reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkich i zmykam!
maly sie zaraz obudzi a ja musze sie uszykowac na uczelnie, no i jego nim wyjde
milego dnia wszystkim zycze!

reklama
hej kobitki:-).ja zaraz do mojej "ulubionej"pracy zmykam,ale nie mogłam nie wpaść na moment:tak::-)

pyzunia baaardzo się cieszę,że z Wami wszystko ok:tak:.teraz tylko dużo odpoczywaj i nie denerwuj się:tak::-)
anieszka super,że dobry nastrój wraca:tak::-),ciesz się zbliżającym urlopem:-)
josephine dobrze,że z Twoją pracą wszystko dobrze i promotorka dodała Ci otuchy:-).współczuję tego pakowania,to naprawdę wyczyn wszystko ogarnąć gdzie i kiedy.dasz radę:tak::-)
margolcia trudno nas nadrobić,to fakt,chociaż przez ostatnie 2 dni ,aż tak dużo nie nabazgrałyśmy:-)
sol o obydwie sobie kalorii dopakowałyśmy:tak::-D,a co tam,raz nie zawsze:tak:.mam nadzieje,że uda Ci się wreszcie tą stronkę pomyślnie zakończyć:tak:
mama05 chyba ten serwer to na amen Ci padł:-(
marylka wielkiego utargu życzę:tak:
ja dziś popołudniu do teściów jadę,a wracam jutro pod wieczór.może przed wyjazdem jeszcze uda mi się do Was zajrzeć:tak:
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI:-):tak:

josephine - to miłego szykowania się :tak:

bibinka - no ja ostatnio sobie folguje ale też i ostatnio schudłam więc mogę. Ja tam się wagą nie przejmuję - wyglądam dobrze i czuję się dobrze we własnej skórze :tak: Mam 167 cm i 67 kg i jest ok :tak: jak ważyłam 56 kg to wyglądałam jak wieszak - mam dużą gęstość kości a co za tym idzie i ich wagę :sorry2:

Miłego dnia dziewczynki :tak: Ja siadam do pracy - jak to jest dwóch informatyków mówi mi że formuła jest prawidłowa, a nie działa :-D Gdzieś coś musiałam skopać niestety :dry: Tylko że łatwiej od początku napisać niż błędu w kodzie szukać :no:

Witam dziewczyny!:-)

Marylka dobrze zrobilaś, oby szybko do nas wróciła;-) a jak tam Twój utarg dziś bo jak klienci byli to może dużo kasy zostawili:cool2:
Wiolka cieszę się że Iwusia ma się dobrze:-D
Kpi - Fajnie że wam się udał urlop:-) zdrowiej jak najszybciej:tak::tak:
Mi też jest smutno po wiadomości mamy99, tym bardziej że jedna z moich znajomych też niedawno poroniła:-:)-:)-(
no musze sie pochwalić że utarg wczoraj był zadowalający :) i dziękuje kochane że trzymałyście kciuki :):)
mama nadzieje że dziś będzie powtórka :):)

wkleję fotkę ze mną w oceanie tutaj bo ja na zamkniętym nie umiem ... trzeba mieć jakieś konto gdzieś na serwerze ... nie mam czasu siedzieć nad tym i rozpracować. ale zainteresowanych zapraszam na NK ...

ja jestem wściekła na tą swoję chorobę, ale prawdę mówiąc obawiałam się tego w ciąży ... bo ja zawsze tak mam (słabe gardło) i zawsze zimą mam problemy ... a do tego bólu gardła, kaszlu i kataru jeszcze doszła zgaga ... ehhhh .... ciężko jak nie wiem co ....

fajnie, że dobrze idzie interes ;)
matka chrzestna czuwa ;) ;);)

marylko, byłam na Wyspach Kanaryjskich, a dokładnie na Fuerteventura ... piękne miejsce ... zresztą zobaczcie same ;)

oj, chciałabym być już zdrowa ...

ja trzymam kciuki żeby choroba mineła Tobie i mężulkowi, no a tej wycieczki to naprawde tylko pozazdrościć :) i fajnie że przed dzidzią sobie zdążyliście jeszcze tak odpocząć :):)
no ja nie wątpie że czuwasz i zauważyłam że w ty m-cu dopiero jak przyleciałaś to interes się ruszył :) kochana nie wyjerzdżaj tak daleko :):)

hey dziewczynki malinki sorki ze niue wpadałam ale byłam na urlopie rzeby soobie wypocząć z moja fasoleczko jest wszystko super i ze mna też oj jak ja za wami teskniłam buziolki dla was:tak::tak::tak:
ekstrasko że fasoleczka zdrowiutka i Ty zadowolona oby tak dalej :):)

Aleś mi ochoty na frytki zrobiła :-D A u lekarza ok. Dostałam leki, mam odstawić plastry, za miesiąc mam przyjść na testy i jest ok.

maryla - nie martw się - niedługo sobie u Ciebie wózek i parę innych dupereli zamówię :tak: ale to jeszcze trochę :tak:

A ja wyszłam sobie jeszcze na zakupy po leki, maszynkę do golenia dla męża i Karoli się oberwały prezenty - dostała domino takie kolorowe z różnymi obrazkami, śpiocha z kłapouchym i batoniki Hipp a i żelki Vibowitu z witaminami. A sobie kupiłam Lenor i Vanish - kura domowa się ze mnie robi - a no i leki :dry: Siądę wieczorem do mojego "portalu" chociaż za chiny to portalu nie będzie przypominało :zawstydzona/y:
ja oczywiście zapraszam na zakupy z otwartymi rękami :):):)

Witam was kochaniutkie:)
Mam dobre informacje,dołek już mija:)))obudziłam się rano dobre samopoczucie samo zagościło dla mojej twarzy:)
Teraz jestem haapy i zaczynam po woli przygotowania do naszego długo planowanego urlopu:))

hip hip hura hura :):):) tak sie ciesze że humorek lepszy i odrazu widać to po kubusiu :):):) kochana oby tak dalej z uśmiechem przez całe zycie :):)

mama05 jeszcze nie ma zasilacza naprawionego bo to był służbowy laptop i Tom zabiera go dziś do pracy i jak dobrze pójdzie to dopiero jutro będzie miała bidulka kompa, ja jej wczoraj relacje zdałam i dziś tez to zrobie :):) przesyłam pozdrowienie od mamy05 dla wszystkich :):)

Roxana: co tam Ci ginek powiedział???

Josephine: widzisz z tym pisaniem pracy nie będzie tak źle :) i z pakowaniem tesz dasz rade :)

kurcze co za baba do mnie przyszła wzieła butelke - zamiast spytać jaki smok tu jest to ta wzieła ściągneła nakrętke smoka do buzi i pociągneła i mówi do mnie ale tu mała dziórka jest:szok::szok::szok::no::no: szok co za baba kazałam jej ją kupić, no masakra:no: 6zł z kubusiem puchatkiem a ta mi mówi że droga a jeszcze pisze że antykolkowa :szok::szok::szok: masakra

a tak wogule to dzieńdobry kochane :):):)

sol: ja mam wzrost 163 i waga 64 :) więc troche podobnie ale tak z 2 kg a najlepiej 4 kg bym chciała zrzucić bo u mnie wszystko w brzuch idzie ale tez nie rozpaczam z tego powodu :):):) mój mąż tez mówi że jak miałam 56kg to wyglądałam jak chodząca anoreksja i wieszak :) - ale kiedy to było :):):) ja po prostu kocham jeść i naszczęście mój maż jest cięższy i ma większy brzusio :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was Kobietki:biggrin2::biggrin2:

Wpadłam na chwilkę, zameldować, że żyję;-)
Nie zaglądam na forum, gdyż nie mam czasu... tak jak pisałam wcześniej- kupiliśmy mieszkanko:-D:-D no i jest teraz remont- mam nadzieję, że do końca miesiąca już będzie wszystko zrobione i się wprowadzimy:tak::tak:

poza tym, przeziębienie mnie coś wzięło:wściekła/y:
a od kwietnia powracam do pracy. Wystarczy już siedzenia w domu...

pozdrawiam wszystkie. Buziaki

czesc dziewczyny:-)
a ja mam dzis nerwa....wczoraj poklucilam sie z M dzis od rana poprawilismy i nie gadaly ze soba:no: czasem tak mnie wkurza ze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
milego dnia wszystkim zycze;-):tak:

Ewcia mam nadzieje że remont szybko pujdzie a jeszcze szybciej opuści cie przeziebienie i będziesz do nas mogła częsciej zaglądać :):)

wiadomość od mamy05:
" zasilacz będzie mieć dziś po 18 albo dopiero jutro :) gratuluje josephine postępów w pisaniu pracy i tego że pochwaliła ją pani od pracy :):) , cieszy sie bardzo że u Agnieszkikk wypogodziło się i na twarzy zawitał uśmiech bała się że odejdziesz od nas :(, Roxana mama pyta co z wizytą :) odezwij się :) Tom działa z dużym zaangarzowaniem nad fasolką :):):) i mama mówi że ma na was oko :) przeze mnie :):) i macie sie nie lenić z postami :):)
" no to by było chyba na tyle :):)

Wiolka znam to mój też mi tak czasami za skure zalezie jak nie wiem - czasem jak baraniątka się zachowują Ci nasi męzowie :( ale niedługo bedzie dobrze ale wiem wiem po burzy się o tym nie myśli i jak coś to mozesz mu powiedziec że ja zabraniam jemu Ciebie denerwować :):)
pozdrawiam kochana i będzie dobrze

kurcze ja teraz niedość że na bb to jeszcze z mama przez sms-y :):) wszystko streszczam :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kochana ja przed 20 stoma minutami temu wstałam :) wróciłam wczoraj od gina o 22 20 :) zbadał mnie zrobił usg,powiedział ze mam malutką nadżerkę,i z usg że coś tam sie dzieje ale sam nie wie co !! powiedział,że nie bedziemy narazie podejmować żadbych decyzji,poczekamy na @ a ajakby sie nie pojawiła to zrobic po tyg.test chyba że sie pojawi to przjść do niego i zaczniemy dalsze starania o baby :) a najlepsze to że tak mnie strasznie wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolał brzuch i wiedziałam że to na @ i właśnie ją dostałam jestem troszkę rozdrażniona i wkurzona !!! od nowa trzeba zacząć starania,jak mi powiedział że to może być ciąża tylko trzeba odczekać ponieważ nie widać nic wyrażnie bo jest zawcześnie to mi sie nogi ugięły:) buziaczki Kochaniutkie:*:*:*:*

Witam,
no i zima wróciła... napadało mnóstwo śniegu, a już tak fajnie było:szok:
Ja piję herbatkę i doczytuję co napisałyście. Ja wczoraj także się na pizze skusiłam, fakt nie powinnam bo trochę za duża jestem, kurcze jak wy piszecie ile macie wzrostu i wagi to ja się zastanawiam co ze mną nie tak. Ja dobrze wyglądałam jak ważyłam 51 kg przy wzroście 165cm. Teraz ważę 57kg i wszystko mi poszło w brzuch, pupę i uda, masakra. nie potrafię się pozbyć zbędnych kilo a niewiele jem.
No to tyle z marudzenia, żeby nie za dużo. :):)
miłego dnia kobiety :):-D:-D:-D

reklama
Witam,
no i zima wróciła... napadało mnóstwo śniegu, a już tak fajnie było:szok:
Ja piję herbatkę i doczytuję co napisałyście. Ja wczoraj także się na pizze skusiłam, fakt nie powinnam bo trochę za duża jestem, kurcze jak wy piszecie ile macie wzrostu i wagi to ja się zastanawiam co ze mną nie tak. Ja dobrze wyglądałam jak ważyłam 51 kg przy wzroście 165cm. Teraz ważę 57kg i wszystko mi poszło w brzuch, pupę i uda, masakra. nie potrafię się pozbyć zbędnych kilo a niewiele jem.
No to tyle z marudzenia, żeby nie za dużo. :):)
miłego dnia kobiety :):-D:-D:-D

A ja Margolciu zaczynam pić kawkę,a wiec zdrówko :p:-) mi to ostatnio jeśc sie nie chce,co do wagi to ważę 53 kg przy wzroście 168cm,i chciałabym przytyc ale nie jest mi wcale łatwo :dry:myślę że ty masz idelalną wagę tez bym chciała dobic tak do 56-57kg :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry