reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aha Boogie - FULL SZACUN dla Ciebie! W sukience wyglądasz tak mega sexy, że szok! CUDO! Ale to zdjęcie z Remikiem WOW!!!!!! Dałabym się pokroić za ten uśmiech!
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Paulinko jak długo czekałaś na ENDO? Ile dałaś za przesyłkę????
ja dostałam mail, że realizacja wciągu 1-3 dni, zapłaciłam 7 zł, ale wtedy była promocja )7.02, 8.02, 9.02, każdego dnia kwota wynosiła 7, 8, 9 zł :-)
Kocur się wziął i odnalazł !!! :-D

lil
prawdę orzekła - neta nie było - dzielimy z sąsiadem na pół ;))) i dopiero niedawno wrócił i zresetował router u siebie w garażu :dry:

PROTESTUJĘ -

1. Nie mogę zobaczyć ciasteczkowego potwora !!!

2. Nie mogę zobaczyć OSŁAWIONEGO PRZEDZIAŁKA !!!
Kocie... No dla Ciebie wkleję jeszcze raz... :sorry2: Zobacz załącznik 435902

reklama
Skandalicznie piękna............... :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Wiedziałam. Podejrzewałam. Chciałam. TO MAM :dry::-p
Sukienka stworzona na boskie ciało :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak::tak::tak::tak:.......... szkoda tylko, że obarczona wspomnieniami....

Rureczko przepędzimy wspólnie ten katar!

Kocurku wspaniałości - ale pocieszę Cię, że wszelkie rozmiary ponad 68 są już wykupione :-p Ja to się zastanawiam czy czegoś takiego u brata z Anglii nie zamówić :-p:

Buy Stripe Chambray Dress from the Next UK online shop

Carola to kamień z serca co??? Super - odetchnij :tak:

Ja zmykam do łóżeczka! BUZIAKI!

Boogie wklej jeszcze to zdjęcie bokiem do lustra!

lili aaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam na śmierć o Twojej sesji :-D:-D:-D:-D:-D Pierwsze zdjęcie najudańsze :-p - bardzo mnie pocieszyło :-p:-p:-p Za made powtórzę, że niesamowicie pozytywna z Ciebie człowieka jest :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry