reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehehe ... kuzynka Oli jest 3 miesiące starsza, a umie robić "uuu uuuu uuu" (piesek) , cacy cacy, bije brawo, robi papa i jeszcze cos.... zapomniałam :sorry: Jest w ogóle strasznie pogodnym dzieckiem :-D

Czyja zgrabna nóżka wystaje na zdjęciach?:))

Czizuuu muszę pożegnać forum aż do niedzieli wieczora...

ŁEHEHE ano fakt - w grubych rajtach i kapciu hotelowym :) ;))) niezwykle atrakcyjna, przyznaję :-p

No carola ​ciężko będzie....
"Ciocia ... ploooooose nie ić as do niecieli..!!!" :sorry:
Zobacz załącznik 432940

Ostatnia edycja:
Kocie obłędne zdjęcie:)))
Ja muszem Was opuścić,nie żebym chciała...
Byłam tacie dresik kupić,taki skate'owski:)

hehehe ... kuzynka Oli jest 3 miesiące starsza, a umie robić "uuu uuuu uuu" (piesek) , cacy cacy, bije brawo, robi papa i jeszcze cos.... zapomniałam :sorry: Jest w ogóle strasznie pogodnym dzieckiem :-D
:sorry: właśnie Remi jest na tym etapie, tzn bije brawo i robi tak śmiesznie grrrr i cieszy się, jak zgasi światło w łazience :laugh2: psotnik :cool2:
ŁEHEHE ano fakt - w grubych rajtach i kapciu hotelowym :) ;))) niezwykle atrakcyjna, przyznaję :-p

No carola ​ciężko będzie....
"Ciocia ... proooooosę nie ić az do niecieli..!!!" :sorry:
Zobacz załącznik 432940
Ola... :rolleyes2:

reklama
Carola trzymaj się! Kciuki za tatę zaciśnięte!

Kocurku super dziewczyny! Oleńka is the best!

Wioluś jam też padnięta i jeszcze głowa mi pęka...także powolutku powiem papa i do juterka...

Maciuś nie ma ząbka, nie ma większości paznokcia (usunięty) - mam nadzieję, że to koniec naszych braków....

DOBRANOC!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry