reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)

hejka weszlam z rana bo przypomnialam sobie ze mialyscie testowac w piatek

Kasiu przeogrmone gratulacje,spokojnych 9 miesiecy Ci zycze
moj test z tym kruszkiem zrobiony 14 dni po zaplodnieniu wyszedl identycznie bledziutki,a brzuszek juz mam sporawy

Harsz zycze udanego testowania
a co do siostry twojego faceta,to ciesz sie ,razem bedziecie chodzic w ciazy,a ciuszki zawsze sie kupi
zycze powodzenia dzis i trzymam mocno kciuki

Sol do Ciebie tez niedlugo tu zajrze i mysle ze uda mi sie pogratulowac,a dla Karoli calusek

hej dziewczęta:tak::-).

Ala znów miała kaszel w nocy i przydreptała do mamusi.rano oczywiście jest ok,może to faktycznie jakieś uczuleniowe?ale słychać,że mówi przez nos,ma taką kluchę chyba.
mama tulę Cię dziś mocno!!!
kasiawie NIC SIĘ NIE COFNIE:tak::-).ciesz się i nie denerwuj,będzie dobrze:tak:.współczuję Twojej koleżance z pracy...ja wracam za 2 tygodnie,nawet nie chce mi się mysleć,dobrze,że koniec roku niedaleko:tak:.

zapmarta ja rodziłam w lutym,tez miałam mini deprechę,ale moja znajoma rodziła w maju i miała mega deprechę przez 3 m-ce.także myślę,że nie ma reguły.zresztą ja już skończyłam z takim planowaniem,bo o tą ostatnią ciążę staraliśmy się 9 m-cy,więc teraz mi obojetne kiedy urodzę,byle urodzić zdrowe dzieciątko:tak:

agnieszka bardzo ładne te serduszka:tak:

sol jak tam po nocce?wstęp mieliście udany:tak::-D

szczęśliwa ciesz się ciesz:tak:

pysia póżno po tej nocce wracasz,nie boisz się autobusem??

elleth nie wiesz,że jak ludzie mają wreszcie wolne,to pogoda się z nas śmieje???

dorotka cześć:-)

do KASIAWIE miałam 35 dzień cyklu he :) a ty starajaca sie jestes??

odpowiem za Kasię,bo jej nie ma.Kasia robiła wczoraj test i wyszły 2 kreseczki;)

poza tym wszystkie się tutaj staramy,no może oprócz mnie bo niedawno straciłam ciążę i czekam jak wszystko się unormuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja pierwsza z rana:-)
ale pakudna pogoda,nic tylko w domu siedziec,a chcialam z Julka na wycieczke rowerową jechać :-:)-:)-:)-(

zrobiłam dzis znowu test,ale dalej blado,chyba poczekam do poniedz
dziewczyny a jak mi się cofnie??????????tak się boję że to zbyt piękne:-(

Sol ale mi pojechałas :-p czekaj jak Ty będziesz testować i kto kogo wtedy będzie zdzielał po łbie :-p
Kasia - bo sobie grabisz pieronie - jakie cofnie się? No zgłupiała nam baba :-D A ja choruję przez pogodę - czuję się jak na haju :-D Wszystko mi wisi :-D

dorotka - a zapraszam :-D Ale mi tumiwisizm się włączył i nie wiem czy w ogóle zareaguję na jakąkolwiek wiadomość. Najchętniej to bym poszła spać :-D

Szczęśliwa - Kasi wyszły wczoraj dwie ładne kreseczki - ona teraz tylko ma paranoje :-D

bibinka - jeszcze śpię :-p A bzyku było w przerwie jak mnie na BB nie było a nie w nocy :-D Ogólnie ciężką mam głowę i najchętniej bym jeszcze pospała :dry: Kofanie - posty się edytuje :-D

pysia - już zrobiłam suwaczek Karoli bardziej czytelny :-D

A my mieliśmy iść dzisiaj na grilla ale pada więc nici z planów. Może chrzestny Karoli z żoną i synkiem do nas zajrzą bo oni mieszkają poza miastem a my nie mobilni a oni tak :p

Sol wiem,ale myślałam,że kontynuacja w nocy była:-D

no wiesz,pierwszy raz mi się zdarzyło z tymi postami,jednak aż tak śpiąca nie jesteś:-)

Szczęśliwa gratuluję bardzo! :))

Dziewczynki życzę wam udanego i milutkiego weekendu majowego! :-)
my własnie szykujemy się bo juz niedługo wyjezdzamy dziś grilowanie i imprezka rodzinna:)

Pozdrawiam was!;-)

BIBINKO,a no pozno wracalam. autobusem nie boje sie ale nie lubie okropnie :\
SOL, o teraz to juz wiadome ile Karolcia ma :)))

Otwieram oczy, patrze za okno a tu szaro i deszcz leje, ze hej. To poplanowane :\ poprzednie dni piekna pogoda, a tu dzis taka doooopa :\ a rok temu bylo upalnie, bo bylismy nad jeziorem i ja bylam w krotkich spodenkach i bluzce z krotkim rekawem. I wrocilam opalona wtedy, ze ho ho

pysia - nie pocieszę Cię ale w Kiecach jak patrzyłam na pogodynkę przez cały długi weekend ma lać :dry: nie podoba mi się to w ogóle :no: Też miał być grill :-(
bibinka - a bo Tigera złapałam :-D

reklama
haloo!!
co za paskudna pogoda za oknem, a mieliśmy cały weekend spędzić zwiedzając, jeżdżąc rowerkami i grilujac. Duupppia
Nic tylko siedzieć w domku!!
Mąż jeszcze śpi, a ja siedzę i na bb mam trochę czasu. Normalnie szaleję od wczoraj już drugi raz mogę na necie poklachać. :):)
sol wariacie!! głupawka czasem jest super, więc nie przejmuj się ja też czasem mam taką głupawkę, mąż się śmieje że ja normalna to do końca nie jestem,na co ja mu odpowiadam że on także normalny do końca nie jest skoro się ze mną ożenił!! Masochista!! :D:D

Kociary łączmy się. Moja oczywiście jeszcze śpi.

Pomimo pogody miłego dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry