reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just : uwielbiam takie krotkie rampersy sama mam ich kilka po L. wlasnie te serie z C&A czesto z puchatkiem i chyba jakies 1 czy 2 marinero tez mialam :) uwielbiam ! slodkie to to i wygodne dla dziecka :)
Marinero :rofl2: wiesz coś na ten temat :-D kocham to za słabe słowo :-p ja osobiście za Puchatkiem średnio, bo od dziecka nie lubiłam go za yyy... głupotę :zawstydzona/y::-D ot! taki głupiutki Miś :zawstydzona/y: mi imponował Krecik, albo Włóczykij, za zaradność :tak::-D

Ja za puchatkiem też nie za bardzo, za to za kłapouszkiem to baaardzo, bo to inteligentna ciapa gapa jest - jak JA!! :-p:-D

A tygrysek to jest cały mój pan haha :rofl2:

wiola tygryska uznajesz????? :laugh2: Bo jeśli tak.. to jutro coś wygrzebię :tak:

Ostatnia edycja:
just : a ja tak jak kot : klapouszka i jeszcze wrednego krolika :) i mala mi z muminkow : za jej wredote. wloczykija tez lubilam za jego aliencacje. A najbardziej Mala Mi :)
a od muminkow typowychwolalam ...bobka :)

u nas tez spokoj wraca powoli, L. spi, T. wlasnie sie najadl i zasypia. czas na prysznic i jakas kolacje sobie, mezul je w biurze bo wroci oK. 24-1...

niania jutro przyjsc nie moze... takze jutro bede sie przed 8ma uwijala ze hohoho...juz mam stres :)

just : a ja tak jak kot : klapouszka i jeszcze wrednego krolika :) i mala mi z muminkow : za jej wredote. wloczykija tez lubilam za jego aliencacje. A najbardziej Mala Mi :)
a od muminkow typowychwolalam ...bobka :)

:rofl2::rofl2::rofl2: MAŁA MI <3 kochałam ją całym małym serduszkiem :tak: włóczykij był moim faworytem jeśli chodzi o męski typ, a Bobek :rofl2: z Bobkiem mogłabym konie kraść :happy2:

reklama
........ właśnie się dowiedziałam, że odeszła Szymborska..... moja największa artystka od słów..... oohh.. jaka szkoda....

Eeehh... taka dygresja - nie będę smęcić - wielka była i kropka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry