reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie nogi były wcześniej! obute w czarne sandałki na obcasie... takie zgrabniutkie sarenkowe nóżki:-D

Paulina pociesze Cię... pani w biedronce mi powiedziała, że te body jeszcze będą :)

reklama
Kocurku to zanim pójdę spać i w oczekiwaniu na kolejne zdjęcie Boogie wklejam to specjalnie dla Ciebie :-p:

Zobacz załącznik 435905

Tytułuję: CAŁA JESTEM UŚMIECHEM :-p

Paulinka jak ja uwielbiam te ciasteczka!

W razie co jutro doczytam...lecę kochane..DOBRANOC!

Ostatnia edycja:
to widzę Lil,że wiele nas łączy;))) miłość do nexta i ciasteczek;))

Rurka a pani nie powiedziała kiedy??????????????????????????????;)))))))))))))))))))

Paula kupić Ci gdzieś jak będą?Jutro pół pomorza zjadę to wyszukam,tylko jakie i rozmiar:)

Liluś jadę do Kwidzyna,mąż ma egzaminy a ja się tatą zajmę do powrotu brata+mała imprezka

lil wszystkie piękne, ale Twoja sesja wymiata !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Urocza jesteś i kochana :tak::tak::tak: Wszystkie fotki były NAJ, a w dziczy NAJ NAJ :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

paulina
no oczywiście prześliczna...:dry: czego się spodziewać........:dry::dry::-D:-D:-D:-D:-):-):-)

carolla jakie ciuchaczki aaaaAAAAAA.....!!! :sorry2::sorry2::sorry2::-):-):-)

Bosheeee.... jest przedziałekkkkk !!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Karola jakbyś" przypadkiem" widziała, to takie z pszczółką mają(oryginalną) na 86cm;))))...

Rurka to się dowiedz, chlip chlip:-:)tak::-D

idę se pomarańczkę zapodać-zaczynam znów akcję "Paulina zrób coś ze sobą" , tylko na fotkach będę jeść ciasteczka;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry