reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uuu rureczka, podejrzewam, że co najwyżej coś na bazie soli fizjologicznej,
ja nie stosowałam niczego innego, możesz jeszcze maścią majerankową pod noskiem smarować :)
Z leków to ja jedynie w drugim trymestrze i to było: tantum verde w pastylkach i rutinoscorbin,
nic więcej. Ale możesz jeszcze inhalację z soli fizjologicznej zrobić, o ile posiadasz inhalator, hmmm...
bardzo pomaga w oddychaniu :))

reklama
Jutro w takim razie podjadę do apteki po tą sól, bo w domu chyba nie mam... eh uroki zimy... najgorsze jest to, że się te gilusy będą ciągnąc przez tydzień czasu :/

Bogusiu, ale to jest koszulka taka do spania, czy na lansik do kościoła? :-))))

rureczka - możesz zastosować krople do nosa te przeznaczone dla maluchów,
bo tylko one są bezpieczne i na bazie soli fizjologicznej :))))
Na przykład Nasivin dla niemowlaków :)

Ostatnia edycja:
libby my wybralismy fotelik w przedziale wagowym 9-25 kg , a to dlatego ze w tych fotelikach mozesz zmieniac kont siedzenia i tak jak Iwa zasnie nam w samochodzie to fotelik przestawiam i mala sobie w nim spi na lezaca . strasznie mi sie nie podoba jak dziecko zasnie w foteliku i glowa mu bezwladnie wisi i co skrecisz samochodem to glowa tam leci.
my mamy taki fotelik dla Iwy i mysle ze potem kupimy tez taki dla dtugiego malucha bo jestem z niego zadowolona
FOTELIK SAMOCHODOWY "EXOBE" Baby-Guard (2086454417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a potem z tego fotelika przesiadzie sie mala na podstawek ale koszt podstawka to ok 30 zl . wiec nie jest zle:-)

Ja mam taki od 15kg do 36kg i rozkłada się do spania! Jest mega zarąbisty:) Polecam dla większych dzieciów:)
Nina jeździ w nim od ponad roku:)

BeSafe fotelik iZi Up X2 - od 15 kg - Foteliki samochodowe - Mooby

jestem :)
nawet nie nadrobilam , bo tyle tego jest :szok: a ja mialam meza w domu i same wiecie :-D
poszedl na wieczor do pracy wiec i ja mam chwile dla siebie , bo maly juz spi :)

co ciekawego sie wydarzylo ?? :))))

Rureczka zdrowka duzo!!! ja sobie olejek na poduszke kropilam zeby sie lepiej dychalo , do tego czosnek jadlam , syrop z cebuli pilam , goraca herbatka z cytrynka i miodem :)

Mary ależ masz faceta! GRATULOWAĆ! :-)

Asionku brakuje tu Ciebie :-) Jak tam maluch? Śpi lepiej już????

Kocurka nadal nie ma??? :errr:

Libby poszukujesz fotelika? Nie doczytałam co dokładnie dziewczyny radziły, ale my nie mieliśmy dużo kasy i kupiliśmy taki

RAMATTI FOTELIK VENUS CLASSIC + 3 x GRATIS!!! (2104325607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dość duży, wygodny, trzystopniowa regulacja oparcia, dobre opinie w necie, no i cena :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko a Ty chora??? Nie wychodź spod ciepłej kołderki! Buziaczki dla Ciebie!

Paulinko jak długo czekałaś na ENDO? Ile dałaś za przesyłkę????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry