reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a moj a moj mi wczoraj wieczor ze swiecami zaserwowal:-):szok:. normalnie ostatnio taki mialam.... hmmm nigdy:sorry:

jak kocurek zaraz bedzie to jeszcze Pauline trzeba wywolac.
a carola gdzie? juz wrocila do domu

reklama
hahahaHAAAAA!!!!! rureczka czadowe chude NUSZKI - oby nie Twoje :-p szkoła śni mi się co tydzień, dwa... :sorry:

Zakatarzyłam dziecko me :sorry:

Zaraz będę błyskać elokwencjom i inteligencjom, ale najpierw KAWA :-D

Liluś - super, że noc udana!!! :happy::happy: Kochana, jesli tylko będziecie mieli możliwość, to śmigajcie! :-) To taka radocha, jakiej brakuje na codzień. ;-) Trzymam kciuki, by Wam się udało - jak nie narty, to co innego! Co do lasagne, to farszu walisz tak, aby przykryć płaty makaronu, nie za grubo, nie za cienko. Co do płatów, to ja kładę jedną warstwę - dwie to za dużo i makaron będzie twardy. Ja mam taką prostokątną formę, gdzie używam 3 płaty na każde pięterko i po prostu przykrywam nimi farsz. A sos beszamelowy moim zdaniem jedynie psuje lasagne... :sorry:;-):tak:

Rurka - Mia spała grzecznie, dziękuję! A samopoczucie jak?

Pok - jeeeeeeeeju, taaaakie fajne góry macie! A są jakieś szlaki, żeby pobiegać na nartach? Bo ja ze slalomem się za bardzo nie lubię. ;-);-):laugh2::laugh2: Tyłek bardziej boli od upadków. :laugh2::laugh2::laugh2: A "Modern Family" jest naprawdę super! M. zauważył 100% podobieństwo naszego związku do związku Glorii i Jay'a! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jos - oj, no to faktycznie dziadki daleko... Ale czasem teściowa do Was wpada chyba? Pamiętam, że kiedyś pisałaś, ze była. Tak, moja mama mieszka w Oslo, siostra z mężem też. :-) Ale mimo to za często ich nie widze. Leniuchy! :crazy: Zaraz Ci odpowiem na wiadomość na FB. :tak::tak::tak:

Oddalam się na momencik - Mia śpi, więc ja zmontuję jakieś śniadanie. :-)

Kocurek - ja już po kawie :sorry: następną przewiduję w samo południe :cool: no chyba, że kostki rozpuszczą, to rezygnuję z kawy na rzecz prysznica...jestem pierwsza w kolejce :-D))))

Bry, -20 dzisiaj od nas-nie ma siły, która by mnie z domu wyciągnęła...

ale sobie pospałam...od 22.30 do 5-potem Daniel wgramolił się do nas a potem do 7.30-ale chyba nie powinnam tego pisać...mąż zajął się dzieciarnią, bo mnie wczoraj zaczęło coś łapać

Maja śpi ale jak znam życie zaraz się obudzi-zawsze tak robi jak tylko to napiszę, my z Danielem bajki lukamy

a na wątku lipcówek-byłam tylko kilka razy-na tych wątkach ciężarówek i mamusiek miesiącami to coś dużo agresji i współzawodnictwa jest;))

mary : siostra z mezem !!! aa a a! teraz to juz z toba nie gadam !!!! :) za dobrze mas zi tyle*na fb odpowiem pozniej ok? poldek mnie dorwal o zabawe... biedak czeka od godizny a ja zajeta filutkiem, praniem i innymi...

rurka : L. chory wiec w domu... poza tym ze kaszle wszystko jets ok :) u nas spadl snieg i jest -7/-8 wiec siedizmy w domu :)

made : dziekuje oczeta wycalowane :)

do pozniej babeczki, bede z doskoku !!!

reklama
mary : tesciowa wpada raz na 2/3 miesiace lale to nie to co raz na tydzien, czy miec dziadkow w tym samym miescie...lub kawaleczek dalej :)
teraz my jedizemy do tesciow 17/11 na 11 dni :) ferie zimowe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry