Asionek31
Fanka BB :)
hej
u nas leniwa niedziela , z malymi nerwami :/
szef mojego meza wyrzywa sie pracownikach za to , ze moj chce odejsc i nie chce kasy wyplacic kuzwa ciagle cos ....
he
Asionek - myślałam o Tobie dziś, i o Twoim robaczku! Zaraz skończy 4 miesiące!!! Wooooow!
))) oj czas niezle leci kurcze juz ma 4 miechy wow sama nie moge uwierzyc
Asionek - to może i u mnie poprasujesz bo ja mam alergie na żelazko? ;-)
a moge czemu nie
wsumie mnie odstersowuje prasowanie i lubie sobie wlaczyc tv i smigac zelazkiem ))
Dzień dobry kochane! Ja nie wiem o co u nas chodzi ze spaniem - bo im dalej w las tym gorzej...ładnie wczoraj zasnęła i już się cieszyłam - ale pobudki jakby na budzik - co 2h - a o 5 nad ranem to ryk i zasnęła dopiero o 8. Raczej nie ząbki u nas...O co chodzi z tymi pobudkami co 2h? Dużo dzieci tak ma - zmówiły się czy co????
Z tego wszystkiego wydarłam się na pana mojego z rana, ale potem poleżałam jeszcze trochę i wyściskałam go. No i po kawie jestem....To jakoś idzie - ale co to dalej będzie to nie wiem...w nocy jak mi coś lub ktoś spać nie daje to zamieniam się w potwora dosłownie Dopiero w dzień zaczynam trzeźwo myśleć....
oj zebys wiedziala zamiast lepiej u nas z dnia na dzien gorzej jest nocami budzi sie jak twoja mala ... normalnie masakra hehe ja tez jak niewyspana to zamianiam sie w potwora i obrywa sie dla meza
oby sie tym naszym malucha odmoenilo na lepsze !!
LILUŚ a to co zwykle pięć tysięcy pobudek... przestałam ostatnio spoglądać na telefon i obliczać co ile Przysnęła mi teraz na rękach po butli...spróbuję odłożyć..
ooo i u ciebie tez pobudki co chwila ??
chca nas wykonczyc chyba hehe
asionek : no my nietsety nie mamy 1 a dwa piloty, zakrecenie ze szok
.
moze kupcie jednego uniwersalnego ?? y takiego mamy tez , bo wczesniej potrzeba bylo 2 pilotow i ciagle sie motalam hehe
ty nie narzekaj 3.5h to i tak lepiej niz moj co 2 max hehe
hhaahhhaaa Kocurek - nie jesteś odosobniona )))
U nas nadal woda w kostkach jestem załamana...Naczynia, ubrania, podłogi brudne, nie mówiąc już o nas
Korzystamy z wody źródlanej i pomocy sąsiedzkiej Jeździ sąsiadka do swojego domku letniskowego i zaopatruje sąsiadów w wodę
to sie porobilo i to jeszcze w te mrozy brr wspolczuje !!