reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aha Boogie - FULL SZACUN dla Ciebie! W sukience wyglądasz tak mega sexy, że szok! CUDO! Ale to zdjęcie z Remikiem WOW!!!!!! Dałabym się pokroić za ten uśmiech!

reklama
Lilu-ja zamówiłam z endo do odbioru w salonie ich w poznaniu-jutro mąż będzie to zobaczy czy już coś jest, a tak to byś musiała się Kocura pytać jak długo czekał...

Paula - my się na niego zdecydowaliśmy ze względu na opinie :)
i jesteśmy bardzo zadowoleni z niego...Maniek czuje się jak w fotelu, czasami jest problem
bo nie uśmiecha mu się z niego wysiadać :)))) i zabieramy go do domu :-) dla Mańka Króla :)
Polecam!

Kocurek!!! Tyle czasu? Gdzie Ty się podziewałaś?

Kocur się wziął i odnalazł !!! :-D

lil
prawdę orzekła - neta nie było - dzielimy z sąsiadem na pół ;))) i dopiero niedawno wrócił i zresetował router u siebie w garażu :dry:

PROTESTUJĘ -

1. Nie mogę zobaczyć ciasteczkowego potwora !!!

2. Nie mogę zobaczyć OSŁAWIONEGO PRZEDZIAŁKA !!!

Ostatnia edycja:
Farbiren włosy...średni brąz:) Z braku laku czyli kasy Palette za 9,99:)

Tata już w domu u rodziny,dzwonił do mnie na Skype:)

reklama
Jakby boogie miała bobaskę, to by ją pewnikiem tak ubrała :-p

carola ostatnia fotka była przeeeeeeeśliczna - maleństwo dziewczynkowe cudne :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Mam na myśli Ninkę :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry