reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kasia postukana to ty jesteś aż do ciąży:-)raczej wystukana:-p:-p
elleth dobranoc:-)Ja też mam kicię Ibizkę i fretkę Łajkę:-)
Ja tez juz lecę na przytulanki-stukanki i spać , miłej nocki i do juterka

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaWie Gratulacje!:-)W związku z pozytywnymi wibracjami na forum mam nadzieję,że kazdej z nas poczecie potomka pójdzie tak szybko jak Tobie:-)

KasiaWie Gratulacje!:-)W związku z pozytywnymi wibracjami na forum mam nadzieję,że kazdej z nas poczecie potomka pójdzie tak szybko jak Tobie:-)

no tego wam wszystkim życzę z całego serca!!!!ma tak być i basta!!!(tupie nogą)

to ja też idę spac...poprostu spac :-) a wy tam ciszej!!!!! :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Kasia - jak będziesz marudzić to cię kopnę w dupę - a jak będziesz mi tu paranoję rozsiewać to cię zdzielę przez łeb!!! :-D Kochana - będzie dobrze a za 12 dni testuję ja a po mnie prawie dzień w dzień więc to dopiero będzie paranoja :-D
kędziorek - jak Wiesienka pisała - ile nas tyle sposobów. ja brałam anty żeby zwiększyć szanse na owu ale musiałam wcześniej skończyć bo tragicznie się czułam no i zaczęliśmy wcześniej - jak się teraz nie uda od lipca biorę Clostilbegyt :-p Po za tym staram się wyluzować i pośmiać :-D A z tymi paniami nie da się inaczej :-D

Spadam spać bo mi się w tym tempie seria Bleach-a skończy zanim zatestuję :-D

Sol wysłałam Ci wiadomość na priwa:)

...a tak poza tym to zmieniłam nasz obrazek na zamkniętym.Wstawiłam piękne dwa serca symbolizujące nasze serce czyli matki a drugie naszej przyszłej fasoleczki:))I mam nadzieję że nie macie nic przeciwko.Jakby coś to pisać na priwa i zmienię:)
Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
SOL, ja tam cienka jestem z angielskiego i myslalam, ze ma tyle miesiecy :)))

MAMA, taki serek z cebulka, smietana i sola to ja do kanapek nieraz robie. Pychota.

KPI, a mi sie podoba nad Solina. super, ze badania okejos

SZCZESLIWA, gratulacje. To jakis wysyp ciaz wczoraj byl. Tez chce juz :)))

Ja po pracy. Dzis wyjatkowo wracalam autobusem. Kolo mnie siadl koles, nie dosc ze smierdzial fajkami to jeszcze alkoholem. Taki smrod, ze hej. mi oczywiscie zaraz niedobrze sie zrobilo. Dobrze, ze koles za niedlugo wysiadl. zoladek mnie zaczal bolec i glowa od zoladka. pierwsze co jak wpadlam do domu to zrobilam kanapeczki dwie z serkiem bialym, pomidorkiem i cebulka. Pozniej ogarnelam sie w lazience i tak oto jestem w lozku.I bol glowy przeszedl po jedzeniu.
A w domu bylam dopiero o 24:20 a normalnie godzine wczesniej juz jestem.

To ja pierwsza z rana:-)
ale pakudna pogoda,nic tylko w domu siedziec,a chcialam z Julka na wycieczke rowerową jechać :-:)-:)-:)-(

zrobiłam dzis znowu test,ale dalej blado,chyba poczekam do poniedz
dziewczyny a jak mi się cofnie??????????tak się boję że to zbyt piękne:-(

Sol ale mi pojechałas :-p czekaj jak Ty będziesz testować i kto kogo wtedy będzie zdzielał po łbie :-p

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki przepraszam ze tak wczoraj uciekłam ale wiecie mój misiu wrócił i chciałam sie z nim cieszyc nasza fasolką:):) zajrze tu później buziaczki i pozdrowionka:):)

reklama
czec szcześliwa :-) a powiedz mi który to wczoraj miałaś dzien cyklu jak testowałas??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry