reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina poza 3 odruchami wymiotnymi juz po wypiciu glukozy to nie bylo zle.
a wysylka paczuszki 13zl czyli tyle co moja.
kurde w piecu sie wypalilo a Lukasz za 40 min przyjedzie , zimno mi...

dzis pierwszy raz tesciowa ze mna jechala po miescie ale miala cykora:-)

carola wspolczuje naprawde, cos masz ostatnio ciezki okres w zyciu

reklama
Paulina, tesciowa po fakcie stwierdzila ze troche sie bala z poczatku a na koniec powiedziala ze parkuje i cofam zawodowo. ale mnie komplement trafil:-)
juz sie nie moge doczekac swojej paczki.
zachaczylam dzis o lumpa , kupilam spodenki, zaraz wam pokaze.zaplacilam cale 2zl
za chwile ci przysle

Załączniki

• DSCN5683[1].jpg
    DSCN5683[1].jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Jestem. Odprawiałam modły pokutne i zaczęłam składać na złotego zęba :-p:zawstydzona/y::-D

rureczka jesteś TAKA SŁODKA!!! :szok::szok::szok::szok::-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:
i nie mam schodów :laugh2:
Zuzia będzie cukiereczek :-D:tak::-D:tak::-D

Ostatnia edycja:
Oki, położyłam Mię, może coś pośpi... A mnie już coraz bardziej brzuch boli! :eek::eek: Zmykam, bo już ze mnie nic dziś nie będzie. Okropnie się czuję, ziewam, głowa mnie zaczęła boleć do tego. :sorry: Nocka mało przespana, do tego w dzień nie było szans na drzemkę.

Wiola - hej!

Carolineee - współczuję, kochana...

Trzymajcie się!

Ja nie wiem za co mnie tak kopie to życie...aż taka zła chyba nie jestem...

ale jestem padnieta.
wczoraj napisalam do tego goscia od aukcji zeby mi napisal ile mam doliczyc za przesylke bo razem 6 licytacji wygralam(albo 7) i cisza... nic nie odpisuje . wkurza mnie takie cos bo wolalabym zaplacic i miec juz z glowy a nie czekac na meila jak na zmilowanie

reklama
Wiola jak ja sprzedaję na alle to zawsze pilnuje maili od kupujących-to mój biznes i trzeba się starać;)

oki zmykam poprasować, do później,papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry