reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pozbawiłaś chłopaków jedynej broni???;) a co będzie jak Maciuś zacznie biegać?

a ja lubię jak mała ślicznie wygląda, w końcu to dziewczynka;)) a taka śliczna bluzeczka to od cioci Wioli,a skarpetki od cioci Mary;)))-jak coś to ci odłoże ubranka-już przecież mówiłam:-D

a my na razie czytamy książki brata-trzeba jej kupić książke do zjedzenia....tak uważamy z mężem-pierwszą książkę trzeba zjeść-by się rozsmakować w literaturze;)

reklama
dziewczyny ktora za mnie dom ogarnie i obiad zrobi?
normalnie zaczynam pisac jak len patentowany:no:

Paulina Majeczce bardzo do twarzy w tej koszulce, mam nadzieje ze reszta tez posluzy.
wczoraj z Lukaszem niania sie bawilismy:-)on siedzial w kuchni , ja w sypialni i rozmawialismy ze soba, a Iwa biegala od jednego do drugiego i niemogla zrozumiec o co chodzi?:-)

Ostatnia edycja:
czyli _Wiola niania się podoba?;), a te bluzeczki są dobre na Majeczkę:-D

Libby jak dziecko robi się tzw. podłogowe to wystarczy wieczorem jedynie butle wyparzyć-a kapeć mu smakuje chociaż???;)))

Interesy z Tobą PAULA to przyjemność. :-) Na ciuszki zawsze chętna jestem. Kupuję na wyprzedażach w większości, ale jak mam za spodenki lepsze zapłacić 60zł to już mi nie do śmiechu.
Myślę też o tym, że ciuszki będą na drugiego szkraba, więc szukam porządnych rzeczy. Tylko czy to będzie chłopczyk?...
Lumpki znudziły mi się póki co.

Papucie mam takie futrzaste-kłaczaste wrzosowe. Sądząc po mince- nie smakują. heheh

paula : strona fb mi muli, odczytalam ale nie moge odpisac, wiec pisz etu :)

dzieki bardzo :)))) obys miala racje :) :****

Paulina narazie sie podoba, zobaczymy w prawdziwym uzytkowaniu jak sie bedzie sprawdzac. to moj pierwszy kontakt z niania bo przy Iwie nie byla mi potrzebna.teraz mysle ze sie przyda bo jednak jak maly zasnie to z Iwcia bede mogla wyjsc do piaskownicy czy w pilke pograc na podworko.
narazie jestem nastawiona na tak i zaczynaja mi sie podobac takie uzadzenia:-)

Jos-ja trzymam kciuki y wszystko było po twojej myśli;))) i już się nie zapominaj:-D

Wiola-mi się bardzo ta niania przydała-w obu przypadkach;))

Libby ja też tak trzymałam ubranka po Danielu i mam Majeczkę;)))

witam sie z kawka :)
nocka jak zwykle ostatnio czyli kiepsko .. ale dospalam i lepiej mi :) maz troche rano sie malym zajal przed praca , a mamusia w lozeczku pognila :)
makijaz i wlosy zrobione , maly gada do karuzeli , dzisiaj ma dzien nawijania hehe
smieszny taki sie zrobil , juz kumaty , nasladuje moje minki , uklada dziubka do buziakow i kurcze siada ... nie wiem na ile mu pozwolic ?? moze doradzicie cos ??
Kocurek chyba twoja mala tez taka wyrywna do siedzenia , dajesz jej tak troche pobyc czy raczej nie ??

Asionek - u mnie te kilogramy tak leciały przy przy pierwszym, a z drugim i trzecim to już nie ma tak lekko :eek: wiek czy jaki ciort :-D

z tego co czytam sporo kobiet tak ma , ze przy kazdej kolejnej ciazy gorzej leca te kg ...
ale to chyba tez zalezy od kobiety np. moja mama po naszej 3 od razu gubila wszystko i to z nawiazka jeszcze , a tyla w ciazach bardzo duzo :) takze ja licze , ze moze mam jej dar gubienia kilosow hehe

Mademoiselle - Mia spała dobrze, a o 7.30 obudziła tatę głośnym "eeeeeeeeeeee" i sobie na dzień dobry pogadali na przewijaku! :laugh2::laugh2::laugh2: A u Was? Z dziadkami naprawdę mamy super!... Bez nich nic byśmy razem nie zrobili, więc jestem ogromnie im wdzięczna za każdym razem gdy nam pomagają! :tak:

fajnie tak miec dziadkow i rodzinke blisko :) zawsze to jakas pomoc i z mezem mozna gdzies wyskoczyc :) ja to moge pomazyc narazie hehe
sami jestesmy ...

ach kochane:-D u nas tak zimno, że mąż właśnie z pracy wrócił, zwolnili ich:szok:
Made:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo zacne, dziękuję, a u Was jak? zawsze rano jak wchodzę na nasz wątek to tak mi się milo dzień zaczyna, dzisiaj weszłam na grupę zamknięta czerwcówek a tam kłótnia jak nie wiem co, ubliżanie, obrażanie, tragedia... dlatego wole byc u Nas, tam się nie udzielam i pewnie mnie zaraz wyrzucą:eek:

fajnie , ze mezus w pracy :)
doczytalam o wizycie no niepowazne to jest :/ kase sie placi nie mala wiec jakos to powinno wygladac normalniej ...
a o co tak sie zra dziewczyny ??
u nas na poczatku jakies spiecia byly , a od dlugiegooo czasu panuje wileka milosc hehe
jest u nas kilka naprawde swietnych dziewczyn , mamy grupe zamknieta , kontakty tez prywatne troche , jedna nawet jest z Fr tez :) takze fajnie :) ja mam sporo znajomych takich naprawde dobrych z sieci i juz lata dlugie sie przyjaznimy :)
a tutaj na tym watku to juz wogole same super dziewczyny sie zebraly !! :) dlatego pisze dalej i nigdzie sie nie wybieram hehe

L. w domu bo chory, niby juz nie ma goraczki ale zpostawilam go w domu bo kaszle

asionek : dobrze, ze cham wyplacil pieniadze! a jak co do pracy nowej decyzja do 31.03 to jeszcze faktycznie dla francuzow szmaaat czasu :) hihihihihihi

zdrowka dla Poldusia :)))
no dla nich to prawie jak wiecznosc hehe
a ja lubie na juz wiedziec ... no coz Fr uczy mnie cierpliwosci nie ma co :)
tez mamy jak wy podobna sytuacje z rodzina ...

liluś a proszę bardzo :-p laptopik na przewijaku stawiam :-) Zobacz załącznik 433873ale to luksusowa wersja.. zwykle na przewijaku leży Ola, a laptopik na umywalce :-D Jak ja wyglądam hahahahaha..!! umyłam włoski hehehe..

ulala te usta :szok: oddaj troche :-D
Góóód morning :rofl2:

:happy:Młodam gratulujemy :tak:

W nocy 06.02.12 ok. 4 nad ranem odbył się w moim łóżku piękny koncert sławnego w naszej klatce tenora Sir Remi Fracis'a :cool2: po około pół godzinnym występie na żywo, gwiazdor muzyki poważnej inaczej, zmęczył się i zażyczył sobie mleka matki! :szok: Udało się zażegnać skandal, mleko matki dostarczono i gwiazdor uszczęśliwiony udał się na zasłużony spoczynek :tak: Słuchacze jeszcze długo nie mogli zasnąć, to są wrażenia!!! :rofl2:

nie opis mnie powalil :))))

Hej,
zamarzłam:no: tak mi zimno,że mam już dość tej zimy:wściekła/y:nie wiem jak się już ubierać:confused2:

Pozdrowionka:happy:

wspolczuje zimna :/ brrrr

Hej :-)
ZIZI te niebieskie są piękne! W ogóle kotki są cudne.

Znowu tylko na chwilkę zawitałam, znowu noc była długa i znowu mam 1000500100900 rzeczy do zrobienia. Mechanik załatwiony, posprzątane, mięsko odmrażam(nie uznaję mikrofali brrrr!), pospacerowane raz, poprane dwa razy, prysznic wyszorowany.
Z pozostałych rzeczy: obiad, kosmetyczka- bardziej na plotki koleżeńskie idę, przy okazji brwi wyregulować, rzęsy podoczepiać, zrobić hennę, parafinkę na rączki... takie tam.

pracowita pszczolka z ciebie :) nie pytam o ktorej wstalas zeby to wszystko ogarnac hehe , moze do ciebie sie zapisze na kursy organizowania zajec domowych ? :)

czytamy;)
Zobacz załącznik 433928

odpowiednia książka dla 6 mies. dziewczynki;)

slicznosci !! :))))

Pok wlasnie widzialam w TV Genewe :)) wow niezle hehe , slicznie jezioro wyglada !!

oki ide malego polozyc spac :)

reklama
Wiola ogórkowa z soboty;)ba Daniel je flaczki z dziadkiem;))

kurcze pokazałam małej jak fajnie się jeździ na jeździku i teraz przechlapane...ale człowiek głupi;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry