reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil w tym wieku to normalne zachowanie, jak pracowałam z młodszą grupą dzieci w przedszkolu, to na leżakowaniu niemal wszyscy chłopcy w wielu 2,5-3 się bawili siusiakami...

Paulina prosze Cię:-D resztę bym jakoś zniosła, ale włosy są na etapie odrastania i takie nijakie :-(

reklama
rureczka - cholero Ty!!! Tyle czasu trzeba było Cię gwałcić dosłownie o pokazanie fejsa :-p Pięknoto Ty! :-) Zupełnie jak w mojej wyobraźni, wypisz wymaluj :)))))))))))))

Liluś
hahahhaaa :-) ale żeby łyżką do butów?
Maciuś jest śliczny
:zawstydzona/y: moja nastolata potwierdza :-)

Dziewczyny, czy takie nocne bliskie spotkania z toaletą mogą zaszkodzić mojej Zuzi? bo tak teraz siedzę i się martwię, a wizyta dopiero w poniedziałek:-(

Jeszcze Wam pokażę jak wyglądam w dłuższych włosach i już niedługo będę takie mieć!
Zobacz załącznik 432782Zobacz załącznik 432783

A później deserek dla Bogusi!!

Ostatnia edycja:
Rureczko piękności nasza! A gdzie brzuch pokazany??? Co do wymiotów to jednak jest to częsty objaw ciąży - i na pewno nie zaszkodzi - musisz dużo pić, łagodnie jeść - nie martw się!

A co Wy tak na Rureczkę krzyczycie, że się nie pokazała - przecież ona jako jedna z niewielu ma swoje zdjęcie w avatarku :-p:-p:-p

Kocurek
znikł i się martwię - Kocurku jam gotowa codziennie wyznawać Ci miłość, ale boję się scen zazdrości tu na forum...:-p

Made mówisz, że Twoja piękna córka łypnęła chętnym okiem na mojego Maciusia? :cool2::cool2: A co do łyżki do butów to nie wiem o co chodzi...i tak się zastanawiam czy on czuł się przyjemnie podczas tego "pobadania" jeśli wiecie o co mi chodzi......

Kocur znikł bo biedna teraz siedzi pod schodami z Olą, psem i kotem i się boją:-D

Rureczko Ty mnie nawet nie strasz :-p Mnie się boją?? Czy kombinują kasę na złotego zęba? A te ciemne włoski boskie! Chyba nawet jeszcze lepiej Ci pasują! I fryzurka cudna!!!!

Rureczko a to ja nie w temacie :-p Zrób sobie znowu takie włoski - chyba, że koleżanki mają inne zdanie :-p

Ja idę na chwilę na spacer (sama), bo mi jakoś źle w tym ogrzewanym pomieszczeniu, sucho, ciepło...mrozu mi trzeba!

Paulinka super nie?? Ale te ułożone włoski też mi się bardzo podobają i bardzo pasują do Rureczki!

Paulinka może zajdę do lumpka w którym byłam w poniedziałek (tam kupiłam te ciuszki co na zdjęciach pokazałam) - zobaczyć czy coś jeszcze zostało? Może prześlij mi swój nr na PW to ewentualnie Ci napiszę smska ze sklepu (ale jak nic nie będzie to nie będę pisać)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe moj lezy w lezaczku ze sloniem i reszta przyjaciol i takie akrobacje wyczynia nozkami , ze szok :))) normalnie prawie do brody giry podnosi moze chce je zarzucic na palak z zabawkami :-D:-D
a jaka koncentracja hehe

Zobacz załącznik 432773

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...

pieknosci :)))
usmialam sie z tej lyzki do butow :-D jeju juz sie boje jak moj urosnie hehe
ja bym wolala isc do lekarza niz sama tam grzebac :((
co do mojej mamy to paluch spochl , zorbil sie czarny paznokiec , odpadl powoli , a pozniej powoli odrastal ... widok okropny z tego co slyszalalm , bo sama odwagi patrzec na to nie mialam :szok::rofl2:

Rureczka pieknoto ty !! :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry