reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc Asionek, skoro wlosy zrobione i makijaz na twarzy to nie jest zle:-)
Paulina ja mam odmrozona filet z kurczaka ale pomyslu nie mam:-)

reklama
PAULINKO kocur polubił jakiś czas temu naszą sofę...
od tego czasu przycinamy mu praktycznie do zera.
Wyparzam mu (synusiowi) właśnie jedynie wieczorkiem. Chyba na lenistwo mi się zbiera skoro chciałabym jeszcze rzadziej. heheh

WIOLU zapewniam Cię, że jakbym mieszkała bliżej to miałabyś mnie dość i błysk w domciu heheh
a na obiad u nas są piersi z kurczaczka z ryżem i surówka z brokuła z musztardą francuską. Na nic lepszego nie miałam weny

ASIONKU wstałam o 5 do pracy, ale że akurat moje stanowisko pracy nie jest jeszcze gotowe pozwolono mi pójść do domu. Ot i cała tajemnica organizacji...

Ostatnia edycja:
Paulina niestety tak juz jest jak sie nie pomysli wczesniej:-pzarcik;-):-)
Libby juz sama propozycja wywolala usmiech na mojej twarzy:-D

Muszę oddalić się w celach konsumpcyjnych :-D

Po obiadku jedziemy wszyscy do salonu fryzjersko-kosmetycznego pani Ani. Wszyscy, bo mojego już spod włosów nie widać a synuś wiadomo... z kotem go nie zostawię.
Pa

fajnie , ze mezus w pracy :)
doczytalam o wizycie no niepowazne to jest :/ kase sie placi nie mala wiec jakos to powinno wygladac normalniej ...
a o co tak sie zra dziewczyny ??
u nas na poczatku jakies spiecia byly , a od dlugiegooo czasu panuje wileka milosc hehe
jest u nas kilka naprawde swietnych dziewczyn , mamy grupe zamknieta , kontakty tez prywatne troche , jedna nawet jest z Fr tez :) takze fajnie :) ja mam sporo znajomych takich naprawde dobrych z sieci i juz lata dlugie sie przyjaznimy :)
a tutaj na tym watku to juz wogole same super dziewczyny sie zebraly !! :) dlatego pisze dalej i nigdzie sie nie wybieram hehe

Asionku o to się kłócą, że na wątek zamknięty można się dostać dopiero jak się spełni pewne wymogi np poda nr telefonu do siebie, profil na facebooku lub nk, będzie się dodawać zdjęcia... wielu osobem się to nie podoba, na co szanowne koleżanki twierdzą, że chcą budowąc więź, zaufanie i takie tam pierdoły, że poruszają prywatne problemy i chcą aby osoby na zamkniętym spełniały ich wymogi. Jesli o mnie chodzi moga mnie usunąć... nie lubie takiego uzwenętrzniania się na siłę, stukania 100 postów bo ktoś tak wymyślił, wklejania zdjęć, meldowania, że mnie nie będzie 2 dni bo coś tam i strachu, że ktoś mnie usunie, bo za mało się udzielam:no: tu mi dobrze i tutaj zostaję:-D

Wzięłam się za wypakowywanie ubranek i wkładanie do półek, jejuuu jak tego dużo...

Dziewczyny czy ciuchy na 6-12 i 12-24 mogę zapakować w kartony i wynieść do piwnicy? nie stanie się z tym nic?

Ostatnia edycja:
Libby pa i relaksu u fryzjera i kosmetyczki
rurka spokojnie mozesz popakowac ubrania w kartony, pozaklejac tasma , tak zeby czasem nic do nich sie nie dostalo np myszka i wyniesc do piwnicy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry