reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol- no to niezle :) ja szczerze mowiac nie za bardzo mi sie usmiecha to wszystko sprzatac.. a nas czeka przebudowa mala..wiec.. chyba jeszcze to przemysle :tak::tak:

nie to, ze len jestem, ale pracuje i nie ma mnie w domu po 10h wiec nie wyobrazam sobie jeszcze sprzatania wieczorami po pracy.. ech.. zobaczymy :)

a tak.. dzieci na pewno sa zdolne :) ja z bratem tez pomalowalam raz sciany :) ale tylko raz bo rodzice zachwyceni nie byli :rofl2:

reklama
Obiadek zjedzony :) Brzusio pełyny heheha jak tam u was dziewczynki??

widze ze nie ma was dziewczynki:( to ja tez zmykam buziolki i milusiego dzionka życze:** zajrzę tu później:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przyszłam do was na chwile,Julka jeszcze śpi,ja czekam az sie obiad skoncy robic:-)
pogoda denna,ale chyba juz nie pada i pojde na tn rower bo oszaleje.

Sol Ty sie nie śmiej:-pja tak pisze bo wciąz nie mge uwierzyc i boje sie ze w koncu zrobie test na którym nie bedzie kreseczki,juz dzis mialam schize ze chyba ta kreseczka jest bladsza niz wczoraj:szok:
a moze sobie tez kupie ten strumieniowy:-)ale to jutro:tak:

Wisenko okropnie mi przykro,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze,jestem z Toba i przytulam Cie!!!

dziewczyny mnie ciągle ta zgaga męczy:-(a jeszcze czasami odczuwam jakies skurcze,czy to nie jest dziwne?czy moze to oznaka powiększającej się macicy????
ja nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty do 11 maja:-)a moze szybcej pójde:-Dtylko w sumie chciałabym juz widziec cos konkretnego,jak pojde za szyb:-Dko to mi kaze przyjsc za ok 2 tyg,wiec chyba lepiej poczekac:tak:

witam sie juz dawno tu nie zagladalam nie mam szans was nadrobic!!!!ja dalej sie staram no ale to ostatnie dni plodne wiec pozostaje mi czekanie,na 15@ trzymamy kciuki ,,,a sa nowe fasolki?

pallissa, kciuki zaciśnięte, czekamy do 15:-)
Kasiawie, mnie pomagała mięta, taka zwykła zaparzana...
wisieńka, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że w szpitalu jej pomogą. Ściskam cię mocno, bo ja swoją babcię kocham tak samo jak mamę, jest wspaniała.

u nas lało, ale przestało. Karollo śpi a ja upiekłam koperty z jabłkiem, więc zapraszam. Fakt mogą nie przypominać kopert, ale czy to ważne ???:-D:-D:-D:-D

witam w klubie kociar, ja mam 3, kto da więcej ????:rofl2:

hejka
Nie dawno wróciliśmy do domu,prawie cały dzień spędziliśmy poza domem :tak:
Dzień zaliczam do udanych,jestem zadowolona :happy:
Alan wykończony,nie długo pójdzie spać a my z mężem będziemy mieli czas dla siebie :-p

Widzę dziewczyny grillują,odpoczywają i dobrze w końcu mamy wiosnę:)

SOL, ja juz po kielbasce :))) Byla pyszna. Jami jami. Tego mi brakowalo....
WISIENKA, mam nadzieje, ze z Babcia wszystko ok. Eh, ja mam jedna taka superowa Babcie az milo. Nieraz mam takie czarne mysli, ze co bedzie jak umrze? Oj, chyba to bedzie najwieksza tragedia :(((((( wole o tym nie myslec

Ja dzis mialam bardzo smutna wiadomosc. Az sie poplakalam... ale nie bede o tym pisac :((((
Byla síostra, pogadalysmy jak zawsze i bylo milo bardzo :)))
Matce jak powiedzialam zeby sie zastanowili nad lista gosci tak udawala ze nie slyszy. to niech spada. Wiecej sie nie odezwe. a chcialam zamowic zaproszenia z personalizacja, a jak tu ona takie cos ze mna wyprawia tak chyba zamowie bez personalizacji :\ no chyba ze laskawie przemowi jak wroce we wtorek do domu. Bo i tak nie wiem ile zaproszen zamowic, ile bedzie ludzi i w ogole.....
Szkoda gadac

Witam sie moje kochane wieczorkiem:tak:BIBINKA dziekuje za przekazanie wiadomosci od mnie i od Wiolki;-)i dziekuje ze bylas myslami ze mna dzisiaj....
NIKA,EWCIA3004- dziekuje i Wam za sms'y,pamiec i bycie ze mna myslami to bardzo pomaga.......
SOL- wiadomosc Wiolka napisala do mnie a ja przeslalam ja do BIBINKI bo mi sie komp zawiesil jak chcialam Wam napisac rano pare slow a juz rodzinka czekala w aucie wiec poprosilam Bibinke o przekazanie info:tak:;-)i napisalam Wiolce o tym podkladzie do scian ale Ona napisala,ze przygotowali sciany jak nalezy a mimo to farba odchodzi:baffled:takze walczy kobietka dalej....
WISIEŃKA- tule z powodu mamy a dla babci DUUUZO zdrowka zycze,niech sie kobietka dzielnie trzyma:tak:sciskam Cie
MARGOLCIA,SZCZESLIWA,KASIAWIE-Witajcie-Kasi nic sie nie cofnie-za 8 m-cy urodzisz druga dzidzie:tak:
ZAPMARTA- buziaki i pozdrawiam:-D
PALLISSA- TRZYMAM KCIUKI ZA 15,ZEBY @ NIE PRZYSZLA;-)
AGNIESZKA- jak nowe autko??
KINGA- jak sie udal grill?
witam tez wszystkie pozostale kobietki,u mnie na grillu bylo srednio-nie padalo,ale slonka jak na lekarstwo,ze to okolo 15 juz wyszlo i bylo milusio-dzieci caly dzien na powietrzu-Domi nawet drzemi nie mial;-)teraz tez jeszcze lataja po podworku a Tomi kosi a ja oczywiscie na BB.

reklama
AGNIESZKA- jak nowe autko??

Dziękuję no jak na razie świetne się sprawuje,jesteśmy bardzo zadowoleni i oby tak dalej.Mąż podniecony na maksa:)

My odpoczywamy nie długo obejrzymy brytyjskiego xfaktora potem Alan pójdzie spać a my z mężem będziemy mieli czas dla siebie.Po całym tygodniu nie widzenia się to może być gorąco :-p no i filmik chcemy obejrzeć także wieczór zaplanowany:)

Mama dobrze że zawitałaś,smutno i cicho bez Ciebie kobieto :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry