WIOLKA1509
Fanka BB :)
libby my wybralismy fotelik w przedziale wagowym 9-25 kg , a to dlatego ze w tych fotelikach mozesz zmieniac kont siedzenia i tak jak Iwa zasnie nam w samochodzie to fotelik przestawiam i mala sobie w nim spi na lezaca . strasznie mi sie nie podoba jak dziecko zasnie w foteliku i glowa mu bezwladnie wisi i co skrecisz samochodem to glowa tam leci.
my mamy taki fotelik dla Iwy i mysle ze potem kupimy tez taki dla dtugiego malucha bo jestem z niego zadowolona
FOTELIK SAMOCHODOWY "EXOBE" Baby-Guard (2086454417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a potem z tego fotelika przesiadzie sie mala na podstawek ale koszt podstawka to ok 30 zl . wiec nie jest zle:-)
my mamy taki fotelik dla Iwy i mysle ze potem kupimy tez taki dla dtugiego malucha bo jestem z niego zadowolona
FOTELIK SAMOCHODOWY "EXOBE" Baby-Guard (2086454417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a potem z tego fotelika przesiadzie sie mala na podstawek ale koszt podstawka to ok 30 zl . wiec nie jest zle:-)