reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka zakupy się udały:-)Kupiłam: bluzkę, tunikę, szmizjerkę, getry, piżamę i coś takiego sexownego do staranek:-)
Cieszę się że zakupy udane:)
Ja też nie dawno wróciłam z zakupów i o dziwo jak nigdy nakupowałam sobie sporo ubrań.Spodnie,bluzki,paski do spodni i torebkę do pracy.Jestem zadowolona:)
Aga a wy byliście na tym zwiedzaniu co pisałaś że w weekend mieliscie pojechać?
Pisałam dziś rano (przeczytaj wcześniejsze posty) że dziś nie jedziemy bo u nas pogoda nie za ciekawa,troszkę świeci słońce ale czasami przelotnie pada także przekładamy wyjazd na kolejny tydzień.Nie chcemy jechać gdy jest brzydka pogoda bo mamy zamiar spędzić na tym zamku cały dzień i piknik musi też być na trawie także czekamy na lepszą pogodę a wycieczka nam nie ucieknie.

Dziewczyny Ja chyba będę testować bo @ brak.Mam jeszcze jeden test w szafce.Ale nie wiem kiedy się zdecyduję...
Wpadnę do was później,lecę na obiadek a dziś pizza:)

reklama
U mnie pokropil deszczyk ale na szczescie juz przestalo :) co mnie niezmiernie cieszy

JA wlasnie opielilam 8 tujek i padam na twarz-kutcze te chwasty:wściekła/y::crazy:ale Domi spi,Zuza sie husta to my z Tomkiem dzialamy...a potem grill i piwko:tak:

mama z perspektywą grila to powinnaś opielić pół ogrodu:-)a jeszcze piwko. Prosze co za rozpusta:-)
pysia kłódkę przypina się do mostu a klucze wrzuca do rzeki, na tym moście są ich setki. Jak wrócimy wrzucę zdjęcie to zobaczycie. To jest stary zwyczaj i takich mostów jest wiele w wielu miastach. Tradycja pochodzi bodajże z czech.:-)

Ostatnia edycja:
mama miłego grilowania :)
Aga nie doczytałam widocznie. każdemu się to może zdarzyć bo nie zawsze jest czas na czytanie tylu postów.
Pytałam już wcześniej ale też chyba nie doczytałaś nie wiem. Wyślesz mi zaproszenie na zamknięty???

a my własnie się zbieramy do wyjscia. śrenio mi się chce juz teraz bo zmeczenie daje o sobie znak teraz dopiero. ale spoko;) wypijemy po browarze i bedzie okej.
Wieczorem jeszcze chcę pobiegać no ciekawe czy dam rade dzis :sorry:

WISIEŃKA- to czekamy na fotki,ja tez slyszalam o takim romantycznym zwyczaju;-):tak:a jesli chodzi o odród to dzialamy,dzialamy bo w tygodniu nie ma kiedy i dlatego na wczoraj byly plany spotkaniowe a na dzis my rodzinnie i nasz ogród:tak::-DDomi nadal spi,Zuza w piaskownicy,nasz pie hasa a Tom pieli w kolo tuj choc ja 8 chce wykopac i kupic nowe bo mamy je 4 lata i nic nie urosly mimo nawozu i dobrego miejsca....zaraz odpalimy grilla bo z talkim zapachem lepiej sie pracuje i oprocz kielbasek chce wrzucic chlebek natarty czosnkiem:tak: i do tego piwko............czy ktos zajmie mi sie dziecmi??????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
KINGA- moze dzis zrob sobie wolne od biegania-poczuj ze masz urlop:))) CZY WY WIDZICIE JAK MI LADNIE SUWACZKI PRACUJA???????????????? :))))))))

Ostatnia edycja:
WISIENKA, ja pierwsze slysze o takim moscie i pieknym zwyczaju :) i wlasnie mialam pisac, zebys wrzucila fotke no ale widze, ze Ty domyslna kobitka i tak tez zrobisz :)))

MAMA, smacznej kielbachy. Ja wczoraj zjadlam poltora laski z grilla hehe. Mialy byc szaszlyczki ale nie byly. Byla za to jeszcze cebulka taka z grilla i chlebek z grilla. Pychota!!!!

reklama
:-)aga to zatestuj, może tez jesteś zafasolkowana:-) Smacznej Pizzy:-)
Małe są szanse na ciążę no chyba że jednemu żołnierzykowi gdzieś się udało zachować:)Stawiam raczej na hormony :eek:
JA wlasnie opielilam 8 tujek i padam na twarz-kutcze te chwasty:wściekła/y::crazy:ale Domi spi,Zuza sie husta to my z Tomkiem dzialamy...a potem grill i piwko:tak:
oo jak świetnie,zazdroszczę grila.My mieliśmy robić w ten weekend ale pogoda nie dopisuje,nawet na wycieczkę nie pojechaliśmy bo bez sensu jechać i moknąć.Za tydzień jak będzie pogoda dopisywała to się wybierzemy :rofl2:
Aga
Pytałam już wcześniej ale też chyba nie doczytałaś nie wiem. Wyślesz mi zaproszenie na zamknięty???
...no widzisz ślepa jestem :eek:jak dziewczyny wyrażą zgodę to wyślę ale to nie tylko ode mnie zależy.

Dziewczyny co wy na to?
czy ktos zajmie mi sie dziecmi??????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
mama podrzuć dzieciaki do mnie.U mnie dużo miejsca i Alan miałby towarzystwo :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry