reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu :-( kurcze, trzeba szybko działać, tak jak koleżanki nadmieniły wcześniej!! :sorry: serce ściska się, ale może się ścisnąć jeszcze bardziej, jak zacznie mocniej boleć :sorry:

reklama
Made ja też histeria!!! Nie mogę nad sobą zapanować dosłownie...

Kocurku z tym ząbkiem to była straszna historia - ząbek po upadku na beton pękł na pół - i chirurg miał tylko wyjąć tę połóweczkę, bo wyglądało tak jakby to korzenia nie dotyczyło...a już na krześle w czasie akcji okazało się, że jednak korzeń poszedł i..... Potem co przeżyliśmy to już nie będę pisać...dziś chyba nie jestem w stanie o niczym innym myśleć.

Kobitki z całego serca dziękuję za wsparcie! Jak się wyjaśni to napiszę znowu! BUZIAKI!

No i Kocurek napisała właściwie to, co sama chciałam napisać :)
Liluś - trzymaj się Kochana :* Czekamy na wiadomości.

made oooosz... najmocniej przepraszam... :sorry:

Czy można zużyć 3 pampersy w ciągu godziny...???
Mooooożna :-D

Gardło:( O 13 jadę z Oliwką do pediatry to poproszę żeby mi w gardło zajrzała...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jak tylko załatwimy sprawy aromatyczne inaczej :laugh2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry