witam sie z kawka
nocka jak zwykle ostatnio czyli kiepsko .. ale dospalam i lepiej mi
maz troche rano sie malym zajal przed praca , a mamusia w lozeczku pognila
makijaz i wlosy zrobione , maly gada do karuzeli , dzisiaj ma dzien nawijania hehe
smieszny taki sie zrobil , juz kumaty , nasladuje moje minki , uklada dziubka do buziakow i kurcze siada ... nie wiem na ile mu pozwolic ?? moze doradzicie cos ??
Kocurek chyba twoja mala tez taka wyrywna do siedzenia , dajesz jej tak troche pobyc czy raczej nie ??
Asionek - u mnie te kilogramy tak leciały przy przy pierwszym, a z drugim i trzecim to już nie ma tak lekko
wiek czy jaki ciort
z tego co czytam sporo kobiet tak ma , ze przy kazdej kolejnej ciazy gorzej leca te kg ...
ale to chyba tez zalezy od kobiety np. moja mama po naszej 3 od razu gubila wszystko i to z nawiazka jeszcze , a tyla w ciazach bardzo duzo
takze ja licze , ze moze mam jej dar gubienia kilosow hehe
Mademoiselle - Mia spała dobrze, a o 7.30 obudziła tatę głośnym "eeeeeeeeeeee" i sobie na dzień dobry pogadali na przewijaku! A u Was? Z dziadkami naprawdę mamy super!... Bez nich nic byśmy razem nie zrobili, więc jestem ogromnie im wdzięczna za każdym razem gdy nam pomagają!
fajnie tak miec dziadkow i rodzinke blisko
zawsze to jakas pomoc i z mezem mozna gdzies wyskoczyc
ja to moge pomazyc narazie hehe
sami jestesmy ...
fajnie , ze mezus w pracy
doczytalam o wizycie no niepowazne to jest :/ kase sie placi nie mala wiec jakos to powinno wygladac normalniej ...
a o co tak sie zra dziewczyny ??
u nas na poczatku jakies spiecia byly , a od dlugiegooo czasu panuje wileka milosc hehe
jest u nas kilka naprawde swietnych dziewczyn , mamy grupe zamknieta , kontakty tez prywatne troche , jedna nawet jest z Fr tez
takze fajnie
ja mam sporo znajomych takich naprawde dobrych z sieci i juz lata dlugie sie przyjaznimy
a tutaj na tym watku to juz wogole same super dziewczyny sie zebraly !!
dlatego pisze dalej i nigdzie sie nie wybieram hehe
L. w domu bo chory, niby juz nie ma goraczki ale zpostawilam go w domu bo kaszle
asionek : dobrze, ze cham wyplacil pieniadze! a jak co do pracy nowej decyzja do 31.03 to jeszcze faktycznie dla francuzow szmaaat czasu
hihihihihihi
zdrowka dla Poldusia
))
no dla nich to prawie jak wiecznosc hehe
a ja lubie na juz wiedziec ... no coz Fr uczy mnie cierpliwosci nie ma co
tez mamy jak wy podobna sytuacje z rodzina ...
liluś a proszę bardzo
laptopik na przewijaku stawiam :-)
Zobacz załącznik 433873ale to luksusowa wersja.. zwykle na przewijaku leży Ola, a laptopik na umywalce
Jak ja wyglądam hahahahaha..!! umyłam włoski hehehe..
ulala te usta
oddaj troche
Góóód morning
Młodam gratulujemy
W nocy 06.02.12 ok. 4 nad ranem odbył się w moim łóżku piękny koncert sławnego w naszej klatce tenora Sir Remi Fracis'a
po około pół godzinnym występie na żywo, gwiazdor muzyki poważnej inaczej, zmęczył się i zażyczył sobie mleka matki!
Udało się zażegnać skandal, mleko matki dostarczono i gwiazdor uszczęśliwiony udał się na zasłużony spoczynek
Słuchacze jeszcze długo nie mogli zasnąć, to są wrażenia!!!
nie opis mnie powalil
)))
Hej,
zamarzłam
tak mi zimno,że mam już dość tej zimy
nie wiem jak się już ubierać
Pozdrowionka
wspolczuje zimna :/ brrrr
Hej :-)
ZIZI te niebieskie są piękne! W ogóle kotki są cudne.
Znowu tylko na chwilkę zawitałam, znowu noc była długa i znowu mam 1000500100900 rzeczy do zrobienia. Mechanik załatwiony, posprzątane, mięsko odmrażam(nie uznaję mikrofali brrrr!), pospacerowane raz, poprane dwa razy, prysznic wyszorowany.
Z pozostałych rzeczy: obiad, kosmetyczka- bardziej na plotki koleżeńskie idę, przy okazji brwi wyregulować, rzęsy podoczepiać, zrobić hennę, parafinkę na rączki... takie tam.
pracowita pszczolka z ciebie
nie pytam o ktorej wstalas zeby to wszystko ogarnac hehe , moze do ciebie sie zapisze na kursy organizowania zajec domowych ?
czytamy
Zobacz załącznik 433928
odpowiednia książka dla 6 mies. dziewczynki
slicznosci !!
)))
Pok wlasnie widzialam w TV Genewe
) wow niezle hehe , slicznie jezioro wyglada !!
oki ide malego polozyc spac