reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróciłam z biedronki i baba mi powiedziała, że body rozeszły się w 3 godziny:angry:

Paula - to ja już dziękuję :))) Mamy już body :-) Bogusia mi kupiła :)))))
Borysek będzie miał chłopską myszkę Miki :-D)) ale bardzo Ci chciałam podziękować :)

Ja się tylko melduję że żyjemy. Karola wybawiła się na zabawie, dostała paczkę karnawałową a mi: padła bateria w lampie - wymienione działały dalej, ale o mało nie spaliłam lampy robiąc w ciągu .. 2 godzin 200 zdjęć dzieciaków, ogólnie teraz lampa jest na mnie obrażona i chwilowo daję jej spokój na kilka dni, do tego akumulator w aparacie mi padł i musieliśmy piątą grupę opóźnić ze zdjęciami bo musiałam się podładować a akumulatory-bateryjki nie chciały w nim za chiny działać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ogólnie zrobiłam w pi i jeszcze trochę zdjęć i nakręciłam filmiki dwa krótkie i jeden dłuższy. Karola zadowolona, ja padnięta bo zaraz po imprezie pojechałam z teściową po zakupy - tak z 40-60 kg jedzenia to spokojnie zwiozłam i do tego 2 paczki pampersów. Potem to jakoś porozmieszczać w kuchni - padam na ryj - teraz mnie czeka obróbka wszystkich zdjęć - daję sobie 2 tygodnie na to.

Nie mam siły was nadrabiać - wybaczcie - wiedzcie że o was myślę i wszystkie serdecznie pozdrawiam :tak:

Paulina dziękuję kochana, ja bastuję... mało miejsca w szafie, to że w sklepie nie było, to chyba jakiś znak :D

Sol - najważniejsze, ze się odezwałaś, i że o nas myślisz :-)))
Może jakieś fotki z zabawy karnawałowej Karoli, co?
Również Cię pozdrawiam :))) Zdrówka życzę Tobie i całej Twojej familii ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry