pok ... jos Szymborska to moje absolutne guru od układania słów...![]()
Paradoksalne, ale bardzo lubię też księdza Twardowskiego![]()
Twardowskiego swego czasu lbilam duzo bardziej niz Szymborska
jos Huellego to ja ubostwiam!
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznieczemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?
Niech mnie ktoś przytuli((
Przytulam!
Rurka wstydziochu jeden! Bardzo ladne zdjecia bardzo ladnej buzi! Kokietko ty
Lil slabo mi sie zrobilo jak czytalam o paznokciu Maciusia. Ja bym jak dziewczyny radza poszla z tym do lekarza i sama nie ruszala. Wbrew pozorom paznokiec to nie blaha sprawa. Brrr nie moge z glowy wyrzucic maciusia z peknietym pazurkiem..
U nas dzis -2 i snieg i lod na ulicach. Masakra. Mam nadzieje, ze nie potrwa to dluzej niz tydzien. A z drugiej strony gdyby sniegu spadlo wiecej to nie daloby sie jezdzic inaczej niz na nartach i mialabym m w domu
U mnie jak nie urok to... Od wczorajszego wieczoru boli mnie glowa w taki typowy dla mnie sposob z mdlosciami i czyms co nazywam dretwieniem jezyka ale to nie do konca to... Udalo mi sie znalezc w miare kojaca pozycje i poki nie usze byc w pionie to jakos przewegetuje. Nigdy jeszcze nie mialam migrenowego bolu glowy bez lekow... Zobaczymy ile potrwa. Przy tym wszystkim m ciagle na glos mysli kiedy jaszczurce rodzenstwo zrobic i sie chyba niedlugo mocno poklocimy, bo dla mnie to na razie nie jest fajny czas. Od 2 tyg nic nie robie, bo albo mdli, albo w glowie sie kreci, albo spie... A ja lubie robic! robic, robic, robic! Boze jak ta glowa boli...