reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - Twoja sówka będzie pierwsza po latach, i musi mi przynieść szczęście, a jak wiadomo pieniądze szczęścia nie dają :-D Wystarczy uśmiech Mii :tak:

Mademoiselle - złota z Ciebie kobieta! :-):-) Ale ja uwielbiam szaleńczo shoppingować dla maluchów, więc proszę mi tu podać namiary i wymiary na PW! :tak::tak::tak: Czasem takie perełeczki uda mi się upolować u nas dla Mii, a teraz ogromniaste wyprzedaże mamy i w działach dziecięcych można się obkupić! :tak::tak::tak:

Rurka - przytulam... Znam ten ból niespania po nocach... Ale niedługo nie spać bedziesz z innego, słodszego powodu! ;-) Choć ja Ci oczywiście życzę egzemplarza śpiącego! :-)

reklama
mary nie chcesz, żeby rureczka rozsmakowała się w pełni w macierzyństwie...????? :-p:-D

tik..tak..
tik.. tak...
:-D

jos ..!! jak wyprawa z L ....????

Ostatnia edycja:
boogie bardzo ekspercko :cool2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kot mnie zawstydza :sorry:
boogie OLABOGA!!! :szok::-D:-D
A teraz dla wszystkich pozytywnych - z made na czele - Kocurek przyrządził gorącą kawę prosto z superexpressu :-p
Zobacz załącznik 432729Zobacz załącznik 432730

Kocurek odział też Olę w ulubione kolorki swej ulubionej koleżanki ;))
Zobacz załącznik 432739Zobacz załącznik 432740

Czy made czuje się wystarczająco udobruchana??????? :-D
:sorry::sorry:Oleńka...:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
dzięki Boogie-no może rzeczywiście to od śliny? a do lekarza wolę się teraz nie ruszać bez potrzeby,idzie sezon na choróbska, więc przychodnia to będzie tykająca bomba zegarowa

dobra to kupię to balneum i też myślałam o dużym;)
Duże opakowanie to w zależności od apteki koszt ok 60 zł, za 500ml, opakowanie wystarcza na długo :tak:

mary nie chcesz, żeby rureczka rozsmakowała się w pełni w macierzyństwie...????? :-p:-D

Kocur - nie no, jasne! ;-) Ale kto wie, może szczęściara z niej i pośpi po porodzie! ;-)

A może ja się kimnę?... E tam, wątpię, Mia niby drzemie, ale się wierci i a to smoczek jej wypadnie, a to jakiś bączek na brzuszek ciśnie...
:eek:

Mary - jak będzie sówka, to może wtedy ewentualnie porozmawiamy o rozmiarach :-)) I proszę się nie wygłupiać :-p

Zorganizowałam sobie centrum dowodzenia..w łazience :-D
- Lapek!
- Obecny!
- Kawa!
- Obecna!

Czarna eminencja śpi....

rureczka powinna się już szykować do okazania :-p

reklama
Zobacz załącznik 432773

Kocurku mi się też podoba Twój kubek....:baffled::baffled: A co Ty robisz w tej łazience z całym sprzętem?????

Rureczko przytulam....ja tak miałam ponad 20 tygodni, więc wiem co czujesz...ale przejdzie to!

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry