reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się z rana , pogoda butelkowa więc zapowiada się dzionek w domku no i mój ślubny w pracy ,no cóż taki zawód ... :-:)-(. zawsze go nie ma jak potrzebny .
:-) u mnie samopoczucie jakieś dziwne wszystko mnie boli a i ledwo co z łóżka się zwlekłam , spała bym i spała :szok:,
piersi mnie bolą że szok:szok: ,i jakoś dziwnie się czuję może to wpływ tego CASTAGNUSA sama nie wiem , no ale mam wrażenie że zaraz mnie @ nawiedzi , dosłownie tak się czuję . :rofl2:

reklama
Witam niestety pochmurnie. Pogoda może nie butelkowa ale nie zachęca do spacerów. BB może to objawy ciązy, Kasiawie też myslała, ze to @. Tego Ci życzę najmocniej. Ja jadę z Polem na ciuchowe zakupy:-p:-pnie wie biedak co go czeka, zwłaszcza , zę to on płaci!:-p

Witam się również z rana:)
U mnie troszkę pada i troszkę świeci słońce,tak na przemian :)
Noc udana :rofl2:
Cieszę się że mam jeszcze 2 dni wolne:)
A dziś wybieram się z moją psiapsiółką na babskie zakupy a potem na pogaduchy i mrożoną kawę jak zawsze z resztą :happy:
A co u was dziewczynki?
Pozdrawiam

Wiesieńka udanych zakupów życzę:)
BB może to ciąża bo objawy takie jak na fasolinę:)

Ostatnia edycja:
wiesz że ja też tak pomyślałam , taka mała myśl mi przemkneła przez głowę , a na dodatek śnił mi się mój tata ( od 5 lat nie żyje ) i zawsze jak śni mi się coś się wydarz , może to głupie ale zawsze tak jest .

Witam się sennie. źle spałam - fizycznie bo kręgosłup mnie nawala. Będę tak z doskoku u was bo mój M coś dzisiaj kombinuje jak baba :dry: Wczoraj jednak pojechał do swoich rodziców zobaczyć się ze swoim chrzestnym. Zabrał ze sobą Karolę. Mała dostałą taką ogromną krowę maskotkę. I dziś znowu chce jechać ale nie wie.. bla bla .. jestem niezdecydowany... pojechałabyś z nami... a ja nie mam żadnej ochoty tym bardziej że ledwo oddycham przez nos - mam całe zatoki zrąbane od alergii :dry: I jakoś mnie to nie przekonuje - nienawidzę spędów rodzinnych a tym bardziej jak połowy ludzi nie znam. A po południu mamy gości więc muszę posprzątać i gucio mnie pretensje M będą obchodziły.

agniecha - ja mam alergię i mnie męczy od kilkunastu lat - tylko od września 2009 jakoś wybitnie i zaczynam mieć frani dość :dry: Ale nie wiem kogo bardziej - małża czy alergii :dry:

agniecha - ja mam alergię i mnie męczy od kilkunastu lat - tylko od września 2009 jakoś wybitnie i zaczynam mieć frani dość :dry: Ale nie wiem kogo bardziej - małża czy alergii :dry:
hehe :-D
dobra jesteś :-D

no nic kochane Ja zmykam na śniadanko a potem zakupy także zajrzę do was później:)
Mieliśmy dziś jechać na wycieczkę ale pogoda nie za ciekawa także chyba przełożymy bo nie warto jechać i nie mieć z tego przyjemności jak jest chłodno i czasami pada także poczekamy na lepszą pogodę,na pewno wycieczka nam nie ucieknie :-D

reklama
A ja bylam w kosciele i o maly wlos bym kitnela. Zrobilo mi sie goraco, siodme poty mnie oblaly, kolana zaczely bolec podczas klekania az w koncu musialam usiasc, a pozniej szybko na koniec wyszlismy z kosciola. eh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry