reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok ... jos Szymborska to moje absolutne guru od układania słów... :)
Paradoksalne, ale bardzo lubię też księdza Twardowskiego ;)

Twardowskiego swego czasu lbilam duzo bardziej niz Szymborska :)
jos Huellego to ja ubostwiam! :p weiser dawidek...

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznie :zawstydzona/y: czemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?

Niech mnie ktoś przytuli :(((

Przytulam!
Rurka wstydziochu jeden! Bardzo ladne zdjecia bardzo ladnej buzi! Kokietko ty :)

Lil slabo mi sie zrobilo jak czytalam o paznokciu Maciusia. Ja bym jak dziewczyny radza poszla z tym do lekarza i sama nie ruszala. Wbrew pozorom paznokiec to nie blaha sprawa. Brrr nie moge z glowy wyrzucic maciusia z peknietym pazurkiem..

U nas dzis -2 i snieg i lod na ulicach. Masakra. Mam nadzieje, ze nie potrwa to dluzej niz tydzien. A z drugiej strony gdyby sniegu spadlo wiecej to nie daloby sie jezdzic inaczej niz na nartach i mialabym m w domu :)

U mnie jak nie urok to... Od wczorajszego wieczoru boli mnie glowa w taki typowy dla mnie sposob z mdlosciami i czyms co nazywam dretwieniem jezyka ale to nie do konca to... Udalo mi sie znalezc w miare kojaca pozycje i poki nie usze byc w pionie to jakos przewegetuje. Nigdy jeszcze nie mialam migrenowego bolu glowy bez lekow... Zobaczymy ile potrwa. Przy tym wszystkim m ciagle na glos mysli kiedy jaszczurce rodzenstwo zrobic i sie chyba niedlugo mocno poklocimy, bo dla mnie to na razie nie jest fajny czas. Od 2 tyg nic nie robie, bo albo mdli, albo w glowie sie kreci, albo spie... A ja lubie robic! robic, robic, robic! Boze jak ta glowa boli...

reklama
Po konsultacji psychiatrycznej zalecono zakład dla psychicznie chorych....
Są z NFZ-u fajne,blisko,za darmo...leczenie za darmo, dopłaca się jedynie za pobyt ''hotelowy'' jedyne 43zł dziennie co daje ponad 1300zł miesięcznie...:szok::wściekła/y::no::szok::-:)szok::wściekła/y::no:

Są z NFZ-u fajne,blisko,za darmo...leczenie za darmo, dopłaca się jedynie za pobyt ''hotelowy'' jedyne 43zł dziennie co daje ponad 1300zł miesięcznie...:szok::wściekła/y::no::szok::-:)szok::wściekła/y::no:

Siostra mojej babci byla 6 mcy w takim zakladzie zanim udalo nam sie znalezc cos innego. W tym zakladzie byla maskara. Moja mama byla bliska zawiadomieniu prokuratury. Jedzenie i ubrania, ktore dowozila dwa razy w tygodniu znikaly bez sladu. Jak ciocia sie przewracala na korytarzu, to pielegniarki uznawaly, ze "wariatka" jest za ciezka i poczekaja az sama se wstanie. To byl koszmar w szpitalu psychiatrycznym na srebrzysku w gdansku. Ciocia nie byla myta ani golona (a od lekow na calej twarzy rosly jej wlosy)... Nie da sie tego opisac.

Karola pisalas, ze masz brata. Rozumiem, ze sie bedzie dokladal do opieki nad tata? Czemu to ma wszystko spasc na ciebie?

:szok::szok::szok::szok:

ojej.... Moje Maleństwo... :sorry::sorry::sorry:

Rureczko a cóż ono robiło u Ciebie w telefonie??? Ale się rozczuliłam :rolleyes:

Just wykrakalas :szok: wlasnie pada u nas snieg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok: wow hehe tutaj snieg to anomalia hehe , fajne to wyglada palmy i snieg :-D co prawda topi sie od razu , bo za cieplo jest no , ale jednak :) kurcze teraz mi sie Swiat zachcialo dopiero poczulam zime :)

kurcze troche duzo ... ehhh wspolczuje klopotow tego typu :(

Bogusia mi się wydaje czy to Twoje dziecię znalazłam na swoim telefonie?
Zobacz załącznik 432826Zobacz załącznik 432827

jakie pieknosci :) Just twoje ?? :)))

Pok lez i korzystaj ja ci mowie :) tez mialam taka akcje , ze mi sie nic robic nie chcialo i nic nie moglam robic tak zle sie czulam ... lozko tylko nawet umycie glowy to byl mega wyczyn hehe, a teraz tesknie troche za tym blogim lenistwem ,cieplym lozkiem , ksiazka , herbatka itd.
takze glowa do gory to minie 2 trymestr jest super :) a teraz nie miej wyrzutow tylko sie len !!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry