reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL, to ja nalesniczka poprosze. Najbardziej lubie z serem :))) Pogoda be. ze tez na weekend jak na zlosc sie pogorszyla brr... a kielbachw i tak musze chyba zjesc, bo zwariuje jak nie bedzie. Nawet w pracy myslalam o kielbasce, szaszlyczku i takim chlebku z grilla przypieczonym :) mniam mniam.
KPI, nie bylam nigdzie tylko tam. Rok temu na majowke wybralismy sie nad Soline. Wzielismy rowerki wodne i przeplynelismy wzdluz Soline w ciagu dwoch godzin i caly czas pedalowalismy, bez prawie odpoczynku. ale mi sie podobalo wow :))) a pozniej bylismy na piwku na swiezym powietrzu... I obiadek. tzn. piwko ja, bo moj kierowca byl

U la la. Albo sie troszke rozpogadza albo mi sie tylko tak wydaje

reklama
Witam się i Ja :)
U mnie pięknie świeci słoneczko,za chwilę idę wywiesić pranie na ogród a potem będziemy testować nasze nowe cztery kołeczka także ciekawie będzie:)
Życzę wam kochane pięknego dnia:)
Zajrzę do was później:)

pysia - drażnisz tą kiełbaską :-D a ja wolę z szyneczką i żółtym serkiem :-D albo dżemem.
kpi - no co - polubiłam Cię :-D

Witam. U mnie pogoda taka sobie, bez deszczu 15 stopni ale zachmurzone i pewnie popada. Weekend zaczął sie źle. Moją babcie w nocy zabrało pogotowie z kłopotami z oddychaniem. A jutro byłyby 59 urodziny mojej mamy, a babcia jest mamą mojej mamy. Więc nie mam humorku:-:)-:)-:)-(Nie będę więc wam smucić i dopuki nie dowiem sie jakiś pozytywnch konkretów nie będę sie pokazywać. Miłego weekendu i staranek.

Wisieńka - współczuję z powodu babci. Zawsze się coś dzieje nie wtedy kiedy trzeba :-( Moja babcia wylądowała dwa razy w szpitalu chyba z mojej winy - raz przed cywilnym i w sukni ślubnej i garniaku ją odwiedziliśmy na oddziale :-D Oj miały kobitki z jej sali ubaw - a my tortu weselnego przynieśliśmy :tak: :-D O mało się bidna nie rozpłakała :-D A drugi raz przed kościelnym ale tym razem wypuścili ją przed ślubem ale nie przyszła bo musiała odpoczywać.

to znów ja ,na moment wpadłam ,bo piekę ciasto ,pakuję się ,kąpię itd:tak:.
witam wszystkie:tak:
mam 2 wiadomości:
od mamy: komputer jej się zawiesił i nie zdążyła niczego napisać.właśnie jadą całą rodzinką do znajomych,pogoda u nich znośna.pozdrwia wszystkie kochane babeczki:tak::-)
od wiolki : u nas remont co sie posunie,to się cofa.ostatnio farby zaczęły nam odpadać od ścian.kupiłam duluxa,żeby mieć fajne kolory,a tu d...gratulacje dla Kasiawie i niech dba o fasolcie.buziaki dla wszystkich i bardzo tęsknię za Wami!

życzę UDANEGO WEEKENDU I ŚCISKAM wAS WSZYSTKIE MOCNO:tak::-)

Ostatnia edycja:
bibinka - zapytaj Wioli jaki grunt pod farby dali bo pod Duluxa można tylko jeden żeby nie odpadała :-p wiem z doświadczenia :-p]

wisienka- mam nadzieje, ze babcia szybko wyjdzie ze szpitala.. a z drugiej strony, to dobrze, ze jest pod dobra opieka.. tam sie Nia na pewno zajma :)
glowa do gory! bedzie dobrze :)

u mnie pogoda super :) prawie lato.. :)

bibinka- no to faktycznie niezle z ta farba.. przede mna remont.. dosc duzy w wakacje... wszyscy mi mowia, zebym przypadkiem w ciazy nie byla, bo kto bedzie pomagal :) a ja...coz.. chyba sie jednak postaram ;) hihihihi

reklama
maggy - ja już po generalnym więc zaprawiona w boju :-D wywaliliśmy z mieszkania wszystko łącznie z hydrauliką, elektryką, podłogami z regipsu i piachu, dwoma ścianami, połową tynków, wszystkimi płytkami i wyposażeniem łazienki i kuchni i przemodelowaliśmy wszystko na nowo :-D A jeszcze okna i drzwi i futryny wyleciały :-D 6 miesięcy remontu bo odkładaliśmy kasę po drodze :-p jakby kasa była od razu skończylibyśmy w 3 miechy :tak: Ale mam mieszkanie zrobione na cacy :tak: tylko malowanie mnie niedługo chyba czeka bo Karola jest zdolna :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry