reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkie Panie,
Jestem tutaj nowa, powoli uczę się jak mam się poruszać po forum ...
Pozdrawiam

Witam sie rowniez-u mnie pogoda dobra-rana ogrom slonka a teraz cieplo choc troche za chmurami ale ogolnie lepiej niz wczoraj:tak:my juz po obiadku teraz kawa;-)
WISIEŃKA- no to sie obkupilas:tak:fajnie:-)
KINGA- SUPER ZE GRILL UDANY!! przyjemnosci na wycieczkach urlopowych:happy:
SZCZESLIWA -daj znac jak reakcja tesciow na wiadomosc:laugh2:
KASIAWIE- wszystko z fasolka jest dobrze wiec nie wnikamy co i jak z tym zagniezdzenie bo siwych wlosow dostaniemy:eek:jestes w ciazy,jestes ciężarówka i w styczniu rodzisz-takie sa fakty:laugh2::laugh2::rofl2:
HARSH- ja mierzylam temp.przy staraniach z dziecmi i teraz jak odstawie hormony to tez bede:-D:-)
bb77- NO to moze na dniach dolaczy do nas kolejna zafasolkowana kobietka:rofl2: buziaki kochane i milej niedzieli
SOL- i jak tam z mężem ,marudzi czy dal juz spokój??:confused2:
NAGAPALMA- witaj i pisz kiedy masz ochote:)

Ostatnia edycja:
A ja witam sie popoludniowo. u Mnie cos szaro ale dosyc ciepelko, wiec ok. Oby tylko nie padalo, bo plany mam ho ho..Zawiozlam Mojego do pracy, a ja siedze i ogladam tv. Jak tylko siostra da mi znac to jade po nia i po dzieci. Ach, uwielbiam jezdzic autkiem i bede troche jechac, bo to ponad 20km w jedna strone, wiec ho ho :)))
Kupilam troche slodkosci na popoludnie. Jak siostre przywioze z dziecmi to te beda wniebowziete pewnie, bo zobacza w koncu gdzie ciocia bedzie mieszkac po slubie. I na pewno na jakis spacerek pojdziemy. A za pare chwil lece pod prysznic.

mama witaj, obkupiłam się w końcu bo jakos nie było czasu ostatnio. Jeszce kupię jakieś butki na niewielkim obcasiku do pracy i fioletowa torebke i mam wszystko, no może prawie:-)
nagapalma witam i pozdrawiam, i napisz coś więcej:-)
pysia odpoczywa i miłego popołudnia z siostrą:-)
palissa miej nadzieję, może teraz się uda, zobacz posypało na wiosnę fasolkami:-)
My dopiero będziemy jeść obiadek z racji późnego śniadania. Potem jedziemy na ostrów tumski, najładniejszą dzielnicę Wro, gdzie jest jak pisałam most z kłódkami dla małżeństw. Mamy juz przyszykowaną kłódeczkę z imionami i data ślubu:-):-):-)

nagapalma witaj! ciekawy pomysł na nick:-p starasz sie o bejbi rozumiem..

a ja mam teraz chwilkę:)

Do południa byliśmy na spacerku i na obiedzie poza domem:) narobiłam sporo zdjęć to fakt;-)
teraz odpoczywamy i o 17 ruszamy znowu! w amfiteatrze grają wiec idziemy sobie na piwko i posiedzieć w parku:)

wisienka fajnie że zakupy tak udane! ;)
Aga a wy byliście na tym zwiedzaniu co pisałaś że w weekend mieliscie pojechać?
mama widze i wam fajnie czas mija :)
Sol no w końcu musi się nam udać! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
popatrzyłam na mój małżeński suwaczek i pytam mojego wiśniowego męża ile do naszej rocznicy slubu a on mi na to A KIEDY BRALIŚMY ŚLUB:-pTo miał byc chyba żart:-p
jaki fajny leniuchowy dzień dzis mamy:-)
Serniczek będzie po obiadku do kawki:-)
masz rację kinga ciekawy nick, czasem zastanawiam sie jak dziewczyny je wymyslaja, ja od nazwiska bo imie było zajęte na wiele sposobów a chciałam bez cyferek.

Ostatnia edycja:
reklama
WISIenka a no dziekuje ale ja nadal czekam na telefon od siostrzyczki hy hy... To jak to z ta klodka zrobicie? A to bedzie romantycznie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry