reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja je zabieram z nami na ostrów a potem może wesołe miasteczko, szykuj dzieciakij ja już robie makijaż i jestem:-):-):-)
WISIEŃKA- dzieki wielkie,juz ich szykuje-slodkosci i soczk zapakowane-Domi wlasnie wstal wiec marudzil nie bedzie;-):-):-):-):-)
...no widzisz ślepa jestem :eek:jak dziewczyny wyrażą zgodę to wyślę ale to nie tylko ode mnie zależy.

Dziewczyny co wy na to?

mama podrzuć dzieciaki do mnie.U mnie dużo miejsca i Alan miałby towarzystwo :-D
AGNIESZKA- Tobie rowniez dziekuje za chec zajecia sie dziecmi-to jak dzis bierze Wisieńka to do Ciebie wysylam ich jutro:tak::happy::happy::happy: a jesli chodzi o zaproszenie dla Kingi to ja nie mam nic przeciwko:no::-Da z wycieczka lepiej poczekac az bedzie pogoda i w pelni skozystac :tak:
no to nastapila chwila odalenia grilla takze ide uszykowac kielbaski:-):-Di cebulke:tak:i piwko:tak:i chlebek natarty czosnkiem:tak:no....to narobilam Wam smaka,ale jak ktoras ma ochote to prosze sie do nas wbijac:tak::laugh2:

reklama
mama spoko możesz przyprowadzić dzieciaki jutro ;-):rofl2:

A jakaś zadowolona chodzę i cieszę się że byłam dziś na zakupach.Ogólnie nie lubię chodzić ale psiapsiła mnie wyciągnęła i było miło no i się obkupiłam :)

Ostatnia edycja:
Kasia - czyś ty rozumy postradała? Czy już głupiejesz? ...U.S.P.O.K.U.J.... S.I.Ę...!!!!!!!! Wszystko jest ok :-) Uwierz w to wreszcie :tak: :-D

A ja sobie smacznie spałam pół dnia - mąż mnie dzisiaj karmi i co chwila robi pobudkę czy aby jestem pewna tego spania :-D Za oknem szaro i ponuro a ja śpiąca jak nie wiem co :-(

SOL- to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz???:-D;-)u mnie pogodnie-nie ma slonka,ale niebo pogodne i cieplo-wlasnie weszlam na chwile do domu a ze BB odpalone to sobie skrobne;-)grill udany,piwko smaczne,dzieci lataja po ogrodzie,mąż w koncu dal sie namowic na wykopanie tych 8 tuj i zakup nowych:tak::laugh2::laugh2:teraz jeszcze takie male porzadki i takim sposobem jestesmy prawie caly dzien na powietrzu rodzinnie-to tygryski lubią najbardziej:tak::rofl2:a za tydzien mily dzien zwany wyplata to pojedziemy po nowe ,piekne tuje:laugh2::happy:
WISIENKA- jaktam-kluczyk juz wyrzucony????:happy:
SOL- a skoro Ty wciaz zmeczona i zapach draznia to moze....?;-)

Ostatnia edycja:
mama - może jest szerokie i głębokie a w tym możu pływa ryba co się nazywa chyba. A w Kielcach pada od rana więc nie ma jak wyjść na dwór ale jest cieplutko :tak:

agniecha - nie mów mi o ptasim mleczku wczoraj się nim tak zamuliłam że dzisiaj na nie patrzeć nie mogę :-(

Głupio mi się znowu położyć więc siedzę przy kompie. Mieliśmy mieć dzisiaj tyle zajęć i tylu gości a tu dupa :-D Przynajmniej nikt ode mnie za niewinność nie oberwał :-D

reklama
AGNIESZKA- pewnie,ze za tydzien sobie grilla zrobicie-co sie odwlecze....;-)
SOL- to niezazdroszcze pogody...my wciagnelismy delicje i 2 czekolady:sorry:
bb77- JESZCZE TROCHE I Ty zatestujesz i bedzie wszystko jasne a tymczasem trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby byla fasolka:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry