reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pewnie walczą z koopami :-p
Ja mam chwilę spokoju, ciszy, Cudo śpi ciiiiii :sorry: nie licząc tego radia, co je dziadkowie słuchają właśnie, ale reszta to zupełna cisza :cool2: najadłam się sałatki Gyros, zagryzłam placuszkiem i popiłam kawusią, błogostan :laugh2:

reklama
Mary śliczne ubranka! A kiedy planujesz chrzciny? Ja muszę czekać na tatusia chrzestnego, który dopiero w maju przyleci...

Lil - zamówiliśmy na 29.04. :-):-) U nas chrzestni na miejscu - brat M. i moja siostra. :tak:

Noooo i obudziła się moja kruszyna... Zmykam niniejszym nakarmić moją niunię. Dziś M. na próbie swojego zespołu, więc wraca ok. 22 - ja pewnie do tego czasu polegnę po średnio przespanej nocce...
Wlecę potem. ;-)

Paulina - Lindex! :-D A sukienka z KappAhl. :-)

Lil ze świnką są super:-D

Jos gdzieś jest, nie usuwałam go:p ale to wczoraj wieczorem :)

Mam ochotę na kasze manna, taka gęsta, z sokiem malinowym... aż sobie dzisiaj zrobie!

rurka :a wczoraj wieczorem to w brazie to widzialam

just : ja jetsem :) u na skupa raz na 2/3 dni i tez mam spokoj i zbozowke :)

Jos wygóglałam soie tego Pawła Huelle i muszę poszukać jego książek :tak: zaciekawiłaś mnie, nie słyszałam o nim, ale zapowiada się ciekawie, dzięki! :* :happy:
Lil świetne są te spodziany :rofl2:

wrocilam, glukoze przezylam, Iwa uszka ma juz prawie zdrowe( antybiotyk jeszcze bedzie przez 10 dni w jej organizmie, wiec powinno przejsc zupelnie).
nikt za mna nie tesknil?

Paulina paczuszka poszla
Lil wspolczuje przejsc z paznokciem
Just ale slodkosci z Remika:-)
Rureczko zdjecia super
buziaki dla wszystkich

Karola to dobrze czy źle? w sumie fajnie,że blisko
Blisko,fajnie,ekskluzywnie,ciepło,opieka mega super...ale skąd ten 1300zł???

Siostra mojej babci byla 6 mcy w takim zakladzie zanim udalo nam sie znalezc cos innego. W tym zakladzie byla maskara. Moja mama byla bliska zawiadomieniu prokuratury. Jedzenie i ubrania, ktore dowozila dwa razy w tygodniu znikaly bez sladu. Jak ciocia sie przewracala na korytarzu, to pielegniarki uznawaly, ze "wariatka" jest za ciezka i poczekaja az sama se wstanie. To byl koszmar w szpitalu psychiatrycznym na srebrzysku w gdansku. Ciocia nie byla myta ani golona (a od lekow na calej twarzy rosly jej wlosy)... Nie da sie tego opisac.

Karola pisalas, ze masz brata. Rozumiem, ze sie bedzie dokladal do opieki nad tata? Czemu to ma wszystko spasc na ciebie?

U nas ta opieka jest fantastyczna. Ale nie stać mnie. Brata też nie,ma żonę i 2 dzieci w wieku szkolnym. Co prawda mieszkają w Anglii i oboje pracują ale to nie zmienia faktu, że aż tyle miesięcznie nie jesteśmy w stanie wyłożyć.
Jutro pojadę i dowiem się wszystkiego.
Będziemy cisnąć aby lekarz go gdzieś skierował i pod stolikiem wepchniem co się da żeby go kierował w moje okolice,postaramy się załatwić rentę.

Byłam tacie kupić 2 t-shirty,2 pary skarpet i ponad 50zł zostawiłam...i to wyprzedażowe brałam z przeceny w Decathlon...jeszcze muszę kupić spodnie od pidżamy/dres i pampersy:(
Plus kasa na wyjazd,muszę te 3 dni jakoś żyć...

reklama
Dodam na marginesie, że Oliwka jedzie jutro z mamunią na ferie,sąd zezwolił od 3 do 13( 13 już jest szkoła ale mniejsza o to).
Mamusia zażyczyła sobie abyśmy przywieźli jej jutro Oliwkę do domu,gdy odmówiłam (podałam powód, że jadę do taty) to naubliżała mi i tacie i kazała mu ''zdychać''.
Po czym poskarżyła się w PCPR, że utrudniam...zgodziliśmy się na dowiezienie Oliwki na pociąg...to usłyszałam, że ja mam jej zapewnić leki i KIESZONKOWE:)))
Hhaah,jaja,musiałam latać po znajomych lekarzach po receptę bo jej lekarka przyjmuje raz w tygodniu... i teraz latamy po aptekach bo lek jest na zamówienie....
A kieszonkowe?Skoro ją zabiera na ferie to powinna jej wszystko zapewnić...ale widocznie mylę się....nie mam siły....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry