reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę robić naleśniki bo chodzą za mną od paru dni :-p

margolcia - podobno "widziały gały co brały" :-D To niech się teraz męczą :-p

reklama
niooo to Kasiu moje gratulacje:):):) i dziekuje za gratulacje jeszcze raz:):) we wtorek chce isc do gina:):):) Naszczescie dobrze sie czuje :):) Poza tymi piersiami bolą jak nie powiem co a pogoda jest masakryczna:( a tak chciałam isc na spacerek :(

szczęśliwa jeszcze ode mnie gratulacje przyjmij!!! cudowne wieści, oby 8 miesięcy przebiegło bezproblemowo i poród był migiem,a dzidzia zdrowa się urodziła!!!

sol oczywiście że tak, przynajmniej nie nudzą się z nami :D:D Bo takie szalone są nieprzewidywalne z mnóstwem pomysłów i tego się trzymajmy !!

SOL, ja mimo wszystko mam nadzieje, ze ta pogoda sie poprawi. W sumie lalo okropnie, a teraz cisza....
To juz+ zjadlam dzis kielbache :\ chyba ze posiedzimy w dzialkowym domku i tam kielbache zrobimy z grilla ale mialam tez ochote na szaszlyczka okropnie. Mialam ochote posiedziec na sloneczku, pobyczyc sie na maxa, a tu pewnie skonczy sie na siedzeniu w domu i hukanku. Moj wczoraj mi pisal, ze nie da mi spokoju przez weekend hehe

pysia - u mnie od rana leje - nawet za okno nie muszę patrzeć bo słyszę na parapetach :-(

Idę robić te naleśniki bo mi chce język uciec na myśl :p Nie wiem co mnie tak naszło :-D Alo to na tej samej zasadzie jak wtedy ten grill - jedna temat zaczęła a ja miałam chcice na kurczaka z grilla :-D A parę dni temu koleżanka mi powiedziała przez tel ze wcina naleśniki i tak za mną chodzą :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to u nas też padało rano a teraz cisza, ale nie wygląda jakby miało się przejaśnić, a grilla i tak zrobimy-na balkonie w ostateczności!! :D:D

Witam i ja w sobotni poranek,

u mnie chmurzasto i kropi czasem ... a na ślub do koleżanki się wybieram ;( ehhhhhh, wszystkie soboty powinny być ładne, czyż nie?

Natalka w dobrym zdrowiu dokazuje i Wam fluidki przekazuje:)

Elleth, Kędziorek - witajcie na forum!

Idę wstawiać wasze suwaczki ładnie na stronce - a że nie wiem czy kpi będzie to jakoś ustalę jej termin porodu metodą prób i błędów - kpi - lubię cię :-D

dziękuję ale się aż zawstydziłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny mi się ciągle odbija i zaczynaj odczuwać lekką zgagę,nie cierpie tego!!!!! w piewszej ciąży tez miałam ale chyba w ostanim trymestrze,a tu juz mam miec teraz?????????????makabra!!!!!!

ja miałam lekką od początku ciąży - teraz jest niestety duuużo gorzej ;(

Wiseinko to dobrze jesli tak gdzies wyczytałaś:-)ale ja jutro robię drugi test:-)i chce widziec znowu drugą kreske i to choc troszkę mocnieszą:-)a w niedziele chyba zrobie jeszcze jedne test bo dzis kupiłam dwa:-Dwiem....stuknięta....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

...

ja zrobiłam 4 testy bo te kreseczki takie bladziuchne były ... najlepszy był test strumieniowy ;)

KPI, a mi sie podoba nad Solina. super, ze badania okejos

\.

a czy ja mówiłam, że tam brzydko??? chyba nie :no:, tylko ja lubię ciszę i spokój, naturę a nie handel i ścisk turystów ... to mam w swoim mieście i właśnie od tego uciekam ...
a byłaś gdzieś dalej w Bieszczadach?

Kociary łączmy się. Moja oczywiście jeszcze śpi.

Pomimo pogody miłego dnia

to jeż do kociar się dołączam - mam 8-letniego Gacusia ;)

Buziaki i miłego długiego weekendu życzę ;)

reklama
cudownie!popatrzyłam właśnie na prognozę pogody, ma u nas padać przez cały tydzień!! aaaa , a miało być tak pięknie...
kpi ja mam 2-letnią kotkę, tatuś był persem mama dachowiec, wiec jest duża jak na kotkę i sieje postrach wśród innych kotów :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry