reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu, czekam na @, czuje się jak co miesiąc....
Czekam kiedy Wam będę mogła przekazać dobrą wiadomość:sorry::-(

Ale, ale...mam plany na wiosnę:cool2:
zapiszę się w końcu na prawko i chcemy kupić kotka, rosyjski niebieski:happy:
Wczoraj znalazłam fajny blog o tym kotku 2010 Styczeń | Kot Doskonały i cały wieczór czytałam, ubawiłam się po pachi:-p

reklama
zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&jak zawsze
a co do planow to swietne, prawko to swietna inwestycja w siebie, ja jezdze wszedzie gdzie sie tylko da:-pa kotek slodkosci .

Hej :-)
ZIZI te niebieskie są piękne! W ogóle kotki są cudne.

Znowu tylko na chwilkę zawitałam, znowu noc była długa i znowu mam 1000500100900 rzeczy do zrobienia. Mechanik załatwiony, posprzątane, mięsko odmrażam(nie uznaję mikrofali brrrr!), pospacerowane raz, poprane dwa razy, prysznic wyszorowany.
Z pozostałych rzeczy: obiad, kosmetyczka- bardziej na plotki koleżeńskie idę, przy okazji brwi wyregulować, rzęsy podoczepiać, zrobić hennę, parafinkę na rączki... takie tam.

Popieram WIOLĘ z tym prawkiem. I jaka wygoda. Choć są panie, które lubią mieć szofera heheh ja wolę sama rozbijać się moją strzałą ;-) nie dosłownie oczywiście heh

Ostatnia edycja:
Libby-a ty w pracy czy nie??;)) ja tam wolę być wożona chwilowo autkiem-bałabym się za kierownicę siąść

Jos odpisałam ci-sorki ze tak pozno,ale akurat czytalismy sobie;)

Ostatnia edycja:
No jak widać nie :)
Byłam na podpisaniu umowy, podbić szkolenie bhp, odebrać i dowieźć wyniki badań i wsio.
Żyć nie umierać! :)))
Tylko autko mi zdechło, ale tym samym mój też jest w domciu. Ktoś przecież musiał mnie holować. :-)))
Ciężko jeździ się bez wspomagania i ogrzewania...

Jak dużo śniegu spadnie to ja też mam stresa, ale nie daję po sobie poznać. Po prostu jadę 30/h hehe

reklama
heheh, no tak. Damy radę!
Maja zawsze tak ładnie ubrana. fiu fiu fiu laska nebeska....eee różowa :-))))))

My czytamy sobie Kubusia. raczej ja sobie czytam, a tak, to oglądamy najchętniej książeczki szeleszcące i piszczace ze zwierzątkami.

Współczuję Stefanowi- już nie ma gdzie ukryć się przed małymi łapkami... dobrze, że pazurki obcięte. U młodego też ;-)

Jest sens wyparzać małemu te jego dwie butelczyny jak kapcie mi wpindala...??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry