reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uuu rureczka, podejrzewam, że co najwyżej coś na bazie soli fizjologicznej,
ja nie stosowałam niczego innego, możesz jeszcze maścią majerankową pod noskiem smarować :)
Z leków to ja jedynie w drugim trymestrze i to było: tantum verde w pastylkach i rutinoscorbin,
nic więcej. Ale możesz jeszcze inhalację z soli fizjologicznej zrobić, o ile posiadasz inhalator, hmmm...
bardzo pomaga w oddychaniu :))

reklama
Jutro w takim razie podjadę do apteki po tą sól, bo w domu chyba nie mam... eh uroki zimy... najgorsze jest to, że się te gilusy będą ciągnąc przez tydzień czasu :/

Bogusiu, ale to jest koszulka taka do spania, czy na lansik do kościoła? :-))))

rureczka - możesz zastosować krople do nosa te przeznaczone dla maluchów,
bo tylko one są bezpieczne i na bazie soli fizjologicznej :))))
Na przykład Nasivin dla niemowlaków :)

Ostatnia edycja:
libby my wybralismy fotelik w przedziale wagowym 9-25 kg , a to dlatego ze w tych fotelikach mozesz zmieniac kont siedzenia i tak jak Iwa zasnie nam w samochodzie to fotelik przestawiam i mala sobie w nim spi na lezaca . strasznie mi sie nie podoba jak dziecko zasnie w foteliku i glowa mu bezwladnie wisi i co skrecisz samochodem to glowa tam leci.
my mamy taki fotelik dla Iwy i mysle ze potem kupimy tez taki dla dtugiego malucha bo jestem z niego zadowolona
FOTELIK SAMOCHODOWY "EXOBE" Baby-Guard (2086454417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a potem z tego fotelika przesiadzie sie mala na podstawek ale koszt podstawka to ok 30 zl . wiec nie jest zle:-)

Ja mam taki od 15kg do 36kg i rozkłada się do spania! Jest mega zarąbisty:) Polecam dla większych dzieciów:)
Nina jeździ w nim od ponad roku:)

BeSafe fotelik iZi Up X2 - od 15 kg - Foteliki samochodowe - Mooby

jestem :)
nawet nie nadrobilam , bo tyle tego jest :szok: a ja mialam meza w domu i same wiecie :-D
poszedl na wieczor do pracy wiec i ja mam chwile dla siebie , bo maly juz spi :)

co ciekawego sie wydarzylo ?? :))))

Rureczka zdrowka duzo!!! ja sobie olejek na poduszke kropilam zeby sie lepiej dychalo , do tego czosnek jadlam , syrop z cebuli pilam , goraca herbatka z cytrynka i miodem :)

Mary ależ masz faceta! GRATULOWAĆ! :-)

Asionku brakuje tu Ciebie :-) Jak tam maluch? Śpi lepiej już????

Kocurka nadal nie ma??? :errr:

Libby poszukujesz fotelika? Nie doczytałam co dokładnie dziewczyny radziły, ale my nie mieliśmy dużo kasy i kupiliśmy taki

RAMATTI FOTELIK VENUS CLASSIC + 3 x GRATIS!!! (2104325607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dość duży, wygodny, trzystopniowa regulacja oparcia, dobre opinie w necie, no i cena :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko a Ty chora??? Nie wychodź spod ciepłej kołderki! Buziaczki dla Ciebie!

Paulinko jak długo czekałaś na ENDO? Ile dałaś za przesyłkę????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry