reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam i ja

Lil-widzę,że masz tak jak ja-niewyspana lub bez cukru-to bez kija nie podchodź;)))

mam nadzieję,że u was cieplej troche-u mnie tylko -10;)

Rurka patrz co znalazłam;)
Zobacz załącznik 433525

o rety co za gafa-Rurka paczaj paczaj co znalazłam;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Pulina u mnie dzis jeszcze zimniej -21
Lilus ja tez tak mam ze jak w nocy nie pospie to krzywde moge zrobic
sol witaj, jak dzisiejsze samoopoczucie
a tak w ogole ta zab mnie cmi

Paulina niech to cieplo juz przychodzi...a co do apapu to ratuje sie nim juz od paru dni bo w zwiazku z przeziebieniem glowa mnie boli , zaraz wezme , mam nadzieje ze przejdzie bol zeba( w sumie narazie to nawet nie bol tylko uczucie ze cos sie tam z nim dzieje nie tak)

Paulinka, Wiolka - dziękuję za zrozumienie - od razu mi lepiej :-)

Wioluś a co u Ciebie tak zimno??!!! Ja w sumie niedaleko mieszkam a mam na termometrze -10...

Marzy mi się taka wersja na dziś:

Paulina:zawstydzona/y::zawstydzona/y: śliczne:-D

Witajcie kochane! ja dzisiaj znowu się eksmitowałam do drugiego pokoju, lepiej mi się bez męża śpi:zawstydzona/y:
U nas -18 i nie wiem jak z domu wyjdę:confused:

lil u mnie termometr w cieniu, moze dlatego?
czesc rurka:-)
my dzis do kosciola nie jedziemy, ja zasmarkana, Lukasz kaszle a Iwa swiezo po tym zapaleniu uszu. rozsadniej bedzie zostac w domu

Wioluś może dlatego! Oby ciut się ociepliło....

Rureczko z tym chrapaniem męża ja w pełni Ciebie rozumiem - dlatego mąż śpi z Maciusiem, a ja z Martynką. Martynka i tak co chwilę mnie budzi - gdyby do tego doszło jeszcze chrapanie (jak koń kochana, jak koń dosłownie!) to chyba bym oszalała...

Kocur opowiadaj! Pociesz mnie!

reklama
LILUŚ a to co zwykle :-p pięć tysięcy pobudek... przestałam ostatnio spoglądać na telefon i obliczać co ile :sorry2: Przysnęła mi teraz na rękach po butli...spróbuję odłożyć..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry