reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - bardzo się cieszę z Waszego jakby nie było wielkiego SUKCESU :-)
U nas w porządku, dziękuję :))) tylko tej wody brak :/ ale po kombinezonach macherów stwierdzam śmiało, że może im się to udać :-D)))

rureczka - witaj ślicznotko :* jak samopoczucie?

poczek! Wiola! Buzi :)))))

Ostatnia edycja:
ach kochane:-D u nas tak zimno, że mąż właśnie z pracy wrócił, zwolnili ich:szok:

Poczek dzisiaj humor mam bardzo dobry, bo po 10 pójdę się na wizytę zapisać do gina :))))))))))))) a w szkole to mi się śniło, że tańczyłam jakieś dziwne tance w różowych neonowych legginsach:-D:-D

Made:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo zacne, dziękuję, a u Was jak? zawsze rano jak wchodzę na nasz wątek to tak mi się milo dzień zaczyna, dzisiaj weszłam na grupę zamknięta czerwcówek a tam kłótnia jak nie wiem co, ubliżanie, obrażanie, tragedia... dlatego wole byc u Nas, tam się nie udzielam i pewnie mnie zaraz wyrzucą:eek:
Miałyśmy misiowe interesy robić przypominam Kochana:-D

Wiola hej hej hej :)) jak tam Wasza nocka? dalej z Iwonką śpicie? Ja dzisiaj o dziwo z mężem spałam:-D

Rurka - aaale sny! A mnie śniło się coś dziwnego - nie pamiętam, co, ale dziwne to to było! :zawstydzona/y::laugh2: Ojej, współczuję tej akcji z pracą męża!!! Ale dlaczego???

Pok - u Was jest gdzie pośmigać, nie? Ohhh, jak mi się taki wypad do Szwajcarii marzy... :rolleyes: A my oglądamy teraz "Modern Family". Naprawdę dobry! :laugh2::laugh2::laugh2:

Wiolu - witaj!

OK, zmykam małą na drzemkę położyć. Już mi ziewa na bujaczku.

rureczka - ja byłam na październikówkach raz jeden :-) napisałam jeden post i tyle mnie widzieli :eek: Ja się nie nadaję na ring ;-)
Wybieram święty spokój i moje koleżanki :zawstydzona/y:

witam sie z ricoré i zombie :)

L. w domu bo chory, niby juz nie ma goraczki ale zpostawilam go w domu bo kaszle

asionek : dobrze, ze cham wyplacil pieniadze! a jak co do pracy nowej decyzja do 31.03 to jeszcze faktycznie dla francuzow szmaaat czasu :) hihihihihihi

mary : ooo! a ty nie masz za dobrz e,??? ja nie wiedzialam, ze twoja mama mieszka w norwegii tez!!! kilka razy pislaam czy nie moze ci np. kropelek czy czegos wyslac z polski i jakos do mnie nie dotarlo! ale masz fajnie, a najwieksza szanse to ma Mia :) u nas pod tym wzgledem tragedia: moi rodzice 1800km stad, rodzice meza 800km, moj brat i sioistra meza w UK... wiecej braci/siostr niet..;wiec jetsesmy tu sami tak naparwde :-(

mlodam : gratki zabka !!!!

rurka : jak sie czuejsz????

Chce wczorajszy dzień wymazać ze swojej i M. pamięci.

Dziewczynki zakipione do pasa ale już bez temperatury. Będę do was zaglądać ale chwilowo muszę coś naprawić :zawstydzona/y:

Jos dzięuję, całkiem dobrze :) a Wy? zimno macie? Poldek w szkole? jak Filutek?

Made dlatego tam się już prawie nie udzielam, wole tu PACZEĆ:-D

Sol zdrówka dla Twoich kobitek!

reklama
jos - ucałować proszę piękne oczęta od made :zawstydzona/y: zdrówka dużo :)

rureczka - a chcesz te rzeczy misiowe, które pokazywałam?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry