reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam wieczornie
kocurku sliczne male tygrysiatko;-)
my dzis mamy fajny dzien, bylismy z mala w ,,kinderku"taki fajny plac zabaw dla dzieciakow z malpim gajem, zamkiem dmuchanym i wiele innych . naskakalismy sie z mala, wybawilismy , potem pojechalismy na male co nieco co kfc , nastepnie dostalismy zaproszenie na torta bezowego i Iwa z kuzynkami sie pobawila i teraz dotarlismy do domu...maz mi zapowiedzial ze dzis nie da mi isc spac . wiec wieczor tez zapowieda sie milo:-)

jak u was minela niedziela?

Kocurku Made a troszkę takich domowych kłopocików, już na szczęscie lepiej trochę... :happy2:

Mary faktycznie same trójki :-pSmacznego i na zdrowie dla Ciebie! Mia śpi?

Kocurku ja co roku jestem młodsza! :-p Tracę już rachubę jak młoda się robię!

Boogie padnij na jeden czyczek - drugi zostaw dla Remika!

Wioluś taki ciepły spacerek czyli :-p

No i mała się wierci - więc ja zamykam już forum i zobaczymy ile czasu zajmie usypianie na dobre już.....DO JUTRA!

Dobranoc Rureczko :tak::-) Oby kłopociki przeszły!

P.S. Przysnęła dalej...ale i tak zmykam! PAPA!

just : a czemu poldke nie lubi jak ja spiewam hahaha zartuje - dosko ale wiem czemu, nikt nie lubi... hehe :)

mary : super ze dzionek wam sie udal i zazdroszcze wam i mii dziadka " na miejscu" :)

lil : niestety u nas butla na noc nie sprawdza sie wogole, tj. sprawdza sie , od 19-20 do ok. 24-1h30 i raz drugiej ... i to by bylo na tyle ;)

maz sie kapie ale juz nie spiewa :)
pozniej moja kolej

ciekawe kiedy carola wroci, moze zagladnie jutro rano :)

milego wieczoru ja uciekam :)

reklama
Lil-to jutro pewnie doczytasz-a nie próbowałaś robić lasagne z mięsem mielonym ale wcześniej makaron ugotować al'dente? a to z winiary robi się z makaronem,który jest załączony-ogólnie to wygląda jak duża zupka chińska;))

paczajcie co kupiłam mojej córci-to wszystko przez ten napis BLUZKA NEXT NA 9-12 MIES.80 CM (2088265544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wiola to przyjemności na resztę wieczorku-mnie wczoraj dopadła @ i tyle z przyjemności

MAry-fajnie opisujesz te narty-też tak chcę!!! i warto czasami zgrzeszyć kulinarnie-ja to jestem grzesznica na potęgę-ale u nas srogi mróz i @ do tego-ciężki temat;))

ja zmykam na csi,papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry