reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka-dzieki za mile slowa:)) dobrze ze autko fajnie sie sprawuje:) moje krasnale juz pozasypialy-jaka bloga cisza...

czy jest tu jakas duszyczka??:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zostałam zdegradowana na liście :-D

Mnie nie będzie przez ten weekend za często więc jak coś ważnego - pisać pw :-p Ale pewnie niewiele was będzie zaglądać :-p

mama - nie dubluj postów - proszę ładnie :-D

hej dziewczynki:):) mój mężczyzna już spi:):) oblewał ze swoim bratem wiadomość :) a ja jakoś nie czuje sie zbytnio zmeczona :):) bardziej taka napchana heheh nie wiem czemu:p a co tam u was??

dzis mam jakieś dziwne skórcze tak jakby jajników myślicie że to dlatego ze ciało przygotowuje sie do maluszka??

SZCZESLIWA- takie skorcze sa normalne i beda dokuczac bardziej lub mniej w czasie calej ciazy-macica sie powieksza wiec jak najbardziej si;-):tak:a folik-kwas foliowy kupilas??? a ja ide sie umyc i ide spac bo po calym dniu na ogrodzie padam:sorry:
SOL- nie wiem co sie stalo ,ale jeden post wyskoczyl mi dwa razy i nie wiedzialam jak sie usuwa posty to edytowalam i napisalam cos innego:baffled:

Cześć dziewczyny:-):-):-)
Wpadłam dosłownie na chwilkę;-) Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna miłego weekendu:tak::tak::tak:
My od wczoraj jesteśmy w Polsce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i niestety nie mam teraz za dużo czasu żeby przeczytać co tam u was:-( ale obiecuję że nadrobię:tak:

kupie we wtorek kwas foliowy:) nioo to mnie uspokoiłaś:) bo sie martwiłam że cos jest nie tak :) nioo to zmykaj szybko do łóżeczka ja pooglądam troszeczke tv i poźniej nynki wypoczywac:) Buziaczki:*** A jutro jedziemy do rodziców Krzyśka :) Już nie moge sie doczekać jak im powiemy ale to dopiero po wizycie u gina:)

Wróciłam do was:-)
mama to dzis był "ten" dzień????dlaczego ja myslałam że jutro??:zawstydzona/y:
Nie chce juz przypominac,ale jesem z Tobą i przytulam:tak:

u nas dzis popołudnu się wypogodziło więc pojechaliśmy w trojkę (a raczej juz chyba w czwórkę :-D) na rowerki,było fajnie,ale jak wróciłam to byłam okropnie zmęczona,normalnie szok:szok:

szczęsliwa koniecznie kup ten kwas foliowy,to bardzo ważne,ja sobie też już biorę,a przed zajściem bralam cały kompleks witamin i tam eż był kwas foliowy:tak:

reklama
Witam was wieczorkiem. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy.:tak:Mozna na was liczyc, dziewczyny kochane. :tak:Cieszę się, bo babcia lepiej się czuje. Lekarz powiedział, ze to po prostu starość i choroba. Babcia od lat choruje na gościec stawowy i ma wyniszczony organizm. Za trzy lata mają mieć z moim dziadkiem 70 rocznicę ślubu. Brali go jak dziadek miał 23 lata a babcia 17. Mam nadzieję, ze dożyją. Dziadek mimo 90 lat jest sprawnym fizycznie i umysłowo człowiekiem a babcia mimo choroby ma umysł młodego człowieka. Jestem z nimi bardzo związana bo przeciez mieszkaliśmy razem od zawsze, dopiero jak Maciek miał 3 lata wyprowadziłam się .
szczęśliwa kup folik czy feminatal jak najszybciej bo kwas foliowy jest bardzo ważny w rozwoju właśnie takiego okruszka. :tak:
mama widzę, ze udał się dzionek, jak tam pogoda bo u nas znośna a zazwyczaj mamy podobną?Mam nadzieję, ze każdy kolejny 1 maj b edzie dla ciebie coraz mniej smutny a pozostanie tylko taką wzruszającą refleksją
My chyba pooglądamy jakiś luźny filmik, poprzytulamy się i pójdziemy spać. Na BB taka weekendowa pustka. Jutro planujemy pójść na ostrów tumski ze swoją kłódką miłości na most. Przypniemy ją wywalimy kluczyk i nic nas nie rozdzieli.:tak:
nika witaj i miłego pobytu

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry