reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a nas przeciągnął przewodnik tam gdzie było ich najwięcej;))

haha wygrałam licytację tych czerwonych spodenek dla małej-kurteczce mało brakowało i by była moja;)))

reklama
My tylko raz mieliśmy przewodnika, a za pierwszym razem pojechaliśmy w ciemno, nawet noclegu nie mieliśmy zarezerwowanego,
Just bardzo, bardzo polecam,

wylicytowałam za 10,50;) +6zł przesyłka-ale jak nówka ,Zary;) takie jedne ładniejsze a reszta spodenek do targania i plucia zupką na nie;))

a Boogie-dajesz Remikowi już trochę innych dobroci niż mamusiowe mleczko?pytam, bo moje dziecko to prawdziwy smakosz i nie można nic przy niej jeść-wczoraj mi gofry z rąk wyrywała;)

wylicytowałam za 10,50;) +6zł przesyłka-ale jak nówka ,Zary;) takie jedne ładniejsze a reszta spodenek do targania i plucia zupką na nie;))

a Boogie-dajesz Remikowi już trochę innych dobroci niż mamusiowe mleczko?pytam, bo moje dziecko to prawdziwy smakosz i nie można nic przy niej jeść-wczoraj mi gofry z rąk wyrywała;)
oooo Kochana, my mamy już wyrafinowane podniebienie :rofl2: baardzo lubi pić wodę z domowymi malinami, oczywiście pestki na siteczku zostają :tak: ziemniaczki z jajem, z masełkiem, zupka (marchew, ziemniak, indyk), kleik ryżowy i kukurydziany z owocami ze słoiczka, kaszki też, ale zawsze muszą być owoce na wierzchu, bardzo lubi gruszkę, ale jabłko zjada w każdej postaci, pieczone, gotowane, świeże :laugh2: lubi świeżą bułkę męczyć i doopkę od chleba :tak: a makaron z zupy pomidorowej, taka bardzo delikatna i na domowym przecierze pomidorowym, to aż się oblizywał :szok::-D

kocurek : nie doszla jeszcze do mnie informacja o szymborskiej... ale przeylam szok... raz ze czlowiek sobie nie wyobrazal ze odejdzie... bo tego sobie nigdy nie wyobrazamy i gdy umiera czlowiek w sedziwym wieku to i tak na taka wiadomosc zawsze jets sie zaskoczonym, zdziwionym...
a najdziwniejsze w tym wszystkim ze zanim przeczytalam tego posta suszylam wlosy i myslalam o mojej prababci...ktora dzis skonczyla 102 lata...
i o kolezance co dzis urodzila corke... zycie...ludzie sie rodza, a inni odchodza...

kocie ja tez uwielbiam poezje i tylko polska :)

dobranoc!

Boogie to Remik to też prawdziwy smakosz-Maja za owocami strasznie przepada-zupki mogą być ale bez pora;), o i kisielek, który jej gotuje uwielbia-do tego ścieram jej jeszcze jabłuszko, wczoraj dostała polizać na łyżeczce trochę kaszy z krupnika-jak się oblizywała i wołała jeszcze...cudne te nasze maluchy i takie już mądrale;)

oki zmykam,kolorowych;)

pok a co mdlosci wrocily?:-)

Tak sie co jakis czas pokazuja.. Nie wiem po co... Nikt ich nie prosi...
o wedlinach to ja nawet nie mysle... No i troche sie boje listerii... Po 12tc wyluzuje.
tymczasem boli mnie glowa w typowy dla mnie kilkudniowy sposob migrenowy... Mianowicie glowa boli w oku... Normalnie pomogl by snickers z red bullem a tak?

ech i przegapiły historię o odkurzaczu...

Wiolka do 120 to ci jeszcze daleko-ja miałam ok 108;)

Ja nie przegapilam i bardzo mi sie podoba :)

Asionek polskich seriali tam nie ma. Ja polskie te z tvp ogladam za darmo na stronie tvp (wlasciwie tylko rodzinke.pl i czas honoru) a tak to nic. Na youtubie pewnie sa.
czy ktos ogladal skajpaja czy wszystkie o mnie zapomnialy? Prosze poczkowk zaufac...

Szkoda, ze Szymborska juz nic nie napisze. Uwielbiam jej ironie.

reklama
Skajpaaaaaaaaaaaaaaaaaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak Tomuś kupi mi tego Skajpa, to będziemy mogły sobie skajpajować :rofl2::-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry