reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu całe szczęście, że ona mi wytrzymuje bez płaczu na tym przewijaku, bawimy się nawet pół godziny i wtedy zawsze mogę z Wami też popisać :-p Ale zaczęła już kombinować z przewracaniem się, łapie za przewijak i się siłuje, że hoho.. będę musiała obmyśleć, jak ją zabezpieczyć :huh:

lili zablokować dostęp do forum ??? :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Kocie miodek na moje serduszko, wiesz co lubię:zawstydzona/y::-) ale masz usta piękne:zawstydzona/y::zawstydzona/y: może jakby mi jad kiełbaskowy albo inny silikon wstrzyknęli to też bym takie ładne miała?:zawstydzona/y:

Paulina:shocked2:

Góóód morning :rofl2:
Hejka!

Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)
biggrin.gif
MAMY ZĄBKA
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
z tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka
wink2.gif
:happy:Młodam gratulujemy :tak:

W nocy 06.02.12 ok. 4 nad ranem odbył się w moim łóżku piękny koncert sławnego w naszej klatce tenora Sir Remi Fracis'a :cool2: po około pół godzinnym występie na żywo, gwiazdor muzyki poważnej inaczej, zmęczył się i zażyczył sobie mleka matki! :szok: Udało się zażegnać skandal, mleko matki dostarczono i gwiazdor uszczęśliwiony udał się na zasłużony spoczynek :tak: Słuchacze jeszcze długo nie mogli zasnąć, to są wrażenia!!! :rofl2:

just:-) nie moge ze smiechu. opis calej sytuacji wspanialy:-)

kocurku ja szybko z przewijaka zrezygnowalam bo Iwa tez zaczela kombinowac i balam sie ze mi spadnie.

potrzebuje pomysl na prezent, rodzice Lukasza maja 38 rocznice slubu w czwartek

aha zapomnialabym :zawstydzona/y:
mloda gratuluje zebolka

kocurek ty rano wygladasz tak jak ja bym chciala wygladac o 14 po dwoch kawach :)

paulina : sliczne te ciuszki !!!!!

Hej,
zamarzłam:no: tak mi zimno,że mam już dość tej zimy:wściekła/y:nie wiem jak się już ubierać:confused2:

Pozdrowionka:happy:

Do mnie zaraz przyjeżdżają pewne dziewczyny, potem wpada G. , potem jego rodzice.... yyyy wpadnę później :sorry: Buziaki!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry