reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam nowe dziewczyny, radzę często zaglądać, bo u nas dużo się dzieje.
Kasiawie, jeszcze raz gratuluję.
wisieńka, ja odpuszczam jeszcze ten cykl, bo nie chcę rodzić w zimie, Karola urodziłam w lutym i łapałam takie doliny, że hej... Jedna rzecz, która mnie powstrzymuje.
Sol, stronka piękna, ale ty zdolniacha jesteś...
Margolcia ja śpię z trzema kotami i każde się rozwala, że wstaję później połamana.

A nasza Nika gdzie ??? już w Polandii na urlopie ???

ja już usypiam, więc żegnam was kochane i życzę pięknej pogody na majówkę.

reklama
zapmarta dziękuję :-)

dziewczyny no co wy???????????ja tu dopiero przyszłam a one już idą.....aha no chyba że przez ten mój test zrobiłyście sieniecierpliwe i przystąpiłyście do staranek...to wybaczam :-) :-)

zapmarta - a ile się namordowałam żeby suwaczki nieobecnych po południu przerobić :-D
mama - już cicho jestem :-p
margolcia dobiłaś mnie :-D Z mężem się właśnie seksiłam :-D mama u siebie w domu :-D A to wogóle było do wypowiedzi Wiesienki ze małolaty na forum o tej porze :-D A wzięłam na spróbę i nawet się łyka nie napiłam bo mi mąż zabronił jak zobaczył jakiej głupawki po siedzeniu na BB dostałam :-D
kasia - mnie dziewczyny dobiły że druga ciąża jest gorsza od pierwszej - to ja nie wiem co ze mną będzie jak wymiotowałam do końca 7 miesiąca :dry:

Dorwałam żelki paski kwaśne zozoli :-p A teraz fajnie to wygląda z suwaczkami :-D

Sol nie strasz mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
no druga to juz lepsza od pierwszej nie moze byc,bo pierwsza bylal super,zadnych wielkich dolegliwosci,tylko lekkie mdłości na zapach mięcha,ja liczyłam że druga tez taka będzie,ale jak ja juz czuje zgage to co będzie dalej,najbardziej boje sie tych wymiotow:-:)-:)-:)-:)-(

ooo teraz widze ze Sol mi suwaczek zrobiła-ładnie to wygląda...ale jakoś tak czuje wewnętrzny strach,ze moze za szybko się ciesze,boje sie...bede pewna i spokojna dopiero jak zobacze na usg,dlatego ja sobie nie robię jesczze suwaczka

Ostatnia edycja:
Wróciłam pachnąca i czysta
Kasiawie pewnie przeoczyłaś mnie w gaszczu postów więc wiedz kochana , ze cieszę sie razem z toba i jestem wzruszona:-):-)
zapmarta ja tez Macka rodziłam w zimie tj, 18 stycznia. Nie miałam żadnych dołów. Pewnie, ze bliżej wiosny jest lepiej ze wzgledu na ciepełko. Ale ja pomyslałam, ze do czerwca będę na macierzyńskim a lipiec i sierpien na urlopie a od wrzesnia dzidzia bedzie bidula musiała do żłobka bo nie mam wyboru, no chyba , ze jakaś dobra opiekunka się znajdzie. Po doświadczeniach sister jakoś w to nie wierzę. No i nie wiem kiedy nam sie uda fasolkować.:tak:
witaj kędziorek napisz coś więcej o sobie:-)
Mama, kinga dobrej nocy
Iwonka i Sol będę nadstawiać ucha i dołączę do was może zgramy sie w symfonii:-p:-p

Wisienko tak gdzies w tym gąszcz wyczytałam że się cieszysz ze mną:tak:zapomniałam podziekować:zawstydzona/y:

Dziękuję wszystkim dziewczynom,szczególnie za wysłuchiwanie moich marudzeń:-)ale to jeszcze nie koniec!!!:-Dteraz bede marudzic ze moze test się pomylił,a potem że tak sie ciągnie do wizyty u lekarza,nie macie ze mną łatwo:-)

Dziękuję za powitanie:-)
Mam pytanie:czy wszystkie staracie się tak "naturalnie" czy są może jakieś kobietki,które stosują jakieś specyfiki na regulacje cyklu,owulację itp.?
U mnie lekarz podejrzewał niewydolność ciałka żółtego,badania hormonów wyszły ok.,a że cykle nieregularne zapisał regulon(tab.anty)po pół tab. w drugiej połowie cyklu.Zajściu w ciąże to niby nie przeszkadza a podobno wręcz przeciwnie ale mimo wszystko dla mnie to jakieś dziwne:eek:-cóż póki co cykle jak w zegarku

kasia czytałam ,ze test może się pomylic jesli wykaże brak ciąży ale nigdy kiedy pokazuje ciażę, więc jeśli to mozliwe to ty sie nie zamęczaj tylko ciesz.:-)
Nas to absolutnie nie męczy, ani twoje rzekome marudzenie ani jęki. Jesteśmy kobietami i rozumiemy cię doskonale bo większość z nas jest taka sama jak ty. Włos na czworo i trzy razy sprawdzanie; żelazka, swiatła i zamknięcia drzwi! A co dopiero jeśli chodzi o ciążę:-)
kędziorek ile nas tyle sposobów starania. Sa tu tez dziewczyny, które biorą anty w celu zwiekszenia płodności i takie, które sie leczą. Poczytaj trochę w tył a przekonasz się, ze nie jesteś sama. Ja próbuję dopiero od tego cyklu i mama nadzieję, ze natura zrobi swoje,:-)

Ostatnia edycja:
O masakra, ale macie tempo :D

sol no ładnie. drinkujesz sama czy z mamą?? :):) ale przynajmniej całkiem dobrego drinka wykombinowałaś, normalnie smaka robisz.
bibinka biedna Ala, dużo ciepełka dla niej przesyłam!!

A moje kocie śpi, rozłożyła się na połowie wersalki z łapkami w górze i zadowolona, jak ją przez przypadek dotknę to tylko "miau" i dalej śpi :):) Ja na razie swoją miłość matczyną na kotkę przekładam :D:D

Zapraszam do mnie na imprezkę, barek mamy całkiem pokaźny i jeszcze weselna gdzieś się znajdzie :D:D

A co preferowanej płci przez rodzinę, to u mnie jest tak, że jedni rodzice mają wnuczkę, drudzy wnuka, Żeby wszytskich zadowolić to musiałabym bliźniaki urodzić i to parkę :):):)

Tez mam kocie i też przelewam na nią wszystkie matczyne uczucia :)

Ja już się wyseksiłam i zmykam spać.

Owocnej nocki :)

reklama
Wiseinko to dobrze jesli tak gdzies wyczytałaś:-)ale ja jutro robię drugi test:-)i chce widziec znowu drugą kreske i to choc troszkę mocnieszą:-)a w niedziele chyba zrobie jeszcze jedne test bo dzis kupiłam dwa:-Dwiem....stuknięta....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kędziorku witaj :-) widzisz świat jest niesprawiedliwy...jedne biorą wspomagacze,starają się miesiącami,a tu przyjdzie taka jak ja,dwa razy się poprzytulała z męzem w okolicach owu i bach dzis druga kreska się pojawiła...takie to wszystko dziwne jest...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry