reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja siedzę w mokrych włosach przy otwartym oknie i mi ciepło...w pokoju 14 stopni...ale powiem Wam, że przed ciążą to ja niezły zmarźluch byłam....

Paulinka
oby nic Cię nie rozłożyło - chyba, że to oznacza więcej czasu na BB :-p

Kocurku
mnie to intryguje jak Ty z tym laptopem w łazience siedzisz...pokaż zdjęcie :-p

Mary
my w góry to byśmy musieli całą noc lub cały dzień jechać...przez następne 10 lat nie ma opcji....a potem czy mi moje młode kości jeszcze pozwolą??

Wioluś tu świecie, tam różowy szlafroczek...libido rośnie? :-p

Rureczko fakt, że to dziwne - jakiś bałagan u tego lekarza - wcześniej nie było problemów?????

reklama
kocurku na takie egzemplarze jak Olenka i Iwa(mala) to nawet przykrecone ogrzewanie nie dziala, ten typ tak ma poprostu.ale zato zobacz Iwa ma 2,5 roku i juz przesypia cale noce:-D:-D:-D

rureczka no fakt ja chodze na nfz i mam takie wyobrazenie ze prywatnie to placisz i jestes z miejsca przyjmowana

lil a gdzie tam rozowy? rozowe sa przereklamowane :-)moj szlafroczek jest zielony.a co do libydo , to nadal klapa...przytulic sie i owszem ale nic wiecej mi sie niechce...ale trzeba bylo sie zlitowac nad mezem juz mial 2 tyg postu.

Ostatnia edycja:
Rureczko jak u nas dobry lekarz to i prywatnie też trzeba czekać....Ja poproszę o ptasie mleczko....

Rurka tak kusisz z samego rana;)

Lilu oj lepiej żeby mnie nic nie brało-bo nie miałby kto się zająć mną i dziećmi-a sama bym pewnie na rzęsach chodziła...

Wcześniej problemu dziewczyny nie było. Z pracy wracałam po 13 na poczatku ciazy i bez problemu miejsce się znalazło na siedemnastą czy nawet szesnastą, a teraz? 10.10 a do dwudziestej wszystkie miejsca pozajmowane.
W przyszłej ciąży to chyba będę chodziła na nfz!!
W środę mam iść na 3D do szpitala, a i tak w czwartek wizyta, bo wpis w karcie ciąży musi byc:szok:

Łapcie kochane PTASIE MLECZKO, smacznego:-D

Paulinko to zdrówka Ci życzę! Okład z młodej męskiej klaty polecam!

Wioluś 2 tygodnie postu to mi się w obecnej sytuacji niewiele wydaje :-p Mój pan to chyba musi mnie kochać, bo ja nie powiem ile u nas postu już...

Muszę zmykać, bo dziś cała rodzina w domu i pan już mi grozi, że mi forum zablokuje, a troszkę on się na internecie zna i już się boję :-p Odwyku bym nie zniosła :-p

Lil-wiesz u mnie @więc chwilowo nie mogę mieć okładu z męskiej piersi;))) i słuchaj się męża-bo będzie naprawdę problem jak ci forum zablokuje;))

reklama
Paulina szalejesz kochana:-)smialo mozesz konkurowac z nasza jos.bluzeczki sliczne.

rurka to moze tylko dzis sie tak trafilo z tym lekarzem, oby nastepnym razem bylo postaremu

kocurku swietna organizacja:-)

lil no lepiej zeby maz cie od nas nie odlaczal:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry