reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu właśnie mam ochotę paść tak na oba i wstać dopiero rano :confused: dobrej nocy!

na szczęście Remi też już się na PACZYł :cool2:

reklama
Hejka!

Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)
biggrin.gif
MAMY ZĄBKA
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
z tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka
wink2.gif

Skoro mówicie o wadze, to na pohybel! Przytyłam ostatnio :no: ale cóż drogie koleżanki, jak się karmi piersią, to trzeba dbać, żeby się odżywiać i dostarczać wszystko i sobie i Maluchowi, jak przestanę, to wtedy będę myśleć i ostro działać, a teraz nie przesadzam, chociaż słodyczy nie umiem się wyrzec od czasu do czasu :sorry2::dry:

ja to sie ciesze , ze cycem karmie , bo u mnie kg leca niezle , pomimo jedzenia tony slodyczy i innych takich
i boje sie co bedzie jak skoncze ?? a u ciebie widze odwrotny problem hehe

hej
asionek : u twojego to taka faza, a mojjeszcze nawet nie zaczal spac tak jak trzeba!!!! :no: wiec my nawet nie mamy dobrego rytmu do zahwiania...
nie wiedzialam z emozna miec 1-go pilota hehe :)ale teraz jak juz sienaucyzlam nimi operowac... :)

co do pracownikow to ...yyy... czy personel jest zatrudniony na czarno ze facet nie chce placic???? przezciez nie ma prawa nie wyplacic pensji !!!!!! normalnie szok ... a wiadomo co z ta nowa posada meza??? udalo sie ???

no moj to sie popsul na calej lini :)) moze sie nawroci chlopak jeszcze ? oby :)
a Filus ladnie spi , wsumie to Nat wstaje prawie tak samo jak twoj hehe

pracuja normalnie na CDI ... palant jest i tyle ! boi sie , ze moj odchodzi i nie znajdzie nikogo tak dobrego i stad jazdy ma ... moj dzisiaj mu nawciskal , kazal wracac do miasta , bo gdzies tam pojechal i dac kase , a jak nie to jutro nikt nie przyjdzie do pracy i przytargal dupsko i zaplacil , ale takie rzeczy nie powinny miec miejsca :/

a z tamta praca nic jeszcze nie widomo , sama wiesz jak francuzi dzialaja powolnie hehe
a praca ma byc jakos od 31 marca wiec dla nich to jeszcze masaaa czasu , a ja juz bym chciala wiedziec na czym stoje :/

jos - widząc jakie temperatury są teraz w Europie, to się nie dziwię, że i we Francji woda w rurach zamarza :confused: W Hiszpanii było -20 :szok:

Asionek - Twoje rejony, widziałam w TV ten rosyjski wyż też nie oszczędza :/
Jeszcze tylko tydzień Kochane :-D))) i zatopimy marzannę!

u nas zimno jak na te rejony , ale na plusie caly czas wiec luzik w porownaniu z innymi miejscami :) chociaz poludnie , ale od wschodu chyba niezle tez dostalo po tylku ... u nas cisza na szczescie :)))

Hello!

No to pierwszy bieg narciarski zaliczony! :happy2::happy2::happy2: Przejechałam też tyłkiem po sniegu 3 razy, nie ma co! :-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p Ale powtórka w następny weekend, bo tak mi się podobało, ze hoho! Oczywiście, jakby mnie ktoś zobaczył, jak próbowałam stanąć na nartach pod małą górką, to by się zgiął ze śmiechu... :-D:-D:-D:-D A taka wściekła na M. byłam, jak się ze mnie nabijał, że myślałam, ze go kijkami pobiję!
:-D:-D Szkoda, ze tego nie sfilmował! :-D:-D:-D:-D:-D Ale dalej poszło już OK. :-):-):-):-)
Potem byliśmy na obiedzie u taty M. i nam się zeszło, dlatego nie wlatywałam dziś - wybaczcie. :sorry2:;-)

A jak tam dzionek na BB? :happy2:

super taka niedziela :)

witam wieczornie
kocurku sliczne male tygrysiatko;-)
my dzis mamy fajny dzien, bylismy z mala w ,,kinderku"taki fajny plac zabaw dla dzieciakow z malpim gajem, zamkiem dmuchanym i wiele innych . naskakalismy sie z mala, wybawilismy , potem pojechalismy na male co nieco co kfc , nastepnie dostalismy zaproszenie na torta bezowego i Iwa z kuzynkami sie pobawila i teraz dotarlismy do domu...maz mi zapowiedzial ze dzis nie da mi isc spac . wiec wieczor tez zapowieda sie milo:-)

jak u was minela niedziela?

oj moja droga tym tortem bezowym to sie narazilas teraz hehe
ja kocham torty bezowe !! a tutaj nie ma buuu

Hejka!

Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)
biggrin.gif
MAMY ZĄBKA
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
wink2.gif

gratki !!! jakas foteczka moze ?? :))))

Jeju, wybaczcie, ale zasiedziałam się przed TV - boki zrywaliśmy z M. na tym naszym serialu! :-D:-D:-D:-D

Mary faktycznie same trójki :-pSmacznego i na zdrowie dla Ciebie! Mia śpi?

Lil - Mia zasnęła o 18.45, ale parę razy się budziła - a to smoczek, a to brzuszek... Ale teraz dostała butlę i - daj Boże - śpi dalej. :zawstydzona/y:;-) Mam nadzieję, że usypianie szybko poszło! A co do lasagne, to to moje popisowe danie i tak naprawdę to trzeba pamiętać o paru trickach i na pewno się uda! Płatów lasagne nie musisz gotować, jeśli nie masz czasu, ale te ze spodu i te z samej góry wysmaruj margaryną od tej strony, która nie dotyka farszu. Ona je zmiękczy. Formę tez posmaruj margaryną. Poza tym lasagne z samym szpinakiem może wyjśc lekko brejowate, dlatego użyj jeszcze mięsa mielonego z sosem pomidorowym. Szpinak podduś na patelni z odrobiną Vegety tak, aby był miękki. Nie dodawaj oleju ani nic, tylko zamrożony szpinak duś na małym ogniu do miękkości. Mięso mielone w sosie pomidorowym przygotuj jak do spaghetti. Potem jako pierwszą warstwę połóż szpinak, potem nast. sos z mięsem, potem szpinak itd. aż zuzyjesz wszystko. Na koniec płaty lasagne posmarowane od góry margaryną i na to sporo sera żółtego. :tak::tak::tak::happy2: Pomiędzy warstwy też możesz sypać ser żółty, będzie bardziej niezdrowo i pysznie! :-D:tak::-) No, to taka moja wersja klasyczna. Powodzenia, nie zrażaj się! Moje pierwsze danie było obrzydliwe, ale zaczęłam je modyfikować i wyszło. ;-) Dobrej nocki!

mary : super ze dzionek wam sie udal i zazdroszcze wam i mii dziadka " na miejscu" :)

Jos - dzięki! Dziadki - super sprawa! Oboje rodzice M. sobie Mię wyrywają! :tak::tak:;-) Moja mama w Oslo, ale jakby bliżej była, to byłaby trzecia do wyrywania! :-D Ale serio - naprawdę nam to wiele ułatwia i dzięki nim możemy np. śmignąć na narty, bo bez ich pomocy nic nie byłoby możliwe.

MAry-fajnie opisujesz te narty-też tak chcę!!! i warto czasami zgrzeszyć kulinarnie-ja to jestem grzesznica na potęgę-ale u nas srogi mróz i @ do tego-ciężki temat;))

ja zmykam na csi,papa

Paulina - mimo stłuczonego tyłka polecam narty całym sercem! :-):-) A co do grzeszków, to myślę sobie, że świat się nie zawali, nie? ;-) Usprawiedliwiłam się tym, że dziś tyle kalorii spaliłam i zrobiłam sobie małe kuku, to nagroda mi się należy! :-D:-D Dobrej nocki!

Hejka!

biggrin.gif
MAMY ZĄBKA
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
wink2.gif

Młodam - gratulacje!!! :happy2:

Asionku - jeju, dziś 4 miesiące Twój maluszek skończył!!! Gratki ogromne!
:-)

Rurko - tulę!

Wiola - też miałaś fajny udany dzionek! :-)

Wszystkie Panie pozdrawiam gorąco!
Dobrej nocki!

Pierwsza :-p lalala :-))))
Dzień dobry Kochane :))))
Przyjechała ekipa z ciężkim sprzętem :cool: oby rozpuścili kostki :-D))
Trzymać kciuki :))

Mary - ja już pisałam, ale się powtórzę, ZAZDROSZCZĘ tych nart, tych widoków i dziadka:sorry::-D

Wiola - no to się rozerwałyście, ze tak napiszę :-)

Asionek - u mnie te kilogramy tak leciały przy przy pierwszym, a z drugim i trzecim to już nie ma tak lekko :eek: wiek czy jaki ciort :-D

A jednak druga :))) No nic, zawsze to podium :-)
Hej Mary ;) i jak Mia spała?

Ostatnia edycja:
Mademoiselle - Mia spała dobrze, a o 7.30 obudziła tatę głośnym "eeeeeeeeeeee" i sobie na dzień dobry pogadali na przewijaku! :laugh2::laugh2::laugh2: A u Was? Z dziadkami naprawdę mamy super!... Bez nich nic byśmy razem nie zrobili, więc jestem ogromnie im wdzięczna za każdym razem gdy nam pomagają! :tak:

Rurka - hej!

Jezuuuuuuu, jak mnie dziś gnaty bolą!
:laugh2: Mam takie zakwasy, ze szok! :szok::laugh2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry