reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wsadź je najpierw do reklamówki, potem do kartonu. nigdy nic nie wiadomo. Może zalać albo cóś. Poza tym ten zapach. Ja w kamienicy mieszkam i panuje tam stęchlizna, dlatego ciuszki za małe i za duże w komodzie trzymam.

Już mnie nie ma

reklama
uff zasnęła,mam nadzieję,że trochę pośpi a nie obudzi się zaraz z płaczem...dałam jej trochę nurofenu bo juz mam dosyć zabawy w kotka i myszkę z jej spaniem w dzień...kurde, jak ja nie lubię jej dawać leków...

idę jeszcze jedną aukcję wystawić...

Ufff, Mia właśnie zasnęła na 2. drzemkę. A ja w międzyczasie wciągnęłam śniadanie i 3 kawki, ogarnęłam chatę, odkurzyłam i posprzątałam łazienkę, wstawiłam pranie i teraz trzeba rozwiesić.

Moja kruszynka jest dziś - odpukać -taka wesoła!!! :happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Moja kochana, nawet jak ją brzuszek bolał, to nie płakała, a uśmiechała się do mnie! :tak::tak:

Zmykam rozwieszać pranko, będę potem.

mi Iwa wlasnie tez zasnela:-)firany i woale sie piora, musze okan troche ogarnac bo od swiat wiszaly te same firanki i brudne byly. normalnie juz byl dawno zmienila ale staram sie jak najdluzej je trzymac zeby potem jeszcze pod w marcu zmienic a potem w kwietniu zeby byly czyste na przywitaje malucha.
kurze musze poscierac bo sie namnozyly.
dobra czas sie zabrac za robote
Paulina dewolaje beda na obiad( nie wiem jak sie pisze):-*

a w miedzy czasie jeszcze posprzatam zalana przez pralke lazienke:-/mam nadzieje ze tylko filtr sie zapchal i dlatego wylala wode na lazienke

Ostatnia edycja:
Jak tam się dzień kręci? :-) U nas się obiad robi, jestem już po deserze :-p (ciasto bezowe mniam mniam!) i Maciuś zaczął chodzić po 4 dniach raczkowania! Buziaki - ukrywam się z forum przed chłopem więc w skrócie tylko :-p

halo halo gdzie sie wszystkie panie poukrywaly co?
Iwa sie wlasnie obudzila, ja skonczylam wieszac firanki, woale jutro bo dzis juz nie dam rady

reklama
a ja u fryzjera byłam :)

Komu michałka, albo innego cukieraska? Taki mam smak na słodkie ostatnio, że szok:szok: ale na kolacje kupiłam seler naciowy i zjem z sosikiem greckim :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry