rana poprawilismy i nie gadaly ze soba czasem tak mnie wkurza ze.....
milego dnia wszystkim zycze;-)
maryla86
Ewcia mam nadzieje że remont szybko pujdzie a jeszcze szybciej opuści cie przeziebienie i będziesz do nas mogła częsciej zaglądać
wiadomość od mamy05:
" zasilacz będzie mieć dziś po 18 albo dopiero jutro gratuluje josephine postępów w pisaniu pracy i tego że pochwaliła ją pani od pracy , cieszy sie bardzo że u Agnieszkikk wypogodziło się i na twarzy zawitał uśmiech bała się że odejdziesz od nas , Roxana mama pyta co z wizytą odezwij się Tom działa z dużym zaangarzowaniem nad fasolką i mama mówi że ma na was oko przeze mnie i macie sie nie lenić z postami
" no to by było chyba na tyle
Wiolka znam to mój też mi tak czasami za skure zalezie jak nie wiem - czasem jak baraniątka się zachowują Ci nasi męzowie ale niedługo bedzie dobrze ale wiem wiem po burzy się o tym nie myśli i jak coś to mozesz mu powiedziec że ja zabraniam jemu Ciebie denerwować
pozdrawiam kochana i będzie dobrze
kurcze ja teraz niedość że na bb to jeszcze z mama przez sms-y wszystko streszczam
wiadomość od mamy05:
" zasilacz będzie mieć dziś po 18 albo dopiero jutro gratuluje josephine postępów w pisaniu pracy i tego że pochwaliła ją pani od pracy , cieszy sie bardzo że u Agnieszkikk wypogodziło się i na twarzy zawitał uśmiech bała się że odejdziesz od nas , Roxana mama pyta co z wizytą odezwij się Tom działa z dużym zaangarzowaniem nad fasolką i mama mówi że ma na was oko przeze mnie i macie sie nie lenić z postami
" no to by było chyba na tyle
Wiolka znam to mój też mi tak czasami za skure zalezie jak nie wiem - czasem jak baraniątka się zachowują Ci nasi męzowie ale niedługo bedzie dobrze ale wiem wiem po burzy się o tym nie myśli i jak coś to mozesz mu powiedziec że ja zabraniam jemu Ciebie denerwować
pozdrawiam kochana i będzie dobrze
kurcze ja teraz niedość że na bb to jeszcze z mama przez sms-y wszystko streszczam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
roxsana
Zaciekawiona BB
Hej Kochana ja przed 20 stoma minutami temu wstałam wróciłam wczoraj od gina o 22 20 zbadał mnie zrobił usg,powiedział ze mam malutką nadżerkę,i z usg że coś tam sie dzieje ale sam nie wie co !! powiedział,że nie bedziemy narazie podejmować żadbych decyzji,poczekamy na @ a ajakby sie nie pojawiła to zrobic po tyg.test chyba że sie pojawi to przjść do niego i zaczniemy dalsze starania o baby a najlepsze to że tak mnie strasznie wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolał brzuch i wiedziałam że to na @ i właśnie ją dostałam jestem troszkę rozdrażniona i wkurzona !!! od nowa trzeba zacząć starania,jak mi powiedział że to może być ciąża tylko trzeba odczekać ponieważ nie widać nic wyrażnie bo jest zawcześnie to mi sie nogi ugięły buziaczki Kochaniutkie:*:*:*:*
^margolcia^
Witam,
no i zima wróciła... napadało mnóstwo śniegu, a już tak fajnie było
Ja piję herbatkę i doczytuję co napisałyście. Ja wczoraj także się na pizze skusiłam, fakt nie powinnam bo trochę za duża jestem, kurcze jak wy piszecie ile macie wzrostu i wagi to ja się zastanawiam co ze mną nie tak. Ja dobrze wyglądałam jak ważyłam 51 kg przy wzroście 165cm. Teraz ważę 57kg i wszystko mi poszło w brzuch, pupę i uda, masakra. nie potrafię się pozbyć zbędnych kilo a niewiele jem.
No to tyle z marudzenia, żeby nie za dużo.
miłego dnia kobiety
Ja piję herbatkę i doczytuję co napisałyście. Ja wczoraj także się na pizze skusiłam, fakt nie powinnam bo trochę za duża jestem, kurcze jak wy piszecie ile macie wzrostu i wagi to ja się zastanawiam co ze mną nie tak. Ja dobrze wyglądałam jak ważyłam 51 kg przy wzroście 165cm. Teraz ważę 57kg i wszystko mi poszło w brzuch, pupę i uda, masakra. nie potrafię się pozbyć zbędnych kilo a niewiele jem.
miłego dnia kobiety
reklama
roxsana
Zaciekawiona BB
Witam,
miłego dnia kobiety
A ja Margolciu zaczynam pić kawkę,a wiec zdrówko :-) mi to ostatnio jeśc sie nie chce,co do wagi to ważę 53 kg przy wzroście 168cm,i chciałabym przytyc ale nie jest mi wcale łatwo myślę że ty masz idelalną wagę tez bym chciała dobic tak do 56-57kg
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: