reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mniam,mniam

my po obiadku, Majeczka przysypia, chłopaki poszli na sanki;))

a wszystkim polecam pyszne,szybkie jedzonko...winiary wypuściło ostatnio danie mix makaronowa patelnia...trzeba dodać jedynie pierś kuraka, paprykę, marchew-my mieliśmy o smaku curry-pychota i szybko-ja trochę musiałam ją update po Danio nie lubi papryki-więc pierś podsmażyć na patelni, dodać startą marchew i pokrojoną cebulkę-podsmażyć z 3min.,wsypać tamtą przyprawę, dodać wody, po zagotowaniu skruszyć makaron i wkroić brokuła ugotowanego al'dente-wymieszać i poczekać aż woda wyparuje-taka jest moja wersja-a jaka pychota-tak od czasu do czasu odskocznia od zwykłej kuchni;)

reklama
Paula - to mówisz, że Winiary tym razem się popisało? :))) Aż spróbuję ;)
Widziałam, że u Was mrozy odpuściły dzisiaj...my musimy jeszcze ze spacerkami poczekać. Ale dzisiaj usłyszałam wiadomość, która wlała we mnie mnóstwo pozytywnej energii :) Podobno już od połowy lutego ma się znacznie ocieplić, a pod koniec, PRZEDWIOŚNIE!!! :-D)))

Liluś - a wiesz, że to ciekawe pytanie...ja się nigdy nie zastanawiałam nad jakąkolwiek zamianą, a ten mój ewidentnie coś za uszami ma :cool2: No ja tego tak nie zostawię :))))))))

Kocurek - to jest to, co Tygryski lubią najbardziej! :-):-D:-))))))) Ale sam kombinezon bez wkładu, już nie jest taki atrakcyjny ;))

poczku - witaj z przytupem! :-)

Made-jedzonko pychota jak dla naszej 3;))) i oglądałyśmy tą samą prognozę pogody:-D, ale z Mają dziś nie wychodziłam-nie odważyłam się...Daniel biega to co innego-choć wrócił z zimnymi łapkami i buziakiem;)

made u mnie winę ponoszą zabiegi, których nie mogę dokonać przed wyjściem - mycie głowy, full make-up... :-p

Made, Kocie my też od początku mrozów w domu, ale jak tu wyjść skoro od tygodnia temperatura poniżej -15'C:confused:

reklama
hhaahhhaaa Kocurek - nie jesteś odosobniona :-))))
U nas nadal woda w kostkach :baffled: jestem załamana...Naczynia, ubrania, podłogi brudne, nie mówiąc już o nas :sorry2:
Korzystamy z wody źródlanej i pomocy sąsiedzkiej :) Jeździ sąsiadka do swojego domku letniskowego i zaopatruje sąsiadów w wodę :blink:

O! I Bogusia jest :-D Prosimy, prosimy....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry