reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

hej :)
u nas leniwa niedziela , z malymi nerwami :/
szef mojego meza wyrzywa sie pracownikach za to , ze moj chce odejsc i nie chce kasy wyplacic :szok: kuzwa ciagle cos ....

he
Asionek - myślałam o Tobie dziś, i o Twoim robaczku! :biggrin2: Zaraz skończy 4 miesiące!!! :szok: Wooooow! :biggrin2:

:)))) oj czas niezle leci kurcze juz ma 4 miechy wow sama nie moge uwierzyc :-D

Asionek - to może i u mnie poprasujesz bo ja mam alergie na żelazko? :-p;-)

a moge czemu nie :)
wsumie mnie odstersowuje prasowanie i lubie sobie wlaczyc tv i smigac zelazkiem :)))

Dzień dobry kochane! Ja nie wiem o co u nas chodzi ze spaniem - bo im dalej w las tym gorzej...ładnie wczoraj zasnęła i już się cieszyłam - ale pobudki jakby na budzik - co 2h - a o 5 nad ranem to ryk i zasnęła dopiero o 8. Raczej nie ząbki u nas...O co chodzi z tymi pobudkami co 2h? Dużo dzieci tak ma - zmówiły się czy co????
Z tego wszystkiego wydarłam się na pana mojego z rana, ale potem poleżałam jeszcze trochę i wyściskałam go. No i po kawie jestem....To jakoś idzie - ale co to dalej będzie to nie wiem...w nocy jak mi coś lub ktoś spać nie daje to zamieniam się w potwora dosłownie :eek::confused: Dopiero w dzień zaczynam trzeźwo myśleć....

oj zebys wiedziala zamiast lepiej u nas z dnia na dzien gorzej jest nocami :szok:budzi sie jak twoja mala ... normalnie masakra hehe ja tez jak niewyspana to zamianiam sie w potwora i obrywa sie dla meza :zawstydzona/y::-D
oby sie tym naszym malucha odmoenilo na lepsze !!

LILUŚ a to co zwykle :-p pięć tysięcy pobudek... przestałam ostatnio spoglądać na telefon i obliczać co ile :sorry2: Przysnęła mi teraz na rękach po butli...spróbuję odłożyć..

ooo i u ciebie tez pobudki co chwila ?? :szok:
chca nas wykonczyc chyba hehe

asionek : no my nietsety nie mamy 1 a dwa piloty, zakrecenie ze szok :)
.

moze kupcie jednego uniwersalnego ?? y takiego mamy tez , bo wczesniej potrzeba bylo 2 pilotow i ciagle sie motalam hehe
ty nie narzekaj 3.5h to i tak lepiej niz moj co 2 max hehe

hhaahhhaaa Kocurek - nie jesteś odosobniona :biggrin2:)))
U nas nadal woda w kostkach :baffled: jestem załamana...Naczynia, ubrania, podłogi brudne, nie mówiąc już o nas :sorry2:
Korzystamy z wody źródlanej i pomocy sąsiedzkiej :) Jeździ sąsiadka do swojego domku letniskowego i zaopatruje sąsiadów w wodę :blink:

to sie porobilo :szok: i to jeszcze w te mrozy brr wspolczuje !!

reklama
Skoro mówicie o wadze, to na pohybel! Przytyłam ostatnio :no: ale cóż drogie koleżanki, jak się karmi piersią, to trzeba dbać, żeby się odżywiać i dostarczać wszystko i sobie i Maluchowi, jak przestanę, to wtedy będę myśleć i ostro działać, a teraz nie przesadzam, chociaż słodyczy nie umiem się wyrzec od czasu do czasu :sorry2::dry:

Bogusiu - dziękuję za pozdrowienia od Karoli vel Olivki :))Zygmuś śpi tyle ile jego narzeczona :-D)) czyli prawie nic:confused: ja nie wiem co z tymi dziećmi :)))
Co za film oglądały Twe cudne oczęta?

Kocurek - to prawda, sąsiadkę mam wzorową :)) właściwie to ogólnie mam fajnych sąsiadów :tak: Niby każdy u siebie, ale każdy czujny i jak trzeba pomocny :))

Made my mamy w dzień max trzy drzemki po 20-30 minut, chyba, że tak jak dziś spał mi w ramionach, to godzinkę uda się wcisnąć, ale sam, to tak jak wcześniej pisałam :sorry2: a film z Angeliną Jolie "Changeling", może nie będę omawiała, bo to ostatnio taki drażliwy temat, podobny do tego z ostatnich dni, że tak to określę :baffled:

Kocurrku Ola PACZy cały czas? :-D

Bogusiu - ja mam tylko nadzieję, że ta mała istotka nie cierpiała :(
A co tam w ogóle u Olivki? Pisała coś?

hej

just : ja uwielbiam ten film, mam go na dvd. widzilam juz chyba z 4 razy... uwielbiam prawdziwe historie, choc ta akurat do "lekkich i sympatycznych" nie nalezy...

made : moi tesciowie w ten weekend w rejonie babci meza i tez im w rurach woda zamarzla i cos tam peklo, hydraulik niedzielne sos dzis zaliczyl :)

asionek : u twojego to taka faza, a mojjeszcze nawet nie zaczal spac tak jak trzeba!!!! :no: wiec my nawet nie mamy dobrego rytmu do zahwiania...
nie wiedzialam z emozna miec 1-go pilota hehe :)ale teraz jak juz sienaucyzlam nimi operowac... :)

co do pracownikow to ...yyy... czy personel jest zatrudniony na czarno ze facet nie chce placic???? przezciez nie ma prawa nie wyplacic pensji !!!!!! normalnie szok ... a wiadomo co z ta nowa posada meza??? udalo sie ???

maz kapie synka ( starszego) i spiewa - zgrozo ;)
ja obiadam sie milka i musze ruszyc tylek zaczac zgarniac zabawki z salonu bo cala podloga usiana juz tradycyjnie w puzzlach lego playmobilach ksiazkach i innych... pozniej kapanie filutka i wieczor z mezem :) zanim znowu sie zacznie ciezki tydzien rezultatow :)

jos - widząc jakie temperatury są teraz w Europie, to się nie dziwię, że i we Francji woda w rurach zamarza :confused: W Hiszpanii było -20 :szok:

Asionek - Twoje rejony, widziałam w TV ten rosyjski wyż też nie oszczędza :/
Jeszcze tylko tydzień Kochane :-D))) i zatopimy marzannę!

Bogusiu - ja mam tylko nadzieję, że ta mała istotka nie cierpiała :(
A co tam w ogóle u Olivki? Pisała coś?
Made koleżanko droga, dzwoniła i mówiła, że dzisiaj już wpadnie wieczorem na BB :-)
hej

just : ja uwielbiam ten film, mam go na dvd. widzilam juz chyba z 4 razy... uwielbiam prawdziwe historie, choc ta akurat do "lekkich i sympatycznych" nie nalezy...
Oglądałam i muszę przyznać, że Jolie się spisała w tej roli, ale ciężki film wybrałam na niedzielne popołudnie :dry:

A co do śpiewania, to Remi lubi jak głośno śpiewam :-p i ostatnio hit wieczorów jak już szykujemy się do kąpieli i rozbieram go, leży na łóżku i nadstawia ucho, żeby mu szeptać :-D

Made - gratuluje sasiadow! Niesamowite jak ludzie potrafia sobie pomagac ;) braku wody wspolczuje z calego serca. U nas w miescie tez dzis jakas duza rura poszla, na szczescie nas oszczedzila.

Boogie - film jest genialny! Uwielbiam!
My wczoraj ogladalismy polnoc w paryzu woodiego. Bardzo sympatyczny film, taki troche nieallenowski, co bylo dziwne ale w niczym nie przeszkodzilo.
dzis bedziemy dalej meczyc breaking bad :)

Buziam was wszystkie mocno bardzo

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry