reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia te bociany dobrze wróżą:tak:
my jak jechaliśmy do moich rodziców,to 2 nam kołowały nad autkiem,a 2 pary w gniazdach widzielismy:tak:.ehhh....dziś by mi się zaczął 12 tc:-(.przepraszam,juz nie będę smęcić...
bibinka kochana głowa do góry,postaraj się nie myśleć już o tym,nie długo będziesz znowu w ciąży i będzie cudownie:))
Agnieszka: fajna nowa fotka - miniaturka:):):) i super że jak @ przyjdzie to zaczynacie odrazu :):):):) nie ma co trza działać :):):)

Marylka dzięks:))
Jak @ przyjdzie to nie działamy od razu.Najpierw czy tak czy tak pójdę do lekarza po skierowanie na usg do szpitala i muszę koniecznie zrobić usg zobaczyć czy jestem zdrowa i czy mogę zajść w ciążę.Bo jak będę musiała podjąć leczenie to pewnie będę musiała odczekać jakiś czas z ciążą...sama nie wiem jak to wygląda:(

reklama
bibinka - nie przejmuj się - też wolę w sobie tłumić niż wybuchnąć :-p

mama - a to wam pomogę :-p Tylko w granicach rozsądku i regulaminu :-)

hehe - mój mąż mi właśnie wypalił z tekstem - a wiesz ile mniej miejsca byście zajmowały jakbyście sobie pokój na Spikerii założyły albo konferencję na skype? :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama dzięki:tak:.wiesz jak jest,jak przyjdzie listopad,to dopiero będzie:-:)-(.mój mąż twierdzi,że w listopadzie to ja już będę w ciąży,optymista:tak:
BIBINKA-podzielam zdanie Twojego męża:tak::tak::tak::tak:napewno bedziesz w ciazy i wszystko skonczy sie szczesliwie na porodowce w odpowiednim terminie:tak::-D:-D:-D a moja kumpela jeszcze nie dala znaku-oj zeszlo Jej z tym porodem...a niby drugi...

sol,marylka ale jak już mi się uzbiera i zaczynam się męczyć sama ze sobą to ratuj się kto może,nikogo nie oszczędzę:szok:
kiedyś wyładowywałam się na treningu,zawsze pomagało,a teraz nie mam czasu:-(

sol ,oj ten Twój mąż:-D

mama oby mój miał rację...współczuję koleżance,mam nadzieję,że wszystko ok:tak:

Ostatnia edycja:
Też tak uważamy tym bardziej że różnie może być i nie wiem jak to będzie ze mną.Myślimy także o kupnie domu tu w Uk i większa rodzinka by się przydała,nie wiem czy nie będziemy przeprowadzać się do innego miasta.Plany mamy teraz tylko je realizować.
piękne marzenia i plany trzymam kciuki za pomyślną realizacje ;-)

WITAJ MARYLKA- GRATKI DLA KAMILA ZE NIE PALI:tak::tak::tak::tak:nadrabiaj,nadrabiaj i staraj sie bo czas plodny sie konczy;-):tak:
SOL- domyslam sie ze na spiacego ciezko sie nadrabia:tak:a my nie znamy litosci i skrobiemy;-):-Dale pewnie wszystkie widza ktora mamy strone i wzielysmy sobie za cel naskrobac tak zeby 1000 strona pękla:-D:-D:-D:-D
dzięki :) , no o płodny to ja bym sie nie martwiła bo wczoraj to mój kamil tak walczył jakbym miała mieć ostatni raz dzień płodny ;-)

bibinka kochana głowa do góry,postaraj się nie myśleć już o tym,nie długo będziesz znowu w ciąży i będzie cudownie:))

Marylka dzięks:))
Jak @ przyjdzie to nie działamy od razu.Najpierw czy tak czy tak pójdę do lekarza po skierowanie na usg do szpitala i muszę koniecznie zrobić usg zobaczyć czy jestem zdrowa i czy mogę zajść w ciążę.Bo jak będę musiała podjąć leczenie to pewnie będę musiała odczekać jakiś czas z ciążą...sama nie wiem jak to wygląda:(
ach dzięki za wyjaśnienie bo jeszcze nie doczytałam :):) to trzymam kciuki żeby było wszystko ok :):) buzika kochana :):);-)

MARYLKA- dobrze,niech Kamil dziala i gratuluje ze nie pali:tak::tak:
AGNIESZKA- no jesli cos bedzie u Ciebie nie tak to bedzie trzeba wstrzymac sie ze staraniami bo moze sie tak skonczyc jak u mnie czy Bibinki.....a tego Ci nie zycze:no::no:

Trzeba kwestię skype przemyśleć, ale spikeria jest moim zdaniem lepsza bo tak prócz normalnego pisanego chata jest kamerka i kolejka do mówienia :-D Byśmy się nie przekrzykiwały :-D

a ja czekam na decyzję odnośnie moderowania staraczek :tak:

bibinka Twój mąż i mama mają racje ja jestem tego samego zdania :) a my to chyba wszystkie tak mamy że jak nam sie przeleje szala to lepiej niech znika każdy kto stoi na drodze :)

acha kobitki gdybym nagle znikneła to znaczy że mój mnie z kompa wygnał bo naprawia x-boxa (oczywiście mi sie sprzęty pomyliły i Sol napisałam że psp :) ) i musi sie do kompa podłaczyć żeby coś tam sprawdzić :):):) obiecałm mu to już teraz nie będe zmieniać zdania ale ja naiwan myślałam że dziś nikogo tu nie będzie :(- mój błąd zapomniałam wziąść pod uwage pogode i nasze uzależnienie :):):)

mama kurcze powiedz mi co z naszą testującą kobietą (kurcze wstyd zale zapomniałam nicka:(:( coś na t miała testowac z KasiaWie) jak tam test?? orjentujesz sie?? prosze sie nie obrażać ja ciężko zapamiętuje nicki :(:(

reklama
Poszłam na chwile a tu znowu taka produkcja:szok:

agnieszko dzialajcie,pewnie ze nie ma co czekac:tak:
marylko witaj:-)ciesze sie ze juz po kłótni i wszytsko dobrze i ze staranka w toku,to teraz znowu odliczanie do testowania:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry