reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia tulę:tak:.no jakoś się musimy trzymać,chociaż nie jest łatwo,oj nie...

lorelain,kinga witajcie:tak::-)

reklama
jsorbek oj to masz sie kobieto z tym cyklem, współczuje ja też bym nie miała pojęcia kiedy jest owólka , ech mu kobiety to sie mamy

dokładnie - gdybyśmy wcześniej planowali dzidziusia to bym sobie zapisała ale wyszło spontanicznie trochę - z drugiej strony myślałam ze okres dostanę i tak od niechcenia zrobiłąm test owulacyjny a tu patrze dwie kreski w szoku byłam - na dodatek wyrzuciłam go zanim się druga kreska pojawiła bo myślałam ze od razu powinno byc widać - ale coś mnie tchnęło i zajrzałam jeszzce raz do ulotki a tam pisze ze po 10 min - wyciągnęłam z kosza bo mi się wydawało ze cosik widziałam na początku i rzeczywiście po 10 min druga krecha jak nic :D

dokładnie - gdybyśmy wcześniej planowali dzidziusia to bym sobie zapisała ale wyszło spontanicznie trochę - z drugiej strony myślałam ze okres dostanę i tak od niechcenia zrobiłąm test owulacyjny a tu patrze dwie kreski w szoku byłam - na dodatek wyrzuciłam go zanim się druga kreska pojawiła bo myślałam ze od razu powinno byc widać - ale coś mnie tchnęło i zajrzałam jeszzce raz do ulotki a tam pisze ze po 10 min - wyciągnęłam z kosza bo mi się wydawało ze cosik widziałam na początku i rzeczywiście po 10 min druga krecha jak nic :D
...ale historia...ładnie :rofl2:

wy też musicie klikać w zaawansowaną edycję jak chcecie bużki wstawiać ??? kurcze 5 lat temu było trochę łatwiej na tym forum :sorry::-D:-D:-D

Witam ponownie,
Wróciłam z mężem z wyprawy rowerowej i czuję, że zaraz dostanę @ - wrrrrrrrrrrr !!!
Widzę, słyszę, że juz 3 dziewczyny zafasolkowane - serdecznie gratuluję !!!!
Mam pytanko jak zrobić suwaczek, bo chyba jakaś niepociumana jestem ??

zmykam kochane kolacyjkę robić:tak:.może wpadnę później o ile nie padnę jak bąk...
buziaki dla Was:-)

MARYLKA- wiem HARH- tak testowala,ale 1 kreska:-(ale jak wczoraj wleciala na chwile to @ nadal nie ma,wiec jest nadzieja!!
KINGA- witaj i ciesze sie ze wyprawa udana:tak:
EWCIA- witaj po raz trzeci:-D:-D:-D
LORELAIN- o losie kobietko 100 lat Cie nie bylo,ale my pamietamy o Tobie-jak tam starania???:laugh2:;-)
eh ta moja pamięć harh - coś na t :) ja mam tak zawsze i jak w domu tłumacze że coś na d to oni wiedzą żeby wogule nie szukać nawy która sie zaczyna na ta literke :):):) szkoda że 1 kreska wyszłą ale ja trzymam kciukasy skoro @ nie przyszła mam nadzieje że już do niej nie przyjdzie tak kobieta czekała i sie bała teścik robić oby sie jej udało i całej reszcie też :):)

Dziękuję,najpierw zrobię usg ale nie wiem kiedy dostanę się do lekarza:(będę załatwiała wszystko jak tylko umiem.A jak będę po usg i powie mi że mam szanse to działamy bez zastanowienia i tak już postanowiliśmy z mężem.

:-D:-D domyślam się ;-)

Marylka uda się uda musi się udać :tak:;-):-)
no dobrze mówisz musi się udac :):) w końcu robiliśmy wczoraj 3 podejścia :) ja mojemu mówie daj żołnieżom odopcząć żeby ich nie zajeździć a Kamil mówi ze oni są nie do zdarcia i mają warty i musi ich wypuścić w świat żeby zakiełkować -ech szalony , ja jestem ciekawa tylko czy ten cykl bede miała tez 26 dni czy dłuższy bo nie wiem czy testować jak coś 15 czy puźniej z jednej strony wolała bym puźniej żeby mieć pewność a z drugiej kamil ma 15 urodziny no ale jeszcze mam czas żeby myśleć kiedy testować :):)

Moja przyjaciółka twierdzi że jestem szalona pod tym względem, że już dawno powinnam iść do lekarza a ja liczę na to że już pójdę jak będę w ciąży
kochana ja trzymam kciuki żeby @ już wogule do ciebie szybko nie przyszła dopiero po ciąży :):)

MARYLKA- napisalam Ci o Harsh i Jej testowaniu kilka postow wyrzej:tak:
JSORBEK- no tak to jest jak sie zapisuje kiedy @ to sie nie przydaje a jak sie nie zapisze to teraz sie trzeba zastanawiac:tak::laugh2:

reklama
agnieszka.kk powiem ci ze mi się wierzyć nie chciało - pomyślałąm ze coś czuwa nad nami :-) tzn to było dokąłdnie tak miałąm plamienia ostatnio tak mi się okres zaczyła ( dwudniowy zresztą ) a tym razem się jakby zaczynał i skończył - przy pierwszej ciąży tez tak miałąm i miałam nadzieję ze już ciąża ale nie to zrobiłam jeszcze owulacyjny a tu taki klops :szok::-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry