just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Lilu właśnie mam ochotę paść tak na oba i wstać dopiero rano dobrej nocy!
na szczęście Remi też już się na PACZYł
na szczęście Remi też już się na PACZYł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro mówicie o wadze, to na pohybel! Przytyłam ostatnio ale cóż drogie koleżanki, jak się karmi piersią, to trzeba dbać, żeby się odżywiać i dostarczać wszystko i sobie i Maluchowi, jak przestanę, to wtedy będę myśleć i ostro działać, a teraz nie przesadzam, chociaż słodyczy nie umiem się wyrzec od czasu do czasu
hej
asionek : u twojego to taka faza, a mojjeszcze nawet nie zaczal spac tak jak trzeba!!!! wiec my nawet nie mamy dobrego rytmu do zahwiania...
nie wiedzialam z emozna miec 1-go pilota hehe ale teraz jak juz sienaucyzlam nimi operowac...
co do pracownikow to ...yyy... czy personel jest zatrudniony na czarno ze facet nie chce placic???? przezciez nie ma prawa nie wyplacic pensji !!!!!! normalnie szok ... a wiadomo co z ta nowa posada meza??? udalo sie ???
jos - widząc jakie temperatury są teraz w Europie, to się nie dziwię, że i we Francji woda w rurach zamarza W Hiszpanii było -20
Asionek - Twoje rejony, widziałam w TV ten rosyjski wyż też nie oszczędza :/
Jeszcze tylko tydzień Kochane ))) i zatopimy marzannę!
Hello!
No to pierwszy bieg narciarski zaliczony! Przejechałam też tyłkiem po sniegu 3 razy, nie ma co! Ale powtórka w następny weekend, bo tak mi się podobało, ze hoho! Oczywiście, jakby mnie ktoś zobaczył, jak próbowałam stanąć na nartach pod małą górką, to by się zgiął ze śmiechu... A taka wściekła na M. byłam, jak się ze mnie nabijał, że myślałam, ze go kijkami pobiję! Szkoda, ze tego nie sfilmował! Ale dalej poszło już OK. :-):-):-):-)
Potem byliśmy na obiedzie u taty M. i nam się zeszło, dlatego nie wlatywałam dziś - wybaczcie. ;-)
A jak tam dzionek na BB?
witam wieczornie
kocurku sliczne male tygrysiatko;-)
my dzis mamy fajny dzien, bylismy z mala w ,,kinderku"taki fajny plac zabaw dla dzieciakow z malpim gajem, zamkiem dmuchanym i wiele innych . naskakalismy sie z mala, wybawilismy , potem pojechalismy na male co nieco co kfc , nastepnie dostalismy zaproszenie na torta bezowego i Iwa z kuzynkami sie pobawila i teraz dotarlismy do domu...maz mi zapowiedzial ze dzis nie da mi isc spac . wiec wieczor tez zapowieda sie milo:-)
jak u was minela niedziela?
Hejka!
Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)MAMY ZĄBKAz tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka
Mary faktycznie same trójki Smacznego i na zdrowie dla Ciebie! Mia śpi?
mary : super ze dzionek wam sie udal i zazdroszcze wam i mii dziadka " na miejscu"
MAry-fajnie opisujesz te narty-też tak chcę!!! i warto czasami zgrzeszyć kulinarnie-ja to jestem grzesznica na potęgę-ale u nas srogi mróz i @ do tego-ciężki temat)
ja zmykam na csi,papa
Hejka!
Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)MAMY ZĄBKAz tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka