reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lili yyyyy... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie pomyślałam.... a jak pomyślałam, to było już za późno........
Maciuś jest po prostu przeuroczy......... :))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Asionek - życie nie jest sprawiedliwe, oj nie jest...

oj nie , ale co zrobic trzeba walczyc i tyle ...

D

Otóż Maciusiowi pękł paznokieć na dużym palcu - ale to tuż nad miejscem, z którego wyrasta - i to pękł na całej szerokości i ta pęknięta część odchodzi - od wczoraj Maciuś chodzić nie może - i co ja mam zrobić? Oderwać paznokcia nie mogę przecież - a czekać aż odrośnie to ile to potrwa? Miesiąc dwa? Jak mogę mu pomóc? Nawet nie chcę sobie wyobrażać chirurga, który mu paznokieć na żywca ściąga...

kurcze wspolczuje :( biedny Macius :(((((
oby poszlo szybko i sprawnie wszystko , a moze nie bedzie tak zle i zabiegu nie bedzie ?
jedyne co mnie naprawde przeraza i az mam ciary to wlasnie schodzace paznokcie ... mamie jak cos spadlo na noge i miala taka akcje to nawet mowic o tym nie pozwalalam , bo mi slabo bylo :))

oooo az przez okno wyjrzalam hehe , ale sniegu nie ma :) temperatura na plusie , ale w porownaniu z ostatnimi bardzo cieplymi tyg. rzeczywiscie jest duzooo zimniej :)

a co myślicie o kawie w takich filiżankach???
Zobacz załącznik 432723
:cool2:

super sa :) na prezent jak znalazl :)))

Asionek - jak tam? Drzemka zaliczona, czy jeszcze nie? Współczuję nocki, dziś łączę się w bólu...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajnie , ze udalo sie dostac recepte :)
juz po drzemce , spalismy do 11.30 :) takze zle nie jest

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznie :zawstydzona/y: czemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?

Niech mnie ktoś przytuli :(((

oj biedactwo :((( juz lepiej ?? :)

Kocurek sliczna Olenka :) do schrupania

a ja mysle czy nie robic pizama day hehe i maly moze tez bedzie pizamowy chlopak dzisiaj :) weny na nic nie mam nawet na spacer .... i slonka nie ma :(

Zdjęcia mam, ale... wyglądają koszmarnie czyli jak zawsze:-D

Lil ukochaj Maciusia:* łączę się z nim w bólu...

Kocurku fundniesz Maciusiowi złotego zęba i jesteśmy kwita ;-):tak:

Asionku a może jednak się skusisz i opowiesz jak u Twojej mamy się z tym paznokciem skończyło?? Muszę zdecydować czy jutro chirurg czy dziś sami urządzimy rzeźnię - bo inaczej to nie wiem jak to nazwać :eek:

Kocureczku Ty się do mnie uśmiechnij, bo ja próbowałam żarcik uskutecznić :-p Jak na pw Ci napisałam nic innego mi nie pozostało...

I jeszcze Wam coś powiem - Maciuś zażyczył sobie siedzieć sam w sypialni - za zamkniętymi drzwiami...myślę sobie, że coś cicho siedzi, wchodzę, a on zdjął spodnie i majtki i łyżką do butów bawił się siusiakiem....:eek::eek: to apropo niedawnego tematu naszego...Maciuś twierdził, że musi się "pobadać"...

reklama
Zorganizowałam sobie centrum dowodzenia..w łazience :-D
- Lapek!
- Obecny!
- Kawa!
- Obecna!

Czarna eminencja śpi....

rureczka powinna się już szykować do okazania :-p
:cool2:
Zobacz załącznik 432773

Kocurku mi się też podoba Twój kubek....:baffled::baffled: A co Ty robisz w tej łazience z całym sprzętem?????

Rureczko przytulam....ja tak miałam ponad 20 tygodni, więc wiem co czujesz...ale przejdzie to!

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...
Maciuś :rofl2: śmieszny jest :-D i widać, że lubi stroić żarty :-D

Rurrrka bolało??? :-D:-p Piękna kobieta z Ciebie:tak:, powinnaś dostać w ucho za takie gadanie i nie pokazywanie się koleżankom!!! :no::sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry