reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze :sorry:
w grupie zawsze raźniej jest i ciekawiej :) ale nie wolno się oczywiście nakręcać i fiksować bo to już nie jest dobra a wiadomo że na forum od tego czytania i wogóle... można sobie naprawdę wiele powkręcać! znam wiele takich dziewczyn które musiały odseparować sie troche od forum bo zeszły na nie tą drogę.
różnie bywa.

hej

mama : doleglisowsci bez zmian, ale jesli to jets "to" to same nie przejda i trzeba albo dodatkowe seanse reedukacji albo operacje heeeee tylko ze operacja to jak juz sie dzieci porodzi, a ja jestem dopiero po pierwszym wiec... chyba czarna perspektywa przede mna
ide do gina na poczatku czerwca to wszystko sie wyjasni

kiedy nastepne staranka mama? albo testowanie? juz w ogole sie nie lapie tak rzadko tu jetsem :)
do spisania! papa!

cześc dziewczyny...
dawno mnie nie było, w ubiegłym roku chyba.... długo czekaliśmy na te decyzję i w końcu zapadła :) ku mojej radości oczywiście!!
starania planujemy około połowy maja ... mam nadzieję, że tym razem wszystko bedzie dobrze i dzidzia urodzi się zdrowa.
W marcu miał urodzi się nasz Aniołek ale niestety w lipcu poroniłam :(
W bólu czekałam na ten dzień kiedy będę mogła wpisac się w "starankach" i choc bardzo sie boje to jednak czuje ze jakas radosc wewnętrzna mnie rozpiera :):):)
NETA82- witaj i rozgość sie,wspolczuje straty i zycze owocnych starań...:tak:
JOSEPHINE- poszukaj postu SOL i pod Jej suwaczkiem jest link STARACZKI i tam masz wszystko opisane pięknie przez Sol:))) mam nadzieje,ze w czerwcu bede jednak dobre wiesci po tej wizycie...tego zycze...

Ostatnia edycja:
o matko ale się umordowałam z suwaczkiem :baffled:
badziewie nie chciało wejść :crazy:

Jak już jestem to wszystkie pouciekały :laugh2:

mama - jak już pisałam wcześniej ( ale nikt nie widział ) to ja po 9 dniach miałam znowu @. Teraz się obserwuje i chce namierzyć kiedy będzie mi wypadać owulacja no i spokojnie chcę się obronić na uczelni. Starania puki co są odłożone, może zaczniemy w wakacje ( bliżej września), fajnie by było jakby dziecko urodziło się wiosną :sorry:

Dziewczyny jestem bardzo ciekawa waszego testowania i mocno trzymam za wszystkie kciuki!:-):-):-)

aga nie rycz ;) heh
chociaż mi pewnie tez będzie smutno jak bedziemy sprzedawać naszego peugeota! jednak człowiek się przywiązuje :)

aaa Ja tam nie ryczę absolutnie niech go biorą wsiooo :-D
co innego gdybym zmieniała ostrę na coś gorszego ale zmieniliśmy na lepszego także nie będę płakać jak astra będzie odjeżdżała :rofl2:

reklama
smutną minkę miałaś wiec pomyślałam że ci jej żal hehehe

to teraz macie kolubryne tak jak i my :D mój mąż tak mowi na nasz wozik bo w środku mega dużo miejsca i wygoda niesamowita:) super na dłuższe trasy wyjazdowe! ;)
chociaż i tak chcemy zmienić na wiekszy!! :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry