reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane długo mnie nie było ale najpierw gril potem trudne dni w domu potem godzenie i tak jakoś zleciało że dopiero teraz włączyłam kompa :) co tam nowego u was bo dziś chyba nie nadrobie , chyba dopiero jutro :( jak tam testowanie ?? troche spróbuje nadrobić ale całości mi się pewno nie uda :(

reklama
kasia, agnieszka - ale ja mam dobry humorek, tylko taki senny a 11 stron? ehh kobity :-D
jsorbek - a proszę :-D a jak byś chciała dołączyć do naszej stronki staraczek (link u mnie w podpisie) to wyślij mi pw z datą ostatniej @ i dł cyklu :-)
bibinka - a ty znowu mi słodzisz :-D
mama - ale na śpiocha tragicznie się nadrabia :-p

Witam wszystkie nowo przybyłe i te które do nas wróciły :tak: Jak któraś ma ochotę żeby jej suwaczek pojawił się na naszej stronce (link u mnie w podpisie) to proszę o pw z data ostatniej @ i długością cyklu z zaznaczeniem czy się udało czy nie :-p A jak któraś zaczyna później - info kiedy zaczyna :tak:

Dziewczyny tak sobie rozmawiam z mężem i postanowiliśmy że jak moja @ nie przyjdzie do końca tego tygodnia to w przyszły poniedziałek ide do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg do szpitala.Jak uda mi się dostać i będę szanse na to abym mogła zajść w ciążę to będziemy działać od razu,nie będziemy czekać.Boję się że potem mogę mieć problemy...:(
AGNIESZKA- tez uważam ze dobra decyzja-wiesz lata lecą i nie pisze tego zlosliwie,ale fakt jakie problemy moga wyjsc po drodze i moze byc różnie-tak jak to u mnie widac:sorry::-(ale jestem dzielna i jak juz pisalam-nie poddam sie bez walki:no:o nie!
EWCIA- witam ponownie:-D:tak:
BIBINKA- tule i pamietaj-nie smecisz:no::sorry:pisz bo to Twoje zycie a my wspieramy...

Agnieszka: fajna nowa fotka - miniaturka:):):) i super że jak @ przyjdzie to zaczynacie odrazu :):):):) nie ma co trza działać :):):)

witam nowe starczki :):)

Sol stronka super :):)

mama dzięki:tak:.wiesz jak jest,jak przyjdzie listopad,to dopiero będzie:-:)-(.mój mąż twierdzi,że w listopadzie to ja już będę w ciąży,optymista:tak:

sol przecież prawdę mówię:tak::-D

marylka ja też nie nadrobię.mam nadzieję,że chociaż po kłótniach ładnie się godziliście:tak::-)

bibinka - bo kopniak za gadanie głupot :-D kochana - nie smęcisz :tak: każdy się musi wygadać a lepiej się wygadać niż tłumić w sobie :tak:

AGNIESZKA- tez uważam ze dobra decyzja-wiesz lata lecą i nie pisze tego zlosliwie,ale fakt jakie problemy moga wyjsc po drodze i moze byc różnie-tak jak to u mnie widac:sorry::-(ale jestem dzielna i jak juz pisalam-nie poddam sie bez walki:no:o nie!

Też tak uważamy tym bardziej że różnie może być i nie wiem jak to będzie ze mną.Myślimy także o kupnie domu tu w Uk i większa rodzinka by się przydała,nie wiem czy nie będziemy przeprowadzać się do innego miasta.Plany mamy teraz tylko je realizować.

sol buźka kochana:tak:.ale ja to już taka jestem,że dużo duszę w sobie,ehhh

hej kochane długo mnie nie było ale najpierw gril potem trudne dni w domu potem godzenie i tak jakoś zleciało że dopiero teraz włączyłam kompa :) co tam nowego u was bo dziś chyba nie nadrobie , chyba dopiero jutro :( jak tam testowanie ?? troche spróbuje nadrobić ale całości mi się pewno nie uda :(
WITAJ MARYLKA- GRATKI DLA KAMILA ZE NIE PALI:tak::tak::tak::tak:nadrabiaj,nadrabiaj i staraj sie bo czas plodny sie konczy;-):tak:
SOL- domyslam sie ze na spiacego ciezko sie nadrabia:tak:a my nie znamy litosci i skrobiemy;-):-Dale pewnie wszystkie widza ktora mamy strone i wzielysmy sobie za cel naskrobac tak zeby 1000 strona pękla:-D:-D:-D:-D

reklama
bibinka: dziewczyny dobrze mówią mnie mój wkurzał ostatnio ale dusiłam no i jak wybuchłam to kochana tak sie działo ze cho cho i mówie mu albo w lewo albo w prawo a jak nie to spadaj wyrzuciłam z siebie wszystko - kurcze my sie niegdy nie kłucimy przez tyle czasu to teraz był 3 raz dopero no nie licząć takich drobnych 5 minutowych no ale to trohe przez chormony coś czuje ale teraz jest już ok wszystko :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry