reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eh dziewczyny jakie ciężkie jest życie dorosłego... dziś tęsknię za czasami kiedy byłam małą dziewczynką:-(

reklama
:-)
A my po spacerku. Młody zadowolony, ja też, tata mniej- nikt mu nie kazał wychodzić w najuniach hahah
Zagryzam chałwę z Biedronki popijając kolą(!). Piję pierwszy raz po porodzie i to cały kubek. Muszę przytyć trochę, bo nawet buty ze mnie lecą.
Tyle u mnie.
Pozdrawiam ciepło i życzę przyjemnego wieczorka wszystkim.
Lecę nadrobić majlowe zaległości.

p.s.
u nas teraz jest -10

p.p.s.
WIOLU napisz mi pw z Twoim majlem

:-) niee, ja film oglądałam, ale mogłam sobie darować taką tematykę :baffled::dry:

a jak Zygmuś??? :rolleyes2:

Z tego wszystkiego zapomniałam przekazać pozdrowienia od Karoli :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
lili a gdzie tam, nic nie odsypiam - nie umiem i nie mam jak spać w dzień :sorry2: A Tobie się udaje ??

made brzydka sprawa z tą wodą :dry: ale sąsiedztwo złote :tak:

rureczka Zobacz załącznik 433706na poprawę humorku -Twój :)))))

jeju maruda marudna...nie dało jej się uśpić-jutro trzeba się ostro za grafik wziąść...bo śpi ostatnio jak zając pod miedzą

Libby szalejesz;))) ja to mam wyrzuty od jedzenia...ale przy tych mrozach to trzeba jeść;))) dobra wymówka;)) ale od marca bierzemy się z siostrą za bieganie

Choćby nie wiem co, nie powiem ile dziś zjadłam :baffled: aż mnie brzuch boli....

paulina moja ostatnio znowu w dzień nie śpi... tylko podrzemie sobie po kilkanaście minut ze dwa razy i koniec :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry