reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesteśmy z powrotem.
Dostałam receptę na Nutramigen dla Mii i teraz mamy za darmo! :happy::happy::happy: Od razu zamówiłam puszki na miesiąc, więc wreszcie obędzie się bez latania ciągle do apteki, no i zaoszczędzimy MASĘ kasy, bo tu jedna puszka kosztuje okropne pieniądze... :sorry::wściekła/y::shocked2::-:)crazy: Refundację przyznano nam na rok. ;-):-):tak:

Oki, łapię kawkę, bo na oczy ledwo widzę! Noc taka do d***... :wściekła/y::wściekła/y:

Kocurek, Just - co to się porobiło? U nas tylko -8! :zawstydzona/y: Ale odczuwalna temperatura jest na bank niższa, bo dupka mi przemarzła w drodze do bryki! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asionek - jak tam? Drzemka zaliczona, czy jeszcze nie? Współczuję nocki, dziś łączę się w bólu...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dopiero będę nadrabiać, więc sorki, ze nie poodpisuję więcej.

-o-

Oki...

Jos - ja słyszałam, ze 2 filiżanki kawy o normalnej mocy - tak u nas przyjęte. O, u nas też -8! :-D Jak na Norwegię, to tragicznie ciepło, ale we Francji, to chyba nie jest normalne?

Lil - jeju, kochana, współczuję ogromnie, i Tobie, i Maciusiowi!!! Oby udało się to tak rozwiązać, by go jak najmniej bolało - a najlepiej wcale!

Mademoiselle - wczoraj taka jakaś nieaktywna byłam i nie dopytałam, ale serio serio - co byś sobie, kochana, życzyła za ten obrazeczek?
:-) Masz jakieś np. ciuszkowe preferencje? Albo może co innego bym mogła upolować dla Twoich pocieszek? :tak:

Kurcze, moja wiercąca się córcia nie da mi dopisać...

Ostatnia edycja:
reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznie :zawstydzona/y: czemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?

Niech mnie ktoś przytuli :(((

Tulam Rurka-ja nie jadam teraz pomidorów-sama chemia i od razu mi uczulenie wyłazi-a bomble mam takie jakby mnie stado meszek dopadła;) tyczy się to również zielonego ogórka;) dopiero po marcu jest bezpieczniej...

a ja jestem sierota nad sieroty-obcinałam małej pazurki u stópek i się mi szarpnęła-jeden ciut za mocno obcięłam...ale mała nie płakała nic.,..a ja ciągle ją przepraszam i całuję w stópkę
kurcze małą wysypało na bródce...nie mam już pomysłu od czego-muszę jakiś emolient do buźki jej kupić-któraś może używała balneum?

Ostatnia edycja:
a ja jestem sierota nad sieroty-obcinałam małej pazurki u stópek i się mi szarpnęła-jeden ciut za mocno obcięłam...ale mała nie płakała nic.,..a ja ciągle ją przepraszam i całuję w stópkę
kurcze małą wysypało na bródce...nie mam już pomysłu od czego-muszę jakiś emolient do buźki jej kupić-któraś może używała balneum?
Ja używam cały czas, a powiem Ci, że taka wysypka na samej bródce może być spowodowana ślinieniem się, tzn wzmożona praca ślinianek przy wychodzących ząbkach i rączki które cały czas w buzi siedzą rozcierają tą ślinkę po buźce i może wystąpić coś takiego, Remi też to przeszedł, takie maleńka kaszka :sorry: jeśli to będzie się utrzymywało dłużej i pogłębiało, to wetedy trzeba zapytać lekarza, ale jeśli znika samo, to wystarczy częściej buziaka wycierać wodą i będzie ok :tak: może troszkę pomogłam :happy: a co do Balneum, to jestem zachwycona, ciałko jest mięciutkie, nie trzeba niczym smarować i używam od początku, duże opakowanie bardziej się opłaca :tak: no to się naprodukowałam :-D

A niech mnie kłoty, sowy i cały zwierzyniec :-) dawnom się tak udobruchana nie poczuła :-D:-D:-D Moja Kochana Oleńka :*:*:*
Cudna, malusia i taka mądrusia modnisia :-)))))))
Kubek bomba :-) uwielbiam pić kawę z kubka...miałam taki z owieczką, tylko czarną i adekwatny napis: czarna owca w stadzie :rofl2: Zabrałam go do pracy i tam skończył się żywot czarnej owcy :-( a tak bliska mi była :)))))
Dziękuję Kochana :*

Mary - Twoja sówka będzie pierwsza po latach, i musi mi przynieść szczęście, a jak wiadomo pieniądze szczęścia nie dają :-D Wystarczy uśmiech Mii :tak:

made :))))))))))))))))))))) Ten kubek mam od uczennicy. Dała mi też kłota maleńkiego, naazwałam Tequila ;))) Kłota niestety ni ma... dane mu było 9 miesięcy... ale za to pełnych ciepła :)...

dzięki Boogie-no może rzeczywiście to od śliny? a do lekarza wolę się teraz nie ruszać bez potrzeby,idzie sezon na choróbska, więc przychodnia to będzie tykająca bomba zegarowa

dobra to kupię to balneum i też myślałam o dużym;)

reklama
No! Jeszcze godzina i rureczka pokaże nam swoje oblicze :cool:
Już się doczekać nie mogę...:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry