reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałam się tylko przywitać :)

Ciężko mi się wbić po takiej przerwie nie pisania :sorry:

Teściki śliczne :-) Gratulacje dziewczyny !!!

Młody ogląda epokę lodowcową 3 a ja mam troszkę czasu żeby z wami posiedzieć :happy:

reklama
No i powróciłam po raz trzeci:-D:-D

AgnieszkaK.k- jest czego zazdrościć- taki nietypowy widok:-D:-D:-D:-D

Bibinko- też tak sądzę, że to dobry znak:tak: i kochana tak jak Dziewczyny napisały wcześniej, nie smęcisz nam wcale, jesteśmy tu od tego, aby wzajemnie się wspierać i sobie pomagać:tak:
Mi dziewczyny z tego forum bardzo pomogły, to przede wszystkim dzięki mojemu K. i Dziewczynom z BB jakoś się trzymam... Jeszcze nie raz będziesz miała cięższe dni i pamiętaj, że jesteśmy gotowe wesprzeć... Tulę mocno

Sol, Marylko- witam Was

witam!
wróciliśmy! :)) w kinie było super! bajka i synkowi i nam sie spodobała! ;))) super sie bawiliśmy
w drodze powrotnej do domu zajechaliśmy do Mc donalda i Filip ma już swoje dwa smoki z zestawu :)) zadowolony oczywiscie.
Teraz odpoczywamy bo podróż była meczaca.

miłego wieczorku życzę wam!

AGNIESZKA- no jesli cos bedzie u Ciebie nie tak to bedzie trzeba wstrzymac sie ze staraniami bo moze sie tak skonczyc jak u mnie czy Bibinki.....a tego Ci nie zycze:no::no:
Dziękuję kochana dziękuję

Trzeba kwestię skype przemyśleć, ale spikeria jest moim zdaniem lepsza bo tak prócz normalnego pisanego chata jest kamerka i kolejka do mówienia :-D Byśmy się nie przekrzykiwały :-D

Ten pomysł mi się podoba :tak::-)

ach dzięki za wyjaśnienie bo jeszcze nie doczytałam :):) to trzymam kciuki żeby było wszystko ok :):) buzika kochana :):);-)
Dziękuję ;-)

Kasiunia witaj kochana no ja od jutra odliczam dni do testowania :):) może tym razem sie uda :):) - kamil by miał prezent na urodziny :) kurcze kobiuety ale wy zasuwacie ja ledwo za wami nadażam a co dopiero nadrobić , ale sol mi wysyła streszczenia na priva - kochana nasza opiekunka internetowa :):)

a co do skaypa to ja nie mam zainstalowanego :( i nie mam kamerki a w pracy nawet głośników nie mam także ja bym sie tam chyba nie nadawała :(:(:(:(

k
jsorbek - a proszę :-D a jak byś chciała dołączyć do naszej stronki staraczek (link u mnie w podpisie) to wyślij mi pw z datą ostatniej @ i dł cyklu

Sol bardzo chętnie tylko jest mały problem - po odstawieniu tabletek mam okres co 2 miaisące i nie pamiętam ostatniego - wiem że mam dziś owulacje bo kupiłam testy owulacyjne inaczej nigdy bym chyba nie zaszła w ciażę bo na moje obliczenia to w życiu bym się dziś owulacji nie spodziewała

bibinka Twój mąż i mama mają racje ja jestem tego samego zdania :) a my to chyba wszystkie tak mamy że jak nam sie przeleje szala to lepiej niech znika każdy kto stoi na drodze :)

mama kurcze powiedz mi co z naszą testującą kobietą (kurcze wstyd zale zapomniałam nicka:(:( coś na t miała testowac z KasiaWie) jak tam test?? orjentujesz sie?? prosze sie nie obrażać ja ciężko zapamiętuje nicki :(:(
MARYLKA- wiem HARSH- tak testowala,ale 1 kreska:-(ale jak wczoraj wleciala na chwile to @ nadal nie ma,wiec jest nadzieja!!
KINGA- witaj i ciesze sie ze wyprawa udana:tak:
EWCIA- witaj po raz trzeci:-D:-D:-D
LORELAIN- o losie kobietko 100 lat Cie nie bylo,ale my pamietamy o Tobie-jak tam starania???:laugh2:;-)

Ostatnia edycja:
Poszłam na chwile a tu znowu taka produkcja:szok:

agnieszko dzialajcie,pewnie ze nie ma co czekac:tak:
Dziękuję,najpierw zrobię usg ale nie wiem kiedy dostanę się do lekarza:(będę załatwiała wszystko jak tylko umiem.A jak będę po usg i powie mi że mam szanse to działamy bez zastanowienia i tak już postanowiliśmy z mężem.
AgnieszkaK.k- jest czego zazdrościć- taki nietypowy widok:-D:-D:-D:-D
:-D:-D domyślam się ;-)
Kasiunia witaj kochana no ja od jutra odliczam dni do testowania :):) może tym razem sie uda :):) - kamil by miał prezent na urodziny :) kurcze kobiuety ale wy zasuwacie ja ledwo za wami nadażam a co dopiero nadrobić , ale sol mi wysyła streszczenia na priva - kochana nasza opiekunka internetowa :):)

a co do skaypa to ja nie mam zainstalowanego :( i nie mam kamerki a w pracy nawet głośników nie mam także ja bym sie tam chyba nie nadawała :(:(:(:(
Marylka uda się uda musi się udać :tak:;-):-)

jsorbek oj to masz sie kobieto z tym cyklem, współczuje ja też bym nie miała pojęcia kiedy jest owólka , ech mu kobiety to sie mamy

reklama
Moja przyjaciółka twierdzi że jestem szalona pod tym względem, że już dawno powinnam iść do lekarza a ja liczę na to że już pójdę jak będę w ciąży

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry