reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dobra, nic nie pospałam! :no::no: Za to ogarnęłam i odkurzyłam CAŁĄ chatę!... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: To już chyba choroba... :eek::eek::sorry:
W ogóle wyjęłam z ukrycia wszystkie ciuszki w rozm. 68, bo może niedługo Mia zacznie z 62 wyrastać. :tak: I znalazłam pokaźną kolekcję ubranek również w rozm. 74 i 80! :-):-):-):-) A to moje ulubione:

IMG_2506.jpgIMG_2507.jpgIMG_2508.jpgIMG_2509.jpgIMG_2510.jpg

Tę białą sukienusię chyyyba włożę Mii na chrzciny, o ile będzie ciepło... :-):-)

Carolineee - jeju, ciut spora ta kwota, biorąc pod uwagę, ze w tego typu placówkach opieka moze być naprawdę taka sobie... Życzę, aby udało się znaleźć mimo wszystko dobrą opiekę dla Twojego taty! A jak zdrówko? Jak dziewczynki?

Just - Remik - kruszynka!
:happy: Kiedy to było? Teraz już poważny mężczyzna! :happy:

Ostatnia edycja:
Rureczka :-D może któraś z koleżanek nie mogła wstawić i przesłała do Ciebie ;-):tak:
ale ta Maleńkość :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: oj matka, weź się zbierz do kupy! :sorry::laugh2: cudo!!!:sorry: wstydzę się, że tak myślę, ale powiem głośno: "chociaż ojciec Remika nie chce Go poznać, to jednak był świetnym dawcą i mam teraz takie CUDO" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boogie Kreator Świata :laugh2::rofl2: tu zacytuję naszą wspaniałą poetkę:
"
Nic dwa razy się nie zdarza
i nie zdarzy. Z tej przyczyny
zrodziliśmy się bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny. "
Mary mamma Mia!!! te bodziaki są ŚWIETNE!!!
:cool2: sukieneczka piękna, sama jako dziecko nie znosiłam sukienek, ale teraz takie maleńkie mogę oglądać bezustannie :sorry:

Ostatnia edycja:
Mary różowy bodziak cudowności!

Just piękne Ci się dziecie trafiło, nie ma dyskusji na ten temat! A powiedz kochana oczywiście jeśli chcesz, pan pasztetowy to się odzywa? wykazuje zainteresowanie? Poczuwa się finansowo?

Rurka Pan Pasztetowy nie dał jeszcze nawet złotówki :no: nie interesuje się od czerwca:crazy:

ale zapomniałam napisać, że dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma prawniczka i są specjalne wnioski, które ona mi prześle i dopadniemy Pasztetowego... :evil:

brawo Boogie-dorwać pana pasztetowego;))) niech mu się nie upiecze;)

Mary,no nie ma to,tamto, bodziaki rządzą, lindex??? kurczę, muszę ufilować sale u nich;))
miałyśmy podobną sukienusie do chrztu-tylko białe bodziaki do tego, rajtki, czapulkę i sweterek-bo w kościołach zimno latem;)) cuuuuudności sukienka

Boogie obedrzyj go z kasy! Niezły pasztet! Dobrze, że coś działasz w tym kierunku!

Poczku jeszcze chciałam Ci napisać, że szybko się zapomina o mdłościach i trudach ciąży - zobaczysz wspomnisz moje słowa!

Mary śliczne ubranka! A kiedy planujesz chrzciny? Ja muszę czekać na tatusia chrzestnego, który dopiero w maju przyleci...

Ale spodenki znalazłam...

Super Śmieszne Spodnie Gacie HIT z UK roz 80 (2045218050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
witamy po drzemce :)

u nas z -8 zrobilo sie -5 i piekne slonce

asionek : u was na poludniu pada !!! szok! hahahahaha

lil : wspolczuje maciusiowi przejsc... :((((((((((((( &&&& zeby obylo sie bez wielkiego strachu i bolu !!!

rurka : sliczne fotki :) mi najbardziej podobaja sie te lokowane i te wloski z avatarka :) najbardziej chyba te z avatarka :)
a na brzuch nietstey sie nie zalapalam ... :(

pok : a ja uwielbiam opowiadania na czas przeprowadzki i rozne wizerunki zmieniajacego sie na przesytrzeni lat gdanska, jego mieszkancow, polakow, niemcow, zydow... huelle jest genialny :) chyba nikt nie pisze z taka miloscia o swoim miescie ... no i poezje tez jego lubie :)

mary : dziex za kawowe info :)
super ze zwroca za mleko :)))))))) bedzie zaoszczedzona kaska na ciuszki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry