reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobra Dziewczynki, teraz uciekam i już raczej po raz czwarty nie wrócę:-D:-D

Życzę kolorowych snów. Na dziś żegnam się. Do juterka:-)

nagapalma: najpierw musisz sobie stworzyć sówaczek potem go skopiować wejść w ustawienia i potem w sygnature i tam wkelić i zatrudnić

kobity znikam musze kompa oddać pójde sie koąpne i albo do was zajrze dziś albo jutro rano dopiero bo planujemy film obejrzeć wieczorem to nie wiem czy będe miała kiedy

całuje i płodźcie się

agnieszka.kk powiem ci ze mi się wierzyć nie chciało - pomyślałąm ze coś czuwa nad nami :-) tzn to było dokąłdnie tak miałąm plamienia ostatnio tak mi się okres zaczyła ( dwudniowy zresztą ) a tym razem się jakby zaczynał i skończył - przy pierwszej ciąży tez tak miałąm i miałam nadzieję ze już ciąża ale nie to zrobiłam jeszcze owulacyjny a tu taki klops :szok::-D:-D:-D
hehe :)
Dobra Dziewczynki, teraz uciekam i już raczej po raz czwarty nie wrócę:-D:-D

Życzę kolorowych snów. Na dziś żegnam się. Do juterka:-)

Dobranoc,słodkich snów:))

Witam ponownie,
Wróciłam z mężem z wyprawy rowerowej i czuję, że zaraz dostanę @ - wrrrrrrrrrrr !!!
Widzę, słyszę, że juz 3 dziewczyny zafasolkowane - serdecznie gratuluję !!!!
Mam pytanko jak zrobić suwaczek, bo chyba jakaś niepociumana jestem ??
NAGAPALMA- wejdz w suwaczki-mozesz kliknac w ktorys nasz i ustaw co trzeba potem zaznacz bb kod wejdz na forum w ustawienia i w edytuj sygnature-tam wklej ten kod,zaznacz zmiany i OK:tak:powodzenia. i witam:-D

dziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze :sorry:

Aga jasne że macie szanse na dziecko a czemu by nie. nie wmawiaj sobie przypadkiem czegoś innego bo sie zablokujesz. Zrób badania i jak beda dobre to działajcie tak jak piszesz! ja mysle że jest okej ale poprostu po odstawieniu tabletek anty cykl ci sfiksował troche ja miałam bardzo podobnie przecież.
No i powodzenia w starankach! ;-)

no a u nas dni płodne coraz bliżej...ciekawa jestem czy coś odczuję. Puki co kosiamy się często i zawsze gdy jest ochota! :tak::-)

maryla miłego wieczorku filmowego ;)

ah i gratuluję kolejnej zafasolkowanej
!!!!! :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry